Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Inak baby všetky co mate deťúrence tak želám krásny DEN DETI 😍😍😍😍
@14nunu10 wau ja mám 37🙂to si pekne stihla ,že klobúk dole takže s maželom chcete ešte Benjamínka?
@denidi ja som po nevydarenom Kete a mám ešte mrazákov no počkajú skúsim ešte vyšetrenia ,ako imuno a hysteroskopia
@janula2003 idem v pondelok a uz sa neviem dockat kedymi ich vlozia....ostanem doma par dni v klude a budem verit ze si o dva tyzdne potom najdem konecne kolajnicky !!!!
dievcata na vklad pondelok napiste nech sa podporime ....
@bobricek1979tak tak ..A keď je takáto možnosť treba ju patrične využiť,kaslat na peniaze..Ja deti milujeeem😉
@14nunu10 jednoznačne
@bobricek1979 tak maš pravdu je dobre si spravit vyšetrenie,že možno zistiš pričinu prečo to nejde.Tak ja som ani raz nemala vklad,lebo stale to nedopadlo dobre.Takže ani neviem ako by to dopadlo keby sa mi podaril vklad.Takže na dalši vklad pojdeš až o dva mesiace?A možno Ti pomože aj liečitelka je to velmi mila pani
@janulka232 tak sama som zvedavá,ako dopadnú vyšetrenia a hej tak nejako.Tebe strášne moc držím prsty ,aby to už tentokrát vyšlo a aj testík potom bol pozitívny🙂
@bobricek1979 dakujem ved aj ja Tebe držim palce aby po tretice nam to už konečne vyšlo.Ale musim si počkat do septembra aby som vedela na čom som
@janulka232 jasné tak čakáme spolu ktovie ,ako ja vyšetrenia
@bobricek1979 snad vyšetrenie dopadne dobre.Tak aspon sa budeme nadalej podporovat.Ale najlepšie by bolo keby sa podarilo prirodzene,že sa nemusime zbytočne stresovat
@janulka232 jasné tak čakáme spolu ktovie ,ako ja vyšetrenia
@janulka232 tak to by bola,že úplná paráda tester mám u nás sa ide na vec😉
Ahojte dnes som.bola na prvej konzultacii a ide sa na vec zacinam stimulaciu softom tak dufam ze mi yo tento mesiac vide
@bianitka996 drzim prsty 🙂
@bianitka996 kedy zacinas?
@1veverica dakujem moc, praveze cakam kazdu chvilu na kramy a zatial nic, ale snad sa spustia kazdym dnom
@bianitka996 cize ty este len teraz ides stimulovat?to ti prajem vela vela sil, pohodu, a ziadne stresy 🙂
@1veverica , ano presne ako pises, snad bude vsetko ok
@1veverica a dakujem , zatial som v pohode a berem to sportovo, je to o stasti 🙂
@bianitka996 ono ako sa to vezme o stasti, ale zhruba ano, mas pravdu, stastie je velmi dolezite 🙂
caute...na ktory den sa robi KET? ci to zalezi od sliznice? mame zamrazene 5dnove embryo, cize cca. 19 den? ci sa to robi uplne inka?
@janula2003 ahoj mne teraz robili KET na 19 DC a prvy som mala na 17DC takze to zalezi aj na lekarovi kedy ti ho urobi a asi aj na tej sliznici
@ssegra super, dakujem za odpoved :D a uspesne ho urobili?
@janula2003 to este neviem este som len 3 den od neho, ale pevne verim, ze ano :P

@denidi rýchla 😘