icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

bobricek1979
6. jún 2016

@krkoskova33 kto to nechape?cudzich ludi si nevsimaj pocuvaj svoje srdce a rodinu neboj bude to ok

bobricek1979
6. jún 2016

@krkoskova33 dakujeme mne uz ta trpezlivost dochadza od svojich 25nic ide ma roztrhnut a prepacte vsetka ucta k moji tehotnym a aj uz mamickam okolo kamaratky ale uz ma boli srdce ze ja furt nic a vsade bruska uz moje byv.ziacky maju aja furtnist starsie mladsie aj mladunke strasnema to frustruje tazko mi je z toho.☹Nieje to zavist ale ta bezmocnost a zufalstvo tuzba ach jo☹

maculicek1977
6. jún 2016

@krkoskova33 opýtaj sa v CAR, na výsledky hormonálneho profilu, pozri si na nete FSH - folikuly stimulujúci hormón, LH - luteinizačný hormón, a AMH je ovariálna rezerva - či je počet vajíčok dostatočný pre plodnosť ženy, hormón produkovaný folikulami vo vaječníkoch.

maculicek1977
6. jún 2016

@bobricek1979 no ja už nemám na čo čakať ....idem do 2 IVF, mám podanú žiadosť, čakám na schválenie .....

maculicek1977
6. jún 2016

@bobricek1979 ja tak isto ......ten istý problém všade kde sa obzriem len bruchá a kočiare......ach jaj .....

bobricek1979
6. jún 2016

@maculicek1977 okej budem na Teba myslieť a silno držať prsty neboj otehotnela si takže teraz to už musí vyjsť do zdarného konca verme inak ani ani nemôže byť

bobricek1979
6. jún 2016

@maculicek1977 ja som dnes direkt videla veľa asi som užfakt blbá och a pritom nesledujem už mi asišibe

krkoskova33
7. jún 2016

@bobricek1979 joj ďakujem za info musím to doma poštudovať, držím paluchy

krkoskova33
7. jún 2016

@bobricek1979 presne moja reč, a ešte sa teraz segre narodili dvojičky, tak to mam stále pred očami a niekedy si aj hovorím, že aká som neschopná, že ani rodinu priateľovi neviem dať ☹ ach joj,

1veverica
7. jún 2016

@krkoskova33 jezisku, to nemozes tak kruto brat. Neboj aj tebe sa podari 🙂 Vies kolko parov ma teraz problemi?

krkoskova33
7. jún 2016

@1veverica ja viem ale človek už rozmýšľa nad všetkým

1veverica
7. jún 2016

@krkoskova33 joj ale tieto slova velmi zamrzia, fakt to az takto neber. Ja viem ze ta to velmi trapi, keby ta ten tvoj nelubil taku aka si, tak uz davno je prec, ver mi. Neboj vsetko sa musi na dobre obratit, ved nemoze len zle byt. Hlavne treba mysliet pozitivne, to je naozaj velmi dolezite, az mi slza vysla ked som to precitala. Musi ta to velmi trapit.

krkoskova33
7. jún 2016

@1veverica vieš ja som taka trúba a všetko si moc pripúšťam a moc riešim, som bola len prvý krát a už si tu vylievam srdce ale čo maju hovoriť tie dievčence čo už boli 5-6 krát.

1veverica
7. jún 2016

@krkoskova33 ja ti uplne verim, najviac ta pochopi baba co ma za sebou presne to co ty. Aj ta chapem ze to tak beries, ale treba sa nejako odosobnit. Vsetky mame dost smutne pribehy za sebou, a kazdy neuspech je velmi bolestivy. Ale treba ist dalej, a pozriet sa na to z druhej strany, proste podari sa, ci to bude druhy pokus, treti, .... Tvoj partner ta miluje, a ide do toho s tebou(aj ked, on len odovzda svoj material a vsetko je na tebe) ale ver ze keby nechcel tak to neurobi. Cize chce presne ako ty aby si bola stastna a urobi preto vsetko. Hlavne ty musis byt v pohode, a nebrat vsetku vinu sveta na seba 🙂

krkoskova33
7. jún 2016

@1veverica Ďakujem mojka 🙂

1veverica
7. jún 2016

@krkoskova33 velmi ti drzim palce, do dalsieho pokusu, bude to dobre uvidis 🙂

krkoskova33
7. jún 2016

@1veverica ja tebe, by si už nemala žiadne iné starosti, len tie miminkovské 🙂

krkoskova33
7. jún 2016

@1veverica a ďakujem za podporu, mocky to pomáha 🙂

petkazh
7. jún 2016

babulky tak vcera mi vlozili dvoch mrazacikov 🙂 teraz uz len cakat ....oddychujem lezim bojim sa aj dychat nech sa pekne zahniezdia....

gabika2015
7. jún 2016

@petkazh drzim silno paste 🙂

krkoskova33
7. jún 2016

Dievčence neviete mi poradiť dáke bylinkové čaje v medzičakaní - za mesiac mám ďalší vklad, tak či nepoznáte dáke babské rady, ktorými by som to čakanie vyplnila 🙂

1veverica
7. jún 2016

@krkoskova33 dakujem, teraz mam dost tych cakacich 🙂 ale to su fakt mile starosti-radosti 🙂

krkoskova33
7. jún 2016

@1veverica to ti verím a november tu bude cobydup, a potom sa to rozbehne 🙂

1veverica
7. jún 2016

@krkoskova33 no dik, si mi dala, ale veruze mas pravdu, uz by som aj nakupovat mala zacat, aspon dr. mi uz vravela ze by bol najvhodnejsi cas

krkoskova33
7. jún 2016

@1veverica to je také krásne nakupovanie, do toho keď vbehneš tak sa nebudeš vedieť zastaviť 🙂

1veverica
7. jún 2016

@krkoskova33 len aby 🙂 ja nejako nie som typicka zena, nemusim velmi obchody. A hlavne sme boli s mojim trosku pozriet, a to teraz same letne vecicky maju, a nam sa narodi v zime, tak sme chceli nieco hrubsie, velky vyber zial nie je ☹

bobricek1979
7. jún 2016

@krkoskova33 ja som hrdá krstná dvom segriným deťom aj by som za ne dýchala sama to poznáš 🙂ja milujem deti okolo seba hlavne deti svojich blízkých aj nad každým bábätkom sa rozplívam no je mi ťažko na srdci skrz tej mojej neschopnosti mať vlastné

krkoskova33
7. jún 2016

@bobricek1979 úplne ako by si moje pocity hovorila, aj segra má teraz male dvojičky a chodím ku nim čerpať energiu, keď sa do teba zachumlaju a dajú uslintanú pusu hneď je svet krajší 🙂

krkoskova33
7. jún 2016

@1veverica jaj no to máš pravdu, ale teraz je tych detských vecí toľko, že nevieš ktoré si vybrať, za chvíľu bude po lete a začnú ponúkať teplejšie vecičky ani sa nenazdáš, neboj, niekde to je určite v tebe schované a keď to toho nabehneš tak polovička nebude stíhať nosiť tašky, to budete mať taký predvianočný darček, mile 🙂

1veverica
7. jún 2016

@krkoskova33 veruze ano to budu take ine vianoce teraz, uz len aby som to mala za sebou, osobne trosku nemusim tieto teple dni, a kde je este leto 🙂