Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@ssegra nie nie do Po
@lucka_220809 dakujem
@lucka_220809 a lucka preplaca to ivf v cz poistovna?
@lucka_220809 a lucka preplaca to ivf v cz poistovna?
@ssegra
@bobricek1979 preplaca, my uz sme poziadali o refundaciu a teraz cakame kolko nam vratia..teda aspon klasicke IVF
@lucka_220809 Len tolko malo?ja som len za lieky platila cez 800 ja to nechapen pritom aj nam oplodnovali obyc metodou a manzel ma super spermiogram ani picsi nespravili co je na tom tak drahe nechapem.Ja za tie lieky vela platim a ostatne bolo iba predlzena kultivacia halosperm a zmrazenie.to som zvedava kolko nam povedia tam reprogenesis ak tam pojdeme a tebe poslal sumu na zaklade vyslwdkov ktore si tam poslala ci az na konzultacii?
@bobricek1979 da sa to vybavit , viem ze baby si to vybavuju, ja som sa na to nejako vyflakla nakoniec... treba sa spytat v poistovni priamo.
@lucka_220809 ok,ďakujem ale 900eur to si málo platila
@bobricek1979
@aluska1404
no tusim este nejaku 100ku ma vysli lieky... mala som fostimon 75 jednotiek. a robili mi aj velmi speci proceduru na embryjku kvoli mojej dg, a mali sme icsi...ale realne sme mali 2 vajka a z toho 1 embryjko...ta cena stupa s poctom embryi aj, ktore sa kultivuju. Treba tam zavolat, dohodnut konzultaciu. Ja som tam sla so vsetkymi vysledkami, sadli sme si s doktorom, vsetko presli , dohodli sa na vsetkom, este aj embryologicku zavolal, doladili sme, co treba spravit, ci sa to da vobec... a bolo to na jednotku. Cely pristup. No a ze to aj vyslo, to je uz ta sladka ceresnicka na torte, ale aj bez toho by som vravela, ze spravili maximum po vsetkych strankach pre mna.
tak zienky, vcera mi vlozili nasho jedineho mrazacika - teraz uz len vydrzat to cakanie - na krv mam ist v pondelok, 27 Juna
@lucka_220809 wau tak to je úplne iný prístup ako ja zažívam v centre nikto nič nepovie len keš tu podpiš a ende nič neviem nič mi nikto nepovie o tých doplňujúcich vyšetreniach viem od Vás takže som sa na to dala.U nás v cemtre je to,ako na bežiacom páse a každú stimuluje rovnako
@aluska1404 ahoj ali tak29.7imuno uvidíme ďaľšie tak drž prsty.Na mrazáčika embrioglu nie vraj asistovaný laserový hatching tak skús sa spýtať a určite vyskúšaj buď alebo ja by som dala aj po druhýkrát ja pevne verím že mrazáčik vyjde držím silno palce!🙂len si ver a buď v kľude.:-🙂
@bobricek1979 presne preto som na SK bola len 1 raz a dost... mam tu stale nevycerpane 2 pokusy , a nikdy ich tu ani nevycerpam, poistnovna nech si trhne nohou... stokrat radsej som nechala 2x peniaze v Brne, kde som mala absolutnu doveru v to,ze robia pre mna maximum, ziadne nahanacky, vzdy len ochota, cas, o odbornosti ani nehovorim. Diskutovali sme normalne, doktor so mnou riesil ako s normalnym clovekom,co vie o svojich vysledkoch a bolo to fakt super, ze si v tom aktivna, a zaroven mi narovinu povedal, co ako je, ziadne sluby, zavadzanie, zbytocne ukony..naopak, od kopy ukonov ma odhovoril, vraj su to tahace penazi a odporucal ozaj len veci, ktore mi mohli realne pomoct. Su vyborni, ja ich mozem odporucat vsetkymi desiatimi. Do nasho centra ja uz veru nepachnem....ta nasa slovenska mentalita, kde kazdy pacient v kazdej sfere je za ovcu alebo hlupeho,co nema ani co sa pytat a vediet o svojom zdravotnom stave, nie to este chciet vediet ine moznosti alebo spochybnovat nieco ci si studovat si problematiku.. Tam je to pravy opak ozaj. Ten menezment pacienta sa neda porovnat, ale aj individualny pristup a zaujem, proste ozaj super. Mala som v nich doveru skratka, co tu ked som bola, kedze so mnou "komunikovali" horsie ako zle, kopu klucovych veci som sa dozvedela len cirou nahodou...proste zle.
