Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@krkoskova33 ahojik, hlavne je na to nemysliet, samozrejme ak sa da. Neskakat, nepretazovat sa a skor oddychovat, take lahke dva tyzdne si daj. Ak je to mozne tak ani netestuj a pokus sa pockat na krv, a ak to nejde najskor skus az ten 9den po vklade, 10dni drzi pregnyl, aby to neboli zbytocne stresy pre teba. Hlavne bud v klude, a uzivaj si dva tyzdne 🙂
@1veverica joj moc ďakujem za rady a povzbudenia, ja viem že by som si to nemala moc pripúšťať ale toto čakanie ma ubíja ☹ ešte
@bobricek1979 nie nevysvetlil mi asi namne skuša taku liečbu a aj finančne lacnejšiu,kedže ja už som samoplatca.A teraz mam lieky norethisteron a ešte Dhea,lenže tie musim si objednat cez internet,kedže na slovensku v lekarni ich nekupim.
@petkazh a ake lieky berieš?Tak po odbere aj ja som brala vaginalne tabletky
Baby, podla Vas by som si nemohla dat panaka pred KET? Mne uz tecu nervy a zajtra to bude este horsie, neviem co by ma mohlo viac ukludnit 😒 Pit budem musiet kvoli vkladu, nemozno nahradit vodu niecim silnejsim? 😀
Janulka232Aj melatonin je super na vajka skús
Gabika2015ale no to zvladnes aj bez😉
@gabika2015 Ja mam podobne pocity, tiez by som si najradsej nieco dala, veeelmi silne 🙂 citala som avsak ze alkohol velmi zle posobi na sliznicu, ze aj poharik ju znizuje....vydrzime 🙂
@gabika2015 srandistka 🙂 tak jasne ze jeden dva mozes, len to neprehanaj, ale zial vodu ti to nenahradi, mne bolo povedane, ze to preto tolko vody aby sa zvysne hormony vyplavili von, takze to ta neminie 🙂 Neboj zvladnes to, drzim prsty
@gabika2015 drzim palce na KET. mna caka zajtra odber vajicok, vcera mi manzel pichal pregnyl, bola celkom fun, uz ho volam ze je zdravotny brat, po tomto tyzdni by kludne mohol byt, 5 injekcii kazdy vecer 🙂
@krkoskova33 ja osobne ti verim, len zial nic ine ti neostava, neboj to zbehne raz dva, a potom sa nad tym zasmejes 🙂 prajem ti nech ti to skoro zbehne 🙂
@1veverica moc ďakujem, každé povzbudenie moc poteší, a ty ak sa smiem spýtať, ty už máš čakanie za sebou a už sa tešíš na miminko?
@krkoskova33 ja uz ano, akurat zacinam 18t. ale tiez po IVF, takze presne viem o com pises, taktiez som trpla, a cakala, ale ja som netestovala, ja som pockala az na krv, po tolkych sklamaniach, a neuspechoch, som si povedala ze uz ziaden test neurobim, a vydrzim, som sa az rozplakala ked mi volali ze hcg je ok, my sme sa snazili 7r. prirodzene, a popri tom samozrejme plno vysetreni, ale zial ziadne nepomohli, museli sme ist do IVF.
@1veverica teraz som sa rozhodla, že aj ja to vydržím 😅 a nebudem testovať. My sme skúšali normálne 4 roky a stále nič, preto sme sa rozhodli skúsiť IVF, len ja mám takú sprostú povahu že si všetko strašne pripúšťam a pri všetkom hneď plačem. ☹ ešte keď som volavala ako sa vajíčka vyvíjajú tak mi stále hovorili že to nevypadá dobre a v nedeľu keď mi povedali že je všetko v poriadku a mám prísť na vkladanie tak som sa tak rozrevala že priateľ nevedel čo so mnou 😉 ale už si zvyká na tie moje nálady.
