Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@lucka_220809 No vypocital ale iba cez mail poslal docela dost tuto sumu som az necakala a ty si bola v reprogenesis?mas skusenost s touto klinikou
@aluska1404 Ano, bola som v RG, je vynikajuca, v pristupe aj odbornosti..ja by som ti ju odporucala skor ako Reprofit... ale iste aj tam su stale dobri, len vyzera, ze trochu menej uz stihaju, a sa to odraza na pristupe... ja som do RG presla za mojim lekarom, lebo on tam presiel z Reprofitu. A bolo to tam uplne 100%ne po vsetkych strankach..
@bobricek1979 ahoj bobricek, neviem, ci sa bavite o repro imuno, ale my sme tam potrebovali odporucanie aj pre partnera od urologa, bez toho sme tam nemohli ist. Za prve vysetrenie a konzultaciu sme tusim platili okolo 250 Eur.
@bobricek1979 aspon v Nitre to tak funguje, v medicentre Dzurilla. Neviem, ako to je v BA.
@gabika2015 no sme obj.az 29.7 prve vysetrenie a vraj mam doniest spravy z centra nic viac tak uvidime co nam povie zoberieme vsetko a uvidi sa pri prvej navsteve sa nic neplati tak neviem a teda brali vam hned krv boli ste nalacno
Babulky ako na genetiku pretoze manzel ju nema a ja mám spravenu ale davnejsie cize ako sa tam objednat tiez na odporucanie ci zavolat
@bobricek1979 ak vas tam poslali z CAR tak ti dali urcite nejaku spravu ake testy potrebuje to vam bude stacit. Kam chces ist do BA? My sme boli tam na americkom namesti, da sa aj v reprogene, ale tam sa za to dost plati.
@bobricek1979 aha, teraz som si spomenula, ze ked sme tam isli po prvy krat, aj s nami sa len dr. porozpravala, chcela vidiet vsetky nalezy a az na dalsom termine robili odbery. Ja som bola nalacno, partner nemusel byt, jemu urobili len spermiogram. Som zvedava, ci vam na nieco pridu.
@lucka_220809 kde sidli RG?ďakujem
@bobricek1979 kusok za reprofitom..
@ssegra ja idem z vlastnej iniciatívy zavolala som a obj.nás a teda mám doniesť správy a tak nás vyšetrí atď
@ssegra aha cize aj to je v cz
@bobricek1979 kam ides na tu genetiku? Do BA?
@bobricek1979 tusim je aj na slovensku, ale myslela som ze sa pytas na brno 😀
@lucka_220809 Tak pozriem zatial aspon stranku poprecitujem. Uz sa tesim na vklad ked sledujem stale viac nas pribuda tehuliek tu to je super .
@lucka_220809 A ty si sa tam objednavala mailom?Mozem sa spytat kolko vas stalo tam ivf?To by ma docela zaujimalo dakujem
@aluska1404 Ja som si od nich rovno vypytala mail na MUDr. Stelcla, bo to bol moj doki v RF, ktory tam presiel...a pisala som si potom uz s nim, ci ma vezme, a riesila som cele IVF s nim cez mail, objednavala som sa samozrejme normalne telefonicky cez recepciu...
My sme mali soft ivf, platili sme dokopy nieco vyse 900 eur..

@bobricek1979 podla mna staci odporucenie aj od vseobecneho lekara, alebo od gyn. a staci pre teba, manzel nemusi mat ziadne. Treba si tam zavolat, na stranke maju cislo a opytat sa... ja si to nepamatam, co som to tam vlastne niesla... ale od gynekologa tusim ani nie...je to sukromne pracovisko,mozno to ani nepotrebuju..