icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

krkoskova33
4. jún 2016

@ssegra 13 v pondelok mam ist na krv, uz nam ostalo len jedno vajicko. Ale potom to uz asi zabalim, mam blbu povahu ze stale placem, zacinat zasa od znova by som asi nezvladla. Som naivne verila ze mi sa to podari na prvy krat ale uz som sa zobudila ze to tak nefunguje, no co uz zivot ide dalej

ssegra
4. jún 2016

@krkoskova33 su aj take pripady ale je ich velmi malo. V priemere 3-4 krat nez to vyjde. Mam kamosku ktorej to vyslo na tretikrat a ja mam teraz za sebou tiez treti tak som zvedava. Hlavu hore ved mate este jedno a ktovie mozno to je to prave 🙂

krkoskova33
4. jún 2016

@ssegra no to je to pociatocne sklamanie, prosim ta ako prebieha ten KET kedy mizem ist znova? Ale teraz uz ostanem doma, aj ked nemam tazku pracu

bobricek1979
4. jún 2016

@krkoskova33 a koľký deň si!je to isté?Je mi to ľúto,ale je to prvýkrát to je tak 20percentná šanca je treba skúšať bojuj nevzdávaj máš už všetky vyšetrenia?Prvý nezdar ťa nesmie položiť neboj moja nájdeš aj silu aj chuť chce to čas

ssegra
4. jún 2016

@krkoskova33 ked som bola na prvom kete musela som mat jeden cyklus bezliekovy cize 2krat mrchu a od prveho dna som zacala brat estrimax. Ket prebieha tak isto ako et, len rano ti rozmrazia embryo a potom ides na vklad. Ja som tiez doma na PNke pretoze mam fyzicky narocnu pracu a tak som radsej zostala doma. Ak to je tvoj prvy neuspech je pochopitelne ze ta to velmi sklamalo. Prvykrat to aj mna zobralo.

cherie77
4. jún 2016

@petkazh 14 den po vklade mi povedali, ze mam ist na krv a sono, mozem si vybrat ci pojdem k nim do heliosu alebo k svojmu gynekologovi, ale ten moj nerobi sono tak skoro co som pocula. Ja som sa rozhodla, ze nebudem testovat, uz som testovala milionkrat, pockam radsej na krv, budem Ti drzat palce v pondelok potom daj vediet co a ako

krkoskova33
5. jún 2016

@ssegra och zasa tolko cakania, som myslela ze to pojde hned :( no co uz

krkoskova33
5. jún 2016

@bobricek1979 no je to 13 den a to uz by na tom teste bolo urcite vidno, no co zivot ide dalej, ake vysetrenia myslis, bo so mnou nikto nic nerobil, keby tu aspon dake bylinkarky fungovali ale tu skapal pes, nic tu neni. Pekny slnieckovy dnik vam zelam

gabika2015
5. jún 2016

@krkoskova33 ahoj, prosim, nevzdavaj to, si silna, dokazes to! Ja som teraz bola na 5. vklade, vcera som uz revala, lebo som zacala krvacat, aj zo mna vypadavali nejake kusky a dnes rano som si nasla druhu ciarku na teste. Este tomu nedokazem uverit, lebo som dost extremny pripad, este to beriem s rezervou. Malokedy sa niekomu podari otehotniet na prvy krat. Pre mna vsetky neuspesne vklady boli brutalne vycerpavajuce, hlavne psychicky, vzdy som nenormalne revala aj cele dni, ale vedela som, ze v tom musim pokracovat, ina moznost neexistuje. Neviem, ci to u mna teraz dopadne dobre, dufam, ze ano, ale ak nie, aj tak budem nadalej skusat, kym na to budem mat prachy a nervy. Strasne Ti, aj ostatnym babam drzim palce, ani nevies ako. Mysli na to, ze nie si v tom sama, tu mas velmi silnu podporu. Ja som inac tiez PN, pred kazdym vkladom som sa dala vypisat, vykaslala som sa na pracu 😉

ssegra
5. jún 2016

@krkoskova33 kazde centrum to ma inak. Teraz chodime do brna a estrimax neberiem vobec len utrogestan 2 tabletky vecer a keby sa nahodou nepodarilo mozem ist hned na dalsi. Najlepsie bude ked sa popytas v tvojom CAR

krkoskova33
5. jún 2016

@ssegra dakujem za radu, bo cakat dalsie dva mesiace a potom cakat ci sa to ujalo je velmi deprimujuce. Aj tak vas dievcence obdivujem a skladam klobuk ze ste take silne, ja hned pri vsetkom placem a myslim nato najhorsie. Kazdy mi hovori mysli pozitivne ale mne to ide velmi tazko

ssegra
5. jún 2016

@krkoskova33 najhorsie zo vsetkeho je asi to vecne cakanie, ale verim ze jedneho dna sa kazda z nas docka toho vytuzeneho vonaveho babatka 🙂

bobricek1979
5. jún 2016

@krkoskova33 no tak ja idem skúsiť reprodukčnú imuno aj hysteroskopiu a asi aj hematologiu môžem si vytvárať protilátky aj kopec iných zádrhelov môže byť v imunite maternici ,ale stále to môže byť aj o tom že treba skúšať .Mala som len 2vklad ale na umelo a to tiež si myslím že je nie také chytľavé mám 37takže aj vek veľa času mi neostáva a niesommladica chcela by som skúsiť aj iné centrum.Tu na fórach mám ohlasy aké je to moje centrum zlé nízka úspešnosť tak chcem skúsiť aj iné centrum.Ale tak chcem vylúčiť tie možné prekážky mám na to 2mesiace a tak sa ide na vec mám ešte mrazáčikov.No nebránim sa opäť aj Et ,ale už v inom centre.Dúfam len že to nebude so mnou zlé toho sa strašne bojím ,ale ešte zabojujem