@bobricek1979 a cest vynimkam teda este poviem... su aj na slovensku dobri lekari, ktori su aj normalni a maju cloveka v ucte... len ich treba hladat ako ihlu v kope sena dakedy. A pre mna uz je to ozaj nevyhnutne... ako som otehotnela, menila som aj gynekologa, a dala som si teda robotu najst takeho,ktory by pristupom bol proste normalny profesionalny a mal aj uctu k cloveku... pritom su to uplne normalne veci, ktore vela od lekara nevyzaduju...len brat toho pacienta ako normalneho inteligentneho cloveka, ktoremu ide o zdravie. NIc viac.
@lucka_220809 ahoj odkial si prosim ta? Ja chcem tiez zmenit gynekologa. Len neviem ku komi ist v Ba
@ssegra Dakujem za odpoved 🙂 my ideme az 7.7. o 7:00 na opakovany 🙂 krasny datumcek, tak pevne verim, ze to aj krasne dopadne. Zajtra by mi mali prist aj vysledky presne z toho predchadzajuceho. Drzim vam vsetkym palce nech ta cesta za babatkom je bez co najvacsich stresov a krvicka potvrdi tehotenstvo 😀
@lucka_220809 prosim prosim a ako sa vola ten doktor, s ktorym mate takuto super skusenost v brne? ak by nahodou nevyslo v iscare, kde som zatial po tych par navstevach nie moc nadsena. mne velmi zalezi prave na takomto osobnejsom pristupe. ovela viac mi to pomaha k celkovej pohode, ktora je podla mna velmi dolezita pri snazilkovani. ja inak som tiez dost zmatena a smutna z celkoveho pristupu slovakov k sluzbam, lebo tak im to tu povacsine nejde, tak je to cele silene a do oci bijuce len o rychlom zarobeni prachov. 🙄
@katharinka24 dakujem, ale mne uz potvrdili tehotenstvo z krvi. naopak to ja tebe prajem aby ti to dobre dopadlo a potom aj vklad 🙂
@pupa_obtecta MUDr. Marcel Stelc, v Reprogenesis. Aspon mne naozaj vyhovoval... je realista, ale velmi prijemny a pohodovy chlapik a vyborny odbornik. Ja som tiez bola v Iscare BA ten prvy raz... aj posledny... proste mi taky pristup nevyhovuje... ziadne info a nikto o tebe dokopy nic nevie... si tam karta v regali a to je vsetko.
@bobricek1979dakjwm bobricek tak verim ze vsetko dobre dopadne a ze to nebude nic vaznejsie drzkajte sa a daj vediet potom co a ako.Ja uz sa tesim dufam ze sa podari babenko ale mam zniesane pocity z toho dufam ze ten vklad bude tento krat v spravny cas
@lucka_220809 dakujem. ;) ved presne tento pocit mam zatial aj ja z iscare, ale tak moj gyneko ma s doktorkou petrovou, ku ktorej ma poslal vraj velmi dobre skusenosti, tak jej chcem dat sancu. aj baby, co k nej chodia, tak si ju chvalia, len vraj to chce cas. ja som tam zatim prekonala biochemicke tehotenstvo po stimulke a prirodzenom snazeni sa. teraz mam mesiac pauzu a cakam na mrchu, aby sme mohli pokracovat a potom iui. mne je aj tak z toho smutno, ze v konecnom dosledku tieto kliniky zarabaju na ludskom nestasti. a kedze to vobec nie je lacne (ja este chodim aj k sukromnemu gynekologovi), tak proste rozmyslas komu svoje zdravie a peniaze zveris do ruk.
@lucka_220809 ano prestne uplne s tebou suhlasim skusim to potom aj ja ak nevyjdu mrazacikovia peniaze boli aj budu ale na mimco mam malo casu a tuzba je veľká skusim este tie vysetka.Dakujem za odpovede zelam vela zdravicka tebe malicemu este krasne tehulkovanie a ľahký pôrod držte sa a teším sa ak nas stale poinfo o babetku🙂
@aluska1404 dám dám a ty sa držaj choď do toho zo všetkým máš vyšetká bude to ok myslím na teba🙂
@bobricek1979 Dakujem urcite sa ti ozvem ako sme na tom som velmi zvedava aj na vas
@bobricek1979 dakujem, ,ja vam tiez drzim palce vsetkym baby. Je to narocne cele, ale nadej tam proste vzdy je a to je dolezite... ja som este pred pol rokom si to nevedela uz ani predstavit,ze toto zazijem, .A potom sa to zmeni zo dna na den... Tak verim,ze to bude rovnake pre teba a pre vas vsetky <3

@bobricek1979 par metrov nad reprofitom 🙂 na tej istej ulici v podstate... Hlinky 144, je to 10 minut jednou elektrickou od stanice... velmi lahko je sa tam dostat...