Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Ahojte kočky, nebola niektoré z vás inde ako v Nitre na vyšetreniach reprodukčnej imunológie? Napr. Košice...? Kde to robia najkomplexnejšie? Je rozdiel aj v cene? A pomohlo vám to? Napíšte mi, či aj prirodzene, či ste mali potom úspešné IVF... VĎaka 🙂
@ssegra dakujem za info, beriem aj estrofem, co je predpokladam ako estrimax aj progesteron...aj som myslela, ze je to kvoli tomu, lebo predpokladam ze KET bolo neuspesne, dnes som bola na krvi
@1veverica ahoj len tak pre moju zaujímavosť nieje časté sono nebezpečné?
@diva83 ja idem do po aj mňa by zaujímalo
@bobricek1979 co tym myslis caste? tak to mi na poradni robia, to je raz do mesiaca, a to len cez brucho pozru, vies musia vidiet ci sa babulo hybe, ci nema nahodou otocenu pupocnu snuru okolo krku, a ci je vsetko ok, myslim ze to je praveze dobre ze davaju na teba pozor
@1veverica aha ja ze viac ok takto je to jasne ze treba babenko sledovat ja to nepoznam ako casto chodite tak preto sa pytam🙂a ako to zvladas?
@janula2003 ano ten estrofem je ako estrimax, povysadeni ti do niekolko dni pride. uz mas vysledky z krvi?
@bobricek1979 poradna len raz za mesiac, takze to myslim ze v pohodke, ono tie vacsie testy su v 12t. a 20t. ale tak to v inom centre. Presne jak si napisala treba vediet ako sa vyvija babulo. Akoze tehu zvladam v pohode, zle mi nejako nie je, len tie horucavy mne osobne nerobia dobre, cez den ma znici len 10minut na priamom slnku, a zas v noci ked sa nevyspim, tak to hruza, bo zas horuco sa dychat neda, ale tak co uz, musim to vydrzat, len dufam ze takto nebude cele leto 🙂
@ssegra ani nehovor, vies co ked som si precitala teraz na nete, ze ta manzelka hokejistu pre vycerpanost zomrela brr, tak to je fakt velmi smutne, a veruze tie horucavy su strasne, nevies poriadne dychat, uz len mala chvilka na slniecku ta vycerpe, no fakt na nervy, a ked sa ani v noci nevies pre ten tazky vzduch vyspat, a ja este do roboty chodim, cize v praci som jak "vypluta rezanka", este dobre ze som v kancli sama, bo inac uz fakt neviem 🙂
@1veverica júj chápem ťa tak už len vydrž veď u nás je to len 9mesiacov my to tak inak berieme keď to konečne príde držkajte sa obaja nech máš až do pôrodu len pohodové dníčky🙂myslím na Vás ty si bola v Ke u hermiho?
@bobricek1979 dakujem, si velmi zlata, hadam to bude tak ako pises. Nie ja som bola sice v KE ale u Toporcerovej
@ssegra nemam vysledky, az po druhej budu, dnes rano test negativny, nemam vobec ziaden pocit, ani na tehotenstvo ani na ms, nic...som uplne neutralna :D
@ssegra no podbne je to aj u nas, v spalni neviem ani zaspat, a to mame otvorene aj vchodove dvera, aj balkon dokoran, ale ked stoji vzduch tak to je uplne zbytocne, teraz posledne dve noci sme s mojim spali na terase, tak to bolo super, tam bol cerstvy vzduch, a tuto noc to uz bolo uplne super, bo sa ochladilo, dnes som sa fakt dobre vyspala, konecne 🙂 Je to fakt velky zabijak, ked sa nevies poriadne vyspat, tak mam naozaj trosku strach, bo vraj od zajtra sa ma zas oteplit, a kde je este leto, to ked cele dva mesiace toto bude, tak neviem neviem 🙂
@janula2003 take pocity som mala prve dva pokusy...vnutorne som vedela ze z toho nic nebude :(
@bobricek1979 Prešov som tiež pozerala...My sme z Popradu, takže by mi vyhovovalo niečo bližšie,..ale zas radšej stavím na kvalitu... Snáď baby niečo poradia 😅
@ssegra presne ,ako ja a potvrdilo sa
ahojte, mala som ist na transfer (mame 4 vajicka a aj to cez darkynu) lenze mi zistili polypy...ze pojdem na kontrolu pri menzese (4-5 den), ak tam stale budu, tak musim ist na kyretáž :((( musím mať potom pauzu ???
ďakujem za informácie.
PS: prípadne mi viete poradiť čo mám brať (homeopatika) na odstránenie ??? Miriam
@bobricek1979 zena to asi citi, teda urcite 🙂
@diva83 ja si myslím ,že v takom prípade je jedno ,kde ak má niečo z krvi ukázať tak ukáže v každom centre.To v Po je nové tak uvidíme🙂
@1veverica jasné tak to je fajn oka drž sa nech ti to zbehne🙂
@ssegra urobím všetko,aby to do tretice vyšlo ostatné je na tom hore 🙂
@janula2003 to mi je ľúto bol to prvý vklad?
@bobricek1979 prvy KET, uz nemame mrazakov, cize druhe kolo zacne, hned ako budeme moct...asi september..
@jorgie takto mam potvrdene aj z krvi...na jesen dalsie kolo..dovtedy nasetrim prachy a energiu :D
@janula2003 tak to ma mrzi 🙂 ale mas velmi pozitivny pristup a drzim ti palce to dalsieho kola!
Ja tiez nechapem ze preco to tu u nas poistovne nepreplacaju - ci je diagnoza alebo nie. My napriklad nemame diagnozu - u nas nezistili nic co by mohla byt pricina preco sa nam nedari, vsetky tesy a vysetrenia su v norme
inac, vcera sme sa s muzom rozpravali a pravdepodobne to este raz vyskusame. Dame si teraz cez leto prestavku a potom to skusime znova. Budeme si pravdepodobne musiet zobrat pozicku 😖
ale snad sa to podari. Mna drzi nad vodou hlavne to ze uz sa nam to raz podarilo tak snad sa postasti este raz!

@ssegra ale tak aj dost ti povie tvoj lekar na kazdej poradni, aspon moja mi stale robi sono, takze som spokojnejsia, bo moj drobec je naopak otoceny, cize pohyby velmi necitim, iba cisto take mravencenie, z coho som dost smutna, ale verim ze sa coskoro otoci tak ako ma 🙂