Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@janula2003 nie ten den som bola 7 den po vklade...ale embryjka mali tyzden ked ich zamrazili...
trvalo to len chvilku uz nespinim nic...skusim neskor testnut...a tebe drzim palce samozrejme...
@gabika2015 velmi pekne dakujem ...skusim neskor testnut...
Baby hodnotu HCG mam 4183 a to my brali krv na 14DPT. Neni to nejako vela?
Vau mne vkladali 23.5. Tak to som mala oproti tebe nizke hcg.
@leoriki neznížila to len ona má deti tak si myslí že jej patrí celý svet,ešte nech ich vychová aani potom nebude múdrejšia ako je bohužel chcela ublížiť pretože ak by to šlo sbrz nejakej vieri tak neviem čo by jej pán Boh na to p-ovedal!A bohužel nieje prvá s ktorou som sa takto stretla a nechápe ,lebo tie decká má.Ide ma vystrelit jaké múdre sú ,ale nestoja mi za to!
@bobricek1979 teľa teľatom ostane..len nech tie chúdence nebudú po nej,z takej čudnej spermie ako je ona...
@leoriki svätá pravda
Ahojte,pridávam sa k Vám.10.júna som absolvovala KET. Čakáme čo bude tentoraz. Všetkým držím palce.

@mrtartina pointa je v tom, ze keby nestupal pocet neplodnych parov, a to podotykam uz aj z radov doteraz vyrazne plodneho etnika, IVF by sa vobec nevyvinulo. Kazda z nas by najradsej otehu prirodzenym sposobom, kazda jedna. Nie je fer tu pustit takyto "duchaplny" koment, naco tyrat uz aj tak dost utrapene zienky. Kolka obmedzenost!! a nelaska.
IVF nie je geneticke inzinierstvo, keby bolo, otehotnela by po nom kazda, pretoze by sa genetickou modifikaciou bunky "prerobili" na sučinné. Pri IVF je to este stale na zivotaschopnosti dvoch pohlavnych buniek a osudu, tak ako pri prirodzenom pocati, ibaze tu s asistenciou, ako uvadza i nazov terapie. A ako uz bolo aj vyssie spomenute, rada by som videla korektne statistiky, ktore by vypovedali o miere vrodenych poruch 40 tnikov, ktorí sa narodili prirodzenym pocatim, a vrodenych poruch 40 tnikov z IVF. Ja totiz zo zivota nepoznam ani jedneho zdraveho cloveka, ani len okolo 20tky a vsetko ludia prirodzene pocatí. Ale kedze mame IVF skupinu, tak mame do koho hodit kamenom, lebo sak vycnievaju z radu....ale inak sme tolerantní: rasovo, k sexualnym orientaciam, a podobne.