Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@janula2003 ak som spravne pochopila, toto nie je tvoj prvy ET...pocitovala si nieco po EToch? Ja som treti a okrem minimalnych pocitovani podbruska prvy den inak nic :-/ neviem ci je to dobre, ci zle...uvidime 🙂
Baby ja som dnes 6dpt a tiez som rano spinila. Uz to myslim ustalo...zajtra budem robit test a na krv idem az pondelok. Verim, ze to bolo inplantacne spinenie.
@henya toto je uz druhe IVF, prvy krat bolo ET a jeden KET...nemam ziaden pocit a podla mna ani ziadne pocity mat nemam :D sem tam pichnu vajecniky, ale to je skor z toho, ze som mala vela vajicok a su take citlive...jasne bolia krize a prsia, ale to robi progesteron, resp. estrogen v krvi..cize nepocitujem, nestresujem, uzivam si zivot :D
@nisa_666 podla toho ake stadium ti vkladali...ak po tretom dni a si 6 dpt tak to moze byt uhniezdovanie...ale malo by to byt skor ruzove ako hnede, ale ked to bolo len malicko, drzim paste...
@janula2003 vkladali 5 dnovu XB a sestricka mi hovorila, ze na 5 den cca sa uhniezdi. Tak verim, ze to tak.bude aj v mojom.pripade. teraz som bola na 5 vklade. Dufam, ze poslednom
@andrea8383 ahoj, som rovnako ako ty 8 dpt (5-dnove embryo). Dnes som si robila test a druha ciarka bola slabulinka, ale bola. Ak chces skus si spravit test zajtra rano, mohol by uz aj tebe ukazat. Drzim palce. ;)
@nisa_666 hecujuca blastocysta sa uhniezduje max do 48...kedze uz ma strbinu (otvor) na obale embrya a ako povedal embryolog "hlada si sliznicu, kde by sa uchytilo"..malicke spinenie moze byt hocico, nic podstatne...takze ti drzim paste nech to dobre dopadne, hlavne nech je to posledny vklad.. 😀
@furstik ja som si robila na šiesty a test bol negatívny,tak teraz sa aj bojím,ale asi si zajtra urobím aby som vedela na čom som. Tebe držím palce a gratulujem k druhej čiaročke 😉
@janula2003 ja som nemala HB ale XB, expandovanu a rozmrazenu. No nechame sa prekvapit. Kazdopadne nikdy som nespinila po vklade tak uviidme
@janula2003 zajtra si asi urobím,a ja práveže cítim ze sa to asi nepodarilo,ale tak ešte tam nádej je tak si ordinujem pozitovne myslenie a oddych 😉
@janula2003 prosim ta expandovana blastocysta sa kedy asi uhmiezduje? V nedu som mala ket.diky
@andrea8383 dakujem 🙂 na 6 dpt by som asi aj ja mala negat., ked vidim aku slabu ciarku som mala rano. A aj co som tu citala, tak sa druha ukazuje 8-10 dpt. Kazdopadne, daj prosim vediet, co a ako. 😘
@furstik no pred chvíľou som bola na wc a to špinenie sa zmenilo na krvavý výtok,takže zajtra očakávam mrchu 😢 takže zase nič,ale pre istotu si urobím aj test
@andrea8383 aj napriek tomu dúfam spolu s tebou, že to bude dobré 😉 👍
@furstik aj moj priatel ma po telefone utešoval, že to ešte nemusí znamenať, že tam to malé nie je, ale poplakať som si uz stihla ☹
@andrea8383 este ee nezufaj, pockaj az na vysetrenie krvi...mnoho zien ma slabsi menzes a su tehu...Dufam, ze to bude aj u teba tak...pfj pfj ..
@henya dakujem moja, aspon tieto vaše slová ma trocha upokojujú 🤐
@andrea8383 len si poplac, to malé aspoň bude vedieť, že mamina je smutná a boji sa oň a ono zabojuje kvôli tebe 🙂
@furstik dakujem moja, aj ked sa tu väčšina z nás osobne nepozná, máme k sebe blízko vdaka tomu čo všetky prežívame, vieme sa pochopiť a utešiť 🤐
@janulka232 joj to mi ani nepíš naozaj len jeden folikul? Joj bože, no stačí aj to jedno vajíčko keby bolo dobré......ach božeeeeeeeeeee, prečooooooooooó????!!!!!! Čo nato DR? Joj zlatíčko moