icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

dena22
14. jún 2016

@mrtartina pointa je v tom, ze keby nestupal pocet neplodnych parov, a to podotykam uz aj z radov doteraz vyrazne plodneho etnika, IVF by sa vobec nevyvinulo. Kazda z nas by najradsej otehu prirodzenym sposobom, kazda jedna. Nie je fer tu pustit takyto "duchaplny" koment, naco tyrat uz aj tak dost utrapene zienky. Kolka obmedzenost!! a nelaska.
IVF nie je geneticke inzinierstvo, keby bolo, otehotnela by po nom kazda, pretoze by sa genetickou modifikaciou bunky "prerobili" na sučinné. Pri IVF je to este stale na zivotaschopnosti dvoch pohlavnych buniek a osudu, tak ako pri prirodzenom pocati, ibaze tu s asistenciou, ako uvadza i nazov terapie. A ako uz bolo aj vyssie spomenute, rada by som videla korektne statistiky, ktore by vypovedali o miere vrodenych poruch 40 tnikov, ktorí sa narodili prirodzenym pocatim, a vrodenych poruch 40 tnikov z IVF. Ja totiz zo zivota nepoznam ani jedneho zdraveho cloveka, ani len okolo 20tky a vsetko ludia prirodzene pocatí. Ale kedze mame IVF skupinu, tak mame do koho hodit kamenom, lebo sak vycnievaju z radu....ale inak sme tolerantní: rasovo, k sexualnym orientaciam, a podobne.

petkazh
14. jún 2016

@janula2003 nie ten den som bola 7 den po vklade...ale embryjka mali tyzden ked ich zamrazili...
trvalo to len chvilku uz nespinim nic...skusim neskor testnut...a tebe drzim palce samozrejme...

petkazh
14. jún 2016

@gabika2015 velmi pekne dakujem ...skusim neskor testnut...

leoriki
14. jún 2016

@mrtartina teba tiez mohol ocko pustit na koberec.mamka by bola vytepovala,a bolo by o jedneho blbca menej..tiez sa tvoj mozog nevydaril,tak ta spermia musela byt riadne cudna...znizila som sa troska na tvoju uroven,ale musela som.......

1veverica
14. jún 2016

@jorgie velmi ti drzim prsteky 🙂

dadka0110
14. jún 2016

@leoriki 😂👍

ssegra
14. jún 2016

Baby hodnotu HCG mam 4183 a to my brali krv na 14DPT. Neni to nejako vela?

1veverica
14. jún 2016

@ssegra no je to dost, dala si si vlozit dve? myslim ze to vyzera na viac babatiek 🙂 gratulujem 🙂

ssegra
14. jún 2016

@1veverica nie, davali sme len jedno pretoze sme nechceli dvojicky. dakujem, taky balvan velky mi spadol zo srdca 😀

1veverica
14. jún 2016

@ssegra no vies ako to je, niekedy mame prave to co "nechceme" ja som 14den mala len okolo 700ci900, takze je to dost, uvidis na sone, kolko tam bude vackov, hlavne nech sa to vyvija 🙂

xxxena
14. jún 2016

@ssegra vau to vyzera ze sa mozno embrijko rozdelilo a budu dve ☺ja som na 14den po ET mala 1400. Ultrazvuk ma caka 27.6.

ssegra
14. jún 2016

@1veverica prave aj kamoska mala 800 preto ma zaskocilo to vysoke cislo

ssegra
14. jún 2016

@xxxena aj mne vychadza ultrazvuk na 27.6. ved uvidime co z toho bude 🙂 v kazdom pripade sa velmi tesim

1veverica
14. jún 2016

@ssegra hlavne nech to je zdrave, uz to aj tak nezmenis, uz len na to pripravit manzela, ze mozno budu dvojnasobne "starosti" - radosti 🙂 sono predsa len viac ukaze, kedy mas ist?

ssegra
14. jún 2016

@1veverica mas pravdu hlavne nech je to zdrave a ked budu dve tak nech 🙂 mala by som ist o dva tyzdne v pondelok, ale musim sa este objednat

1veverica
14. jún 2016

@ssegra jaj tak to inac ako v nasom centre, tam mi hned povedali termin sona, ked mi volali ze ake vysledky hcg, nejak tak ako pises dva az tri tyzdne po vysledkoch z krvi 🙂

xxxena
14. jún 2016

@ssegra uz sa tesime ako uvidime nas pokladik. Ty ale naozaj mas riadne vysoke hcg. Kedy si bola vklade?

xxxena
14. jún 2016

@1veverica ahoj aty do akeho centra chodis?My ideme tri tyzdne po pozitivnom vysledku z krvi .ja som mala na 14den po et 1400hcg.

1veverica
14. jún 2016

@xxxena ahojky, ja som bola v ke, tiez taky termin ako ty do 3tyzdnov po kladnych vysledkoch z krvi. Tiez mas vyssiu hodnotu, ja som mala len nejako okolo 700-900 nemapatam presne, ale tak su na to tabulky, cize hodnota velmi dobra 🙂

ssegra
14. jún 2016

@xxxena 30.5 mi ho vkladali...na to sa tesim aj ja 😵

xxxena
14. jún 2016

Vau mne vkladali 23.5. Tak to som mala oproti tebe nizke hcg.

xxxena
14. jún 2016

@1veverica hlavne je zr to mame pozitivne ma teraz uz len aby sme mali zdrave deticky, a ked sa bude dat tak bezproblemove tehulkovanie 😊

ssegra
14. jún 2016

@xxxena hlavne, ze je vsetko v poriadku a citis sa dobre 🙂

jorgie
14. jún 2016

@1veverica Dakujem 🙂

cherie77
14. jún 2016

@petkazh ahoj Petka, uz som na Teba myslela, ja som tiez mala taku ruzovu spinku, ale len tak bodku, to bolo cca pre tyzdnom, odvtedy nic, mam ist na krv v stvrtok / piatok a na sono, netestovala som a ani nebudem pockam radsej na krv

bobricek1979
14. jún 2016

@leoriki neznížila to len ona má deti tak si myslí že jej patrí celý svet,ešte nech ich vychová aani potom nebude múdrejšia ako je bohužel chcela ublížiť pretože ak by to šlo sbrz nejakej vieri tak neviem čo by jej pán Boh na to p-ovedal!A bohužel nieje prvá s ktorou som sa takto stretla a nechápe ,lebo tie decká má.Ide ma vystrelit jaké múdre sú ,ale nestoja mi za to!

leoriki
14. jún 2016

@bobricek1979 teľa teľatom ostane..len nech tie chúdence nebudú po nej,z takej čudnej spermie ako je ona...

bobricek1979
14. jún 2016

@leoriki svätá pravda

pinky81
14. jún 2016

Ahojte,pridávam sa k Vám.10.júna som absolvovala KET. Čakáme čo bude tentoraz. Všetkým držím palce.

ssegra
14. jún 2016

@pinky81 drzim paste aby sa fazulka uchytila 🙂