Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Nevzdame sa a budeme boooojjjjoooovvvaaattt!!! Vsetky lebo sme silne zeny drzkajte sa aj vy
@aluska1404 zlaticko,to ma mrzi.ale prepac,nebudeme sa lutovat predsa.viem.je to tazke,zazila som to momentalne v tej nemocnici do dnes,ale hlavku hore!!!kde by sme takto skoncili.no nie???musime verit!!!!a ist dalej.bojovat.sme na to predurcene.lebo boh vie,ze my na to mame.tak sme skusane my a nie chlapi.ti by este ani len nezacali a uz by skoncili 🙂.a neboj.kazdej jednej z nas dopraje byt raz matkou.a to bude este len blazeny pocit 🙂Tak hlavku hore,zregenerovat a sup sa natto 🙂 Sme tu jedna pre druhu 🙂
@sonulienka13 Dakujem za krasne slovka vo vsetkom mas pravdu som rada ze vas mam😊😉
@aluska1404 to ma velmi mrzi ☹ plac pomaha, dostanes to von a casom naberies novu silu. Drz sa.
@aluska1404 ach jaj síce som tomu moc verila ale čo už,nevadí moja na dobre a pekne veci sa oplatí počkať cmuk moja 😉😚😚😚😚😚
Dak
@leelloo
@14nunu10
@sonulienka13 Dakujem za podporu musim najskor asi vypnut a nabrat silu a financie hlavne a buduci rok dufam ze znovu som zvedava na to imuno.Je to fakt tazke sa zmierit s tym ze dalsi mrazacik uz nie je😢 potrva ale bolest v dusi dufam prejde chce to asi cas
@bobricek1979 Bobricek napisem ti zajtra ked sa trochu spamatam z toho vsetkeho dobre?
@aluska1404 zlatkoo,prejde,to neboj.mne sa chce stale plakat.ani si nevies predstavit ze ako,ale musim byt silna.a aj po tej psychyckej stranke hlavne.musis byt silna.ja si poviem,ze vsetko sa raz podari.a verim v to.a tak to aj je!!!!!ver mi!!!!len si musime odbit svoje.a bude dobre zlatko.
@aluska1404
@sonulienka13 bábiky moje ...posielam objatie a pozitívnu energiu 😚😚😚😚😚💫💫
@aluska1404 normál revem už je toho na mňa asi veľa..ani neviem čo už napísať myslím na teba a ok napíš potom budem čakať.Strašne mi je ľúto mala som fakt taký pocit ,že to tentokrát vyšlo je mi tak smutno z toho všetkého ach
@14nunu10 Si zlatucka dakujeme😊😊😊 veru asi ju potrebujem aj to objatie aj moj muz si poplakal tak sme plakali obaja😂
@bobricek1979 Jojjjjjjjjjj si zlaticko aj mne je z toho vsetkeho tak aj ja som mala dobry pocit aj brutalne kludna som bola upne vyrovnana ale zato teraz ma to rozhodilo ale nevadi bobricek my to dame neboj spolocnymi silami a laskou k ludom sa nam vsetko vrati uvidis a neplackaj bude dobre😊😉
@aluska1404 verím stále musíme mám ťa rada
@14nunu10 dakujem zlatkoo 🙂napodobne 🙂 🙂 🙂 cmukyyyyyyyyyyyy cmukyyyyyyyyyyyyy cmukyyyyyy cmučky cmúúúúúúúúúúúúúúk 🙂
@aluska1404 je mi to luto,že ani tento krat to nevyšlo.Ale do tretice sa to určite podari
@hateria smutne, drz sa 🙂
@sonulienka13 kto nezazije, ked to nejde same... nepochopi...
@hateria ja som mala presne také isté začiatky tehotenstva ako ty....určite nevynechajte fraxiparin,Je na riedenie krvi a nemali by sa robiť zrazeniny,aj duphaston som brala myslím že do 12 TT,alebo aj dlhšie a v čase krvácania aj ascorutin.....tiež sa zo mna vyplavovali hrudy krvi ale pokiaľ nie sú bolesti,tak zadný potrat nebude.....ale treba byť v pokoji a povinne ležať.....p.s.po 1 potrate,kde som sa poučila mám 2 krásne dietky,držím palce.
Ahoj dnes som zacala stimulku na moje druhe ivf-kratky protokol.je niekto v procese? :D
Ahojte, chcem sa opýtať vás, čo už máte za sebou odber vajíčok (ja dnes). Mali ste bolesti? Aké veľké? Ja mám dosť veľké bolesti aj keď sa vôbec nehýbem, ledva som za pomoci manžela prešla na WC. Aké ste to mali vy?
@veronikamak ja som mala velke bolesti a hrozilo ze vklad ani nebude....ale den pred vkladom (po 5 dnoch) ma to preslo ...nemohla som vobec vstat jedine ked som lezala bolo ok...musela som aj cez vikend bezat so centra lebo som si uz myslela ze mam hyperastimulak ... strasne bolesti (okrem lezania)...ale mala som len dost podrazdene vajecniky...potom vsetko ok 🙂
@veronikamak ahoj ja som mala odber pondelok tiež mám bolesti dúfam ze v sobotu bude vklad prvý krát som mala hyperstymulak a nebol vklad tak dúfam že teraz bude
@dadka0110 Ďakujem. Pozbudila si ma. A ako si na tom ty? Už si po vklade?
@veronikamak potom sa konal ten vklad ale bohuzial sa nechytilo...ale hned dalsi cyklus sme sli v native na KET a vysiel , takze sme 9tt 🙂..drzim vam baby velmi palce aby vam to tiez vyslo 🙂
@maculicek1977 Ahoj už dlho som nevidela žiadny tvoj prispevok.Ako pokračuješ?
@dadka0110 Jeeeej tak to gratulujem 😀
@veronikamak dakujem 🙂

Babky tak nic maternica vysoka ale hcg 0,2 nic😢😓no uz som poplakala musime ist na imunologiu bobricek napisem ti cez sukromnu spravu ohladom toho .dakujem vam moc za pidporu musim to predychat este poriadne