Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@lucka_220809 ja nie bo moje babulo sa furt bokom otaca, takze si z nas robi srandu 🙂 dnes som akurat bola v poradni, takze vraj 50na50 no tak si vyber 🙂 Ale idem dnes aj na merania, tak snad sa otoci 🙂
@mrtartina mala si si prv prečitat do akej temy ideš.A ked nemaš nič s tym spoločne na čo si tu vobec pisala.My to vobec nemame lahke,ked sa nedari a čim všetkym sme si museli prejst.
@maculicek1977
@1veverica
@bobricek1979
@aluska1404
Ahojte babulky tak po 3.tyzdnoch v nemocnici som konecne doma. Hrozna skusenost ale nastastie srdiecko bije. Neviem co to vyvolalo ale bolo to strasne. Napiste mi ako sa vam dari dlho som tu nebola.
@monnito ahojky, tak dlho si tam bola, aspon ti uz je lepsie? My osobne sa mame dobre, akurat dnes som bola v poradni, tak je vitalne az az, len este nechce ukazat, ze co to vlastne je, ze iba tipovat mozme, tak neviem ci nas chce nechat prekvapit, ci preco nechce aby sme vedeli pohlavie 🙂 Dufam ze vsetko zle si si uz prekonala, a uz len to dobre ta caka 🙂 🙂 🙂
@1veverica A to je zase pekne, ze este mozes cakat a mozne su obe varianty 🙂 ja sa velmi tesim na chlapceka, nejako som to aj citila,ze je to chalanca, ale ked sa to potvrdilo,tak som trosku osmutnila aj tu babu... a bolo by to tak aj naopak, keby mi povedali, ze cakam dievcatko, zas mi je luto za chlapcekom 🙂 je to take smiesne...tak ty mas teraz akoby na chvilku este oboch, chlapceka aj dievcatko 😉
@lucka_220809 no nejak tak, tak nam je to aj jedno musim povedat, bo sme sa snazili 7r., ja by som chcela radsej chlapca bo zla doba je, sa skor bude vediet o seba postarat ako baba, ale tak zas aj babu beriem, len mam problem, osobne nemam velmi v laske ruzovu, a neviem robit copceky, joj hruza sa budem musiet ucit 🙂
@1veverica my sme tiez po 6 rokoch snazenia, a veru nam to bolo tiez fuk..a vidis, my sme celkovo zas mali pocit, ze dievca sa tak nejako lahsie vychovava..ale ktovie..asi je to aj tak individualne a my sme stastni za dietatko, chlapcek/dievcatko, co ma byt, to je 🙂 hlavne nech je zdravy drobec a ostatne uz zvladneme v tom zivotene nejako spolocne.
A dnes nemusis ruzovu vobec riesit , prosim ta 🙂)) vyber si farbu a odtien aky chces, farba je predsa tiez len farba 🙂 mne sa odmalicka paci modra, uz ako mala som nasich prehovarala,aby mi premalovali izbu na modro 😉
@lucka_220809 Tak teraz som dosla z merani, takze na 80percent je to baba, takze uvidime 🙂 Fu tak ako pises, len nech je to zdravucke, to je dolezite 🙂
@monnito ahoj ahoj tak sa teším vitaj medzi nami aj s bábätkom teším sa že si to zvládla a ste v poriadku .Ja opať nič tak chcem ešte poskúšať vyšetka ,ako imuno hematologiu a hysterosjpiu potom budem múdrejšia.Ale ty povedz,ako sa nám máte v koľkom si už 🙂
@1veverica jejda, krasa 🙂 moja svagrina ma teraz mesacne dievcatko a je to zlaticko ... tes sa, izbicku namalujes na zlto, na ruzovu kasli 😉 Blahozelam! mozes vymyslat meno... dievcenske sme mali jasne, u nas je problem vymysliet chlapcenske veru ..
@lucka_220809dakujem,to uz sme s mojim vymysleli, jemu sa paci Laura a mne Sofia, takze uz iba sa zhodnut 🙂 Len dufam ze nedopadnem ako baba co pisala v inom fore, ze celych 9mesiacov sa tesi na chlapca a narodilo sa im dievca, ale tak co uz aj to sa stava.
@1veverica 😀 no inac neviem ako sa to vie stat.... ja som ale ozaj tak zretelne videla tie chlacekovske vybavenicko, a to na uplne beznom sone 🙂)) ze asi sa to neda uz zvratit... pekne vajka, pipik.. . exhibicionista je ten nas krpec :D
@lucka_220809http://ona.idnes.cz/embryolog-pri-umelem-oplodneni-se-v-podstate-likviduji-lidske-bytosti-1mm-/deti.aspx?c=A090115_140209_tehotenstvi_bad
Prajem vasim detickam vela zdravia a prajem si, aby ziadne dietatko nemuselo umriet.
