icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

hateria
17. júl 2016

@dena22 ta lekárka odišla hneď v ten den na dovolenku, uz sa pri mne vystriedali dalsi 2. Dokopy som ich videla 3min za cely víkend. Podľa nich su normálne aj bolesti aj krvácanie, ani sa ma neunúvali vypočuť, proste katastrofa. Isto by sa inak správali keby vedeli,ze pracujem v telke, nádherný prípad na reportáž... Lekárka,ktorá ma prijímala sa hneď začala lepsie správať ked sa to dozvedela...aspon ona bola ochotná ako tak. Ona mi vlastne naordinovala aj fraxiparine aj tu ďalšiu injekciu na zastavenie krvácania. Ostatní to maju na háku. Len si tu tak ležkam a nervacim nad ich neschopnosťou. A tie injekcie od môjho gynekológa mi mal pichal manžel doma, takze ked ma prepustia určite si ich budem pichat doma. Seriem ich...
@bobricek1979 veď ja viem, všetci berú duphaston na udržanie tehu, este aj ten debil v noci na Kramároch mi zvýšil dávkovanie na 2-2-2, moj gynekológ mi k tomu este pridal tie injekcie a tuto v Ružinove mi to stiahli na 1-1-1 a bez injekcii...vyber si...celé zle a choré ;(
@leelloo aj moja švagrina tu rodila a tiež sa sťažovala,ze 3x bol bral za sestričkou,ze to na nu uz ide,ze začína rodiť a Sestricka len,ze veď ale doktor tu nie je...dalsi prípad mame aktuálny z kramarov,známa rodila a po 3dnoxh nema mliecko a teraz začali riešiť,ze ma strašne slabý krvný obraz ked im skoro odpadla v nemocnici a dávali jej dnes transfuziu krvi... Banda spinava rad za radom....keby to boli ich dcéry, vnučky, hneď by sa správali inak....

bobricek1979
17. júl 2016

@hateria bude to ok uvidíš neboj držkajte sa daj vedieť,ako.Hlavne asi bude keď budeš doma a v kľude a áno určite pichaj.V telke mám spolužiačku herečku býv. Tak hádam sa už teraz ukľudnia a zvolia iný prístup.

leelloo
17. júl 2016

@hateria tak to si mala hned vytiahnuť, ze robis v telke, ked to inak nejde, musis použiť vsetky zbrane 🙂 este to tam nejako vydrz a doma bude lepsie

14nunu10
18. júl 2016

@hateria ty ja byť tebou volám hneď kameramana beriem mikrofón do ruky a urobím hoc aj na chodbe takú reportáž,že hneď by obletela svet ..a tí darebaci by platili pokuty a možno uvoľnili miesto naozaj tomu kto sa zamestnať nemôže a chce pracovať srdieckom a nie papulou...des des des a hanba ..fuj

dena22
18. júl 2016

@hateria no ja som vcera vecer strasne zurila aj s manzelom, ked som mu povedala, ako sa k tebe zachovali a tie hlašky okolo toho... keby toto bol vynimocny pripad, tak si clovek pomysli, ze si mala smolu na zlych ludi, lenze za posledny rok a pol vieme o roznych pripadoch zanedbania cloveka lekarom...ludstvo sa odovzdalo do ruk zdravotnictvu a furt nevieme pochopit, ze nas ma väcsina z nich, az na svetle vynimky, na haku....clovek aby radsej sam vystudoval medicinu, len aby sa sam vedel opatrit a svojich blizkych.. ..pevne verim, ze ked zacnes doma davat 2-2-2 Duphaston a pichat tie injekcie, tak to dobre dopadne...

aluska1404
18. júl 2016

Babulky tak uz sedim u svojej gynekologicky drzte palce uz nech je to za mnou😉

14nunu10
18. júl 2016

@aluska1404 akooooo???????????

sonulienka13
18. júl 2016

@aluska1404 nooo ako???drzim stale palcekyyyyy 🙂

aluska1404
18. júl 2016

@14nunu10
@sonulienka13 Babky neviem nic spravila mi sono a povedala ze tam nie je nic vidni ze je aj tak este skoro a zobrala mi krv a mam hnedkavi vytok z toho sparania.Myslite si mozem byt tehu ked po 2 tyzdnoch tam nic nie je vidni maternica bola vysoka

aluska1404
18. júl 2016

No uz nie som taka optimistka myslim ze aj napriek tomu ze nekrvacam tak asi z toho nic nebude o 15 budem vediet vysledok 😢😢😢

sonulienka13
18. júl 2016

@aluska1404 zlatik.mam kamaratku.tento isty pripad.neviem v ktorom tyzdny bola,ale test mala pozitivny,tak isla k doktorovi.nic nevydel.vobec.hnedy vytok,tak si vyziadala krv a je tehotna.teraz uz v 6mesiaci.To je skoro este aby to bolo vydiet.a kedy budes mat vysledky krvi???neboooj.bude dobre.