maculicek1977
5. jún 2016

@bobricek1979 takého písanie sa mi už páči bobríček, musíme bojovať ďalej, ja sa chcem opýtať to ako, kde a musí poslať lekár na tieto vyšetrenia alebo ako to funguje hematológia, hysteroskopiu ja by som to chcela asi tiež absolvovať....lekár v CAR mi nič nenavrhol?

bobricek1979
5. jún 2016

@maculicek1977 ahoj no ja sa budem pýtať tiež Dr v centre ,ale tak hádam na vyžiadanie to môže aj Dr náš normál gyndoš..tiež by to nemal byť tproblém ,ale tak u teba to imuno nepotrebuješ keďže sa embrijko ujalo no hematologiu a hysteroskopiu možno skús.Hysteroskopiu robia len v centrách a je to aj preplácané

bobricek1979
5. jún 2016

@maculicek1977 nebyť báb nafóre ani neviem a car ťa bude tlačiť len do vkladov

krkoskova33
5. jún 2016

@maculicek1977 to by som aj ja chcela vediet a bobricek ja tiez nie som
Tnajmladsia, mam 35, a povedali mi ze mam minimum vajicok takze je mozne ze sa mi ziadne nevytvoria. Ja uz neviem co by bolo najlepsie aby sa to podarilo

krkoskova33
5. jún 2016

@gabika2015 dakujem Gabrielka, za silne a povzbudive slova, moc to pomaha vydrzat v tomto casovom pekle. Neviem ci ja budem taka silna ako vy ale dufam a z celeho srdca verim ze sa vam to podari,.

bobricek1979
5. jún 2016

@krkoskova33 to aj ja a AMH 0,53 ale vajicok som mala dost no bolo to po prvýkrát takže ktovie

krkoskova33
6. jún 2016

@bobricek1979 no bola som dnes na krv a cakam na rozsudok, ale dostala som mrchu takze uz viem dopredu co mi zavolaju, ale clovek dufa
do poslednej chvile.

krkoskova33
6. jún 2016

@bobricek1979 doktorka mi povedala ze ak pojdem na dalsi vklad tak musim pockat dva mesiace. Slovko CAKANIE je pre mna ako pre byka cervena zastavka, teraz som si uvedomila ze nas v tom care beru ako kusy, sa nepodarilo? Nevadi ide sa dalej a peniazky sa sypu, ved to nie je nasa chyba ze sa vam to nepodarilo, ale to uz je asi osud nas cakateliek.

bobricek1979
6. jún 2016

@krkoskova33 no tak to je pre nás ťažké pre nich už bohužiaľ biznis

bobricek1979
6. jún 2016

@krkoskova33 držím prsty no nezúfaj bolo to prvýkrát .Ty budeš tehotná neboj🙂

krkoskova33
6. jún 2016

@bobricek1979 dakujem Vierka moc si mi pomohla v tazkych chvilach,teraz si idem na dva mesiace dat oddyh a potom skusime nasho mrazacika, aj ked sa mi chce teraz strasne revat a doma to nikto .nechapeu

maculicek1977
6. jún 2016

@bobricek1979 ahoj bobríček tak nám potom napíš keď budeš vedieť viac ako máme postupovať, kde ísť urobiť vyšetrenia atď..... a už vieš ako ďalej? Neboj ani s tým AMH nie je nič stratené, čítala som veľa diskusií kde písali, že aj pri takom nízkom AMH ešte otehotneli prirodzene....... ach je to vec náhody a šťastia a všetko dokopy ešte.....a ja mám AMH 1,5 a mala som len 4 vajká......tak si vyber....

krkoskova33
6. jún 2016

@bobricek1979 dievcence drzim vam mocky paluchy by sa vam to uz akonecne podarilo a konecne budete moct objat svoje semienka. Hlavne vela pokoja a trpezlivosti pri cakani

maculicek1977
6. jún 2016

@krkoskova33 ajoj no nič nám iné nezostáva, len bojovať!!!!! Neboj to AMH ako som písala bobríčkovi, tiež nie je všetko.....je to len ukazovateľ, telo nás z tých hormónov stále prekvapí......Babule ja verím, že nám to v budúcom cykle už VYJDE!!!!!!!!

krkoskova33
6. jún 2016

@bobricek1979 este otazocka co su tie pismecka AMH a kde by som zistila ake mam ja?

bobricek1979
6. jún 2016

@maculicek1977 jasné budem vás informovať na vás nezanevriem všetko sa dozviete.Však to,že sme boli prekvapený že 9vajok možno som si mala odkontrolovať amh ešte viackrát uvidíme ako to bude.A ty čo teda ďalej plánuješ?

bobricek1979
6. jún 2016

@krkoskova33 to ti moja spravia v centre celý horm.profil aj fsi aj amh .AMh je plodnosť a fsh ovarialna rezerva aneb nieco v takom zmysle mala by si tomat v sprave ked ti robili vyšetka pred Et