@mrtartina Martinka alebo ako sa volas, preco toto vsetko robis? nemyslis,ze kazda jedna z nas ma toho dost aj bez tvojho rypania a mudrovania? Nezamyslela si sa niekedy nad tym,ze mozno takto premysla vela z nas ale jednoducho tuzba po vlastnom zdravom dietatku je silnejsia ako vsetko ostatne?????? Preboha kde sa v tebe berie tolko zloby a nenavisti? Bud rada,ze mas dve deti-ak to je vobec pravda a aj cely tvoj profil a radsej sa chod venovat im ako vypisovat tuto somariny a drazdit nas svojimi sprostostami! Tiez som veriaca a zamyslala som sa nad tym,ci je to spravne alebo nie ale je vtipne,ze kazdy jeden knaz, s ktorym som o tom rozpravala s nami sucitil a nevidel na tom nic zle....Ak je toto tvoje presvedcenie, tak nech sa paci...ale nepredhadzuj nam tu svoje nazory, ktorymi nas chces len vyprovokovat. Garantujem ti,ze ani jedna z nas nezmeni po tvojich komentaroch nazor a bude pokracovat v tom co robi. Tiez chceme zazit ten pocit mat v naruci male zdrave klbko a viem ti uz teraz povedat, ze hociktora z nas bude na 1000000% lepsia matka ako ty. Nebudem vysedavat za pc a pisat k******* a drazdit tym ostatne ubolene zeny! Zi si svoj zivot a nas nechaj na pokoji, mame toho dost aj bez tvojich hlupych poznamok a mudrovania! Nemas ani potuchy co kazda jedna z nas preziva....Prajem ti krasny a pokojny zivot a hlavne zdrave deti.
@monnito ahojky jooóój, hlavne že je už všetko v poriadku teda... a dostávala si nejaké infúzky, alebo čo s vami robili a ako si bola dlho v nemocke? Joj neboj už je zatým, len sa šetri žiadny stres, neboj je s tebou drobček už sa ťa nepustí. A zas daj vedieť....joj keby mi to vyšlo vtedy som presne ako ty....ale ja idem na 2 pokus, žiadosť podaná, budúci týždeň zavolám do VŠZP, že čo, už je to 5 týždeň....ach jaj keby sa dalo idem do toho už aj zajtra......Ty nebojkaj len sa vytešuj, určite je to taký krásny pocit, že ste dvaja.....držím prstíky veľmi...papa
@monnito Ahojky to som rada ze ste v poriadku a hlavne ze srdiecko bije.Tesim sa s tebou urcite je to zla skusenost ale ked musime vydrzime vsetko.Ja som tu uz tiez dlho nebola ja cakam na mrchu a idem o 2,5 tyzdna na vklad moc sa tesim ale aj bojim lebo mame len jedneho zmrazeneho po 6 dnovej kultiv.dufam ze je bojovnik a ze pekne caka na nas.Ani nechcem mysliet keby nevyslo ale uz som rozhodnuta urcite pre Cechy.Ja verim a prosim kazdy den nech sa mi splni babenko.A v kolkatom si tyzdni?
@1veverica jéj gratulujem k malej dcérenke aj meno super sofia je aj moje hadam sa dockam aj ja ja som premýšľala aj nad Zojkou😲😀😀B-)
@bobricek1979 Ahojky bobricek ako sa mavas co mas nove???Citala som si tvoj prispevok mne doktorka tiez povedala ze ak by sa nahodou nezadarilo ze budeme muset ist na imuno a genetiku.Ak sa smiem spytat co ti presne povedali?mne toto ale vobec neviem co to imunologia vlasne je ty vies?A ides terazky aj na vklad?
@aluska1404 ahoj Ali no genetiku mame mne dr.povedal ze treba vsetko vylucit kedze 2vklad nevysiel aby som tie vklady nemala zbytocne ak by nieco vyskocilo tak idem na imuno a hematologiu a do centra na hysteroskopiu tak uvidim toto asi bude na dlhsie kedze sa vsade caka a potom podla vysledkov sa uvidi ci bude vsetko oka aneb sa budem musiet liecit tak a potom by bol vklad ale tak nemusi byt nic a len je treba skusat .Uvidime neviem co bude budem ta info vas vsetky ked budem nieco vediet.Aj ja citam ides na mrazacika tfuj tfuj nech to vyjde teraz pekne na dve ciarky a tesis sa s babetka verim ze to bude ok si mlada u teba podla mna treba skusit a ak by tak potom sa daj na imuno ale tak dufam ze to ty nebudes musiet absolvovat🙂
Ahojte, chcela by som sa spytat, ci vyzaduju pred umelym laparoskopiu, aj ked sa prislo nato, ze partner ma zly spg?? Dakujem. Velmi vas obdivujem dievcata. 🙂

@pinky81 ahoj si 4 dni po mne my sme vkladali dvoch mrazacikov 6.6. tak si drzme spolu palce !!!