aluska1404
18. júl 2016

@sonulienka13 No som zvedava dnes po 15 hod volam tam.Urcite dam vam vediet.No uz neviem uz to vie len tam hore uvidime este su par hodim pockam a ci tak alebo tak budem bijovat a pojdem na 2 ivf neskor

leelloo
18. júl 2016

@aluska1404 tychto par hodin cakania na vysledok je najtazsi, ale hlavu hore, este nemusi byt nic vidiet a stale mozes byt tehotna. A ked si nemala doteraz ziadne spinenie, tak to nic neznamena 😉

sonulienka13
18. júl 2016

@aluska1404 presne tak.hlavu hore,kde by sme skoncili keby sme sa tomu poddali.Ja som sa tiez uz dnes objednala na KET.dam sa dokopy a idem nato.2mrazacikov este mam 🙂 Hlavku hore!!!!!

leelloo
18. júl 2016

@sonulienka13 ty si sa uz objednala na KET? ty si teda rychla, klobuk dolu 😉 to ma tesi, ze to beries tak dobre, ale co nam ine zostava, ze? 🙂 ja som sa tiez hned v ten den vysledku chcela objednat, ale nakoniec idem na konzultaciu az 28.7 a moja Dr ani neordinuje do septembra, tak som zvedava, co mi povedia.

aluska1404
18. júl 2016

@sonulienka13 No len to je to ze ja uz nemam nic a to je ten najhorsi pocit ze uz nie je niaka moznost len dalsie ivf a ta suma hrozna no budeme musiet vela setrit na tie Cechy ale zvladla som raz zvladnem aj druhy je mi hrozne do placu drzim to na krajicku😓

sonulienka13
18. júl 2016

@aluska1404 To nie!!!ja viem.Ale nic nie je stratene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pocujes zlatko!!!Hlboky nadych a vydich,a este raz!!!Dobre bude zlatusik.ja som verila aj ked som nemusela uz ☹ Ale u teba je to opak.verim ze bude vsetko dobre!!!neplackaj,aby si babatko nestresovala.

sonulienka13
18. júl 2016

@leelloo aaano.dnes rano.este v nemocnici.je mi stale do placu,ale treba ist dalej.stale to bude boliet,ale verim ze coskoro budem pod srdieckom nosit ten najkrajsi a najvzacnejsi dar na celom svete,co si len zena moze priat!!!

14nunu10
18. júl 2016

@aluska1404 ale krvicka bude tehulkovskaaaaa moja ja verím že si tehu a krv to potvrdí,musiiii ...daj vediet cmuky💋💋💋💋💋

bobricek1979
18. júl 2016

@aluska1404 ali nemysli hned na najhorsie este pockaj podla mna na sono je skoro.Myslím na teba moja intenzívne drzím prsty moc moc moc:-*

14nunu10
18. júl 2016

@sonulienka13 ty máš tak naaaaadherneho odvazneho ducha v sebe ze ja z teba proste nemôžem!!!! Tvoje príspevky je jednoducho radosť čítať😉😚aj keď viem ze vnútro kričí a plače od bolesti ...

bobricek1979
18. júl 2016

@sonulienka13 neboj na druhé buf na 100percent🙂

sonulienka13
18. júl 2016

@aluska1404 nooo akooooo????????????

14nunu10
18. júl 2016

@aluska1404 haloooooooooooooo dám po tebe pátranie 😁

bobricek1979
18. júl 2016
leelloo
18. júl 2016

@aluska1404 ako?????? 🙂

bobricek1979
18. júl 2016

@sonulienka13 soni ty mas kolko rôčkov na foto vyzeráš mladučko🙂

sonulienka13
18. júl 2016

@bobricek1979 28 som mala v januari.stara foto 🙂 a strasne.

14nunu10
18. júl 2016

@sonulienka13
@bobricek1979 babyy,my ženy sme večne mladunkeeee predsa 😁😁😁😁

sonulienka13
18. júl 2016

@14nunu10 nooo tak to mas teda pravdu.a vzdy aj budeme!!!na to pamatajte!!!Sme rodene vodkyne a bojovnicky,ktore si musia preskakat aj tym najhorsim peklom.aj za cenu vsetkeho.ideme hlava nehlava ked si nieco zaumienime.nech to stoji co to stoji!!!A aj napriek tomu sme stale krasne!!!A bezdebat 🙂 🙂! 🙂