Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@katharinka24 ďakujem ;). Áno dnes je to lepšie,dúfam že to tak aj ostane. 🙂
@lenca9219 ahoj ja som mala tiez ohss...zvacsene vajecniky a vodu v bruchu, a nemohla som sa ani hybat, take bolesti,napriek tomu mi aj tak ET povolili...ale som rada lebo to vtedy vyslo 🙂 ale skoncila som v nemocke s OHSS ale stalo to zato 🙂 ty nakoniec pojdes na vklad?
@alison758 @smoulinka13 @denidi... áno dnes som mala ET 🙂 keď som si kukala konverzácie na stránke heliosu tak tam dr.pisala,ze keď sa vkladá tak je ako 2tt....je to divne :D
@lenca9219 drzim palce 🙂 mne moj gyndos vravel ze sa rata ako normalne tehu a tak mi to an ratal...a dali ti aj nieco aby sa ohss zastavil? Ci uz nemas vobec?
@smoulinka13 nie nič mi nedali,povedali, že sa to este môže zhoršiť a keby dačo mam prísť a ešte stále veľa piť vody.Inak, mne po odbere vajíčok dali hneď Solumedrol na 5 dni injekcie a to malo pomôcť na zmenšenie vajecnikov ale nezabralo, jedine voda zmizla.
@lenca9219 hej aj mne davali solumedrol a trochu sa to zmiernilo ale zhorsilo sa to ked sa embryo uchytilo. Drzim palce 🙂
@smoulinka13 nooo nestraš...😊 😊 , ale nie ak by to malo,, guľôčke"pomôcť tak to prežijem daako... Hlavne pozitívne myslieť 😉
@lenca9219 oni mi aj v care povedali ze ak sa mi to po vklade zhorsi mozem sa tesit lebo to znamena ze to vyslo 🙂 ale jasne ze sa to zhorsit nemusi..snad ti bude dobre a vyjde to.to by bolo super 🙂 my pojdeme skusit asi zase o mesiac...
@smoulinka13 tak potom informuj ako si na tom,držím ✊ ✊, netreba sa vzdavat
@lenca9219 dakujem..v juni bol tiez neusprsny ket a teraz tiez..ach jaj
@smoulinka13 neboj raz sa to určite podarí,koľko máš ešte ⛄ - snehuliacikov?
@lenca9219 este mame 5..ale poznas to..kazdy neuspech ta mrzi..spolu uz sme mali 8 vkladov z toho jeden uspesny.neviem preco tolko neuspechov ked ja som zdrava..
@smoulinka13 viem,že je to ťažké.... a ver mi bojím sa aj ja, ako to všetko dopade.Vieš, máš aspoň jedno bábo ,pre kt.sa ti oplatí existovať,vieš ako je to byť matkou aj keď to určite nebola ľahká cesta sa nou stať.Skús si dať trochu pauzu, 2-3 mes.Urobte si výlet s drobcom a potom vyskúšaj znova vklad.
@lenca9219 hej jasne tiez to tak berieme ze aspon jedno 🙂 v lete sme si dali pauzu boli sme na dovolenke a hned potom sme isli na vklad..aj tak nic.mozno to ani nie je o tom.len jednodocho o stasti a skusat skusat..kebyze aspon sa da cas zastavit lebo uteka cas 🙂 a ani tych pokusov nie je neobmedzene...ty sa ako citis?
@smoulinka13 no hneď sa mi správa viac pači,keď tam je aj 😊 smajlík.Ja po gynekologickej stránke sa cítim úplne ok....horsie to je u mňa s rukou, je to divne ale už 5 r mávam hrozne bolesťi ruku ...A teraz ako užívam kadejaké hormóny,sa to ešte zhoršilo,čo som si myslela ze horšie ani nebude....mastim, predychavam atď.
@lenca9219 🙂 vzdy sa musi otriast a ist dalej a dat nadej novemu vkladu, ako aj teraz, uz sa tesim na vklad a ako budem chvilu "tehotna" ako tomu hovorim 🙂) fiha ze by ti to tie hormony tak pohorsili? a nepriberaz z tych hormonov? ja som pred 2 rokmi ked sme dva cykly za sebou tahali pribrala az po porode som to schudla, teda teraz, rok po porode 🙂
@smoulinka13 no hormóny vedia narobiť veľa zlého :(... Ja som pribrala na začiatku stimulácie cca 4-5 kg no po odbere vajíčok už to kleslo o polovicu a to som sa bála aká budem naliata z toľkej vody 😊 ale tak ak by som mala ostať tehotná tak nech sa lepí na mňa koľko chce 😊

@katharinka24 ďakujem 🙂 dnes je to o čosi lepšie,dúfam že to vydrží.