@krkoskova33 joj moja tak to vobec neries, ja mam podobnu povahu ako ty, tiez ma vsetko mrzi, a nad vsetkym premyslam aj desat krat, akoze nie zrovna placem, ale tak si to velmi pripustam, ale v tomto som sa rozhodla byt tvrda, pretoze ja by som to uz nijak neovplyvnila, som si povedala ze uz to nechavam na tom hore, a verim ze som nic take zle neurobila aby sa nam to nepodrilo 🙂 Neboj vsetko dobre dopadne, a ked ta ma tvoj rad, tak to vsetko vydrzi. Pozri u nas to je este horsie, ja som ta "chybna" a moj je dokonca mladsi ako ja, tiez som sa velmi bala ci pojde do toho, hlavne ze to nie je zadarmo, ved vieme svoje. A siel 🙂 Teraz nam zakazali sex, bo sa mi vytvoril myom, co je dost blizko plodu, ze radsej nie, aby na neho netlacil, a nesposobil nieco zle, a tiez som sa bala ze ako to moj prijme, a taky je zlaty, ze je vsetko ok. Takze mi ver, ked ta lubi, zvladnete to 🙂
@janulka232 teraz beriem estrimax 3 x 1 tabletu a potom asi po sono kontrole mi pridaju lutinus vaginalne tablety...
@krkoskova33 tak s tym plakanim to mame rovnake...kazdy den a za hocico ...ale to robia aj tie hormony co do seba tlacime....a to trapenie co prezivame...
@1veverica tak v tomto je on strašne zlatý až ma prekvapuje ako to dobre znáša a ako má stále drží nad vodou, ako to všetko dobre dopadne a nech nad tým nerozmýšľam, to ja som ten pesimista že čo ak, síce máme ešte jedného snehuliačika odloženého bo mi zobrali len dve vajíčka, a zasa máme niečo spoločné bo ja som tiež ta "vadna" , ale neviem ako by som to všetko znova zvládla, a máš pravdu, nie je to zadarmo ale čo by sme pre detičky nespravili. Ináč ja som Jana 🙂 môžeme potom spolu chodiť kočíkovať 🙂
@petkazh no moja sa obávam že u mňa tie hormóny inač skandujú, ja by som vreštala už aj pri reklame 🙂 , najhoršie na tom všetkom je to čakanie, že človek nemá stále nič isté, najprv čakáte či budete mať dáke vajíčka, potom čakáte koľko vám ich prežije, zasa čakáte či sa transfer ujal a potom zasa či to v poriadku donosíte to čakanie je brutálne
@krkoskova33 Viera tesi ma. Vidis potom mas doma "poklad" vies kolko chlapov nezvladne ze ma doma "pokazenu"zenu a riesi to rozchodom. Znamena to ze ta lubi, a zvladne vsetko, urcite aj on tuzi po babatku, takze pesimisticke myslienky prec, a verit ze sa to podari. verim, ze budeme spolu kocikovat, ale zial iba tak cez net, bo nejako daleko byvame od seba 🙂 Fakt mysli pozitivne, je to velmi dolezite 🙂
ozaj dievčence ste na rizikových či chodíte normálne do práce? dáko ma pobolieva v podbrušku ako by som mala dostať mensky, ale hádam to moje semienko vybojuje 🙂 a nič nepríde.
@krkoskova33 ja chodim normalne do prace, nemam narocnu robotu, robim v kancli, ono to strasne zalezi na tom aku pracu mas, ale tak ti aspon skor zbehne cas. A s tym podbruskom, to je aj dobre, tiez ma pobolievalo a citila som sa ako mokra ze pride ms, ale nedosla. Takze pekne pockaj 🙂
@1veverica joj toto sa tak dobre počúva 🙂
@krkoskova33 drzim ti velmi prsty, a fakt nechaj to na testy, vsetky sme ine, mame rozne pocity, takze nezahadzuj to a vydrz 🙂
@1veverica aj ja držím palušky, by ste rástli do krásy a už sa len radovali s drobčeka.
@krkoskova33 si fakt zlata, dakujem pekne, tiez to iste prajem 🙂

@monnito jezisku to fakt? a co sa stalo, preco?Dufam ze uz ti je lepsie, a vsetko zle uz mas za sebou 🙂 Davaj na vas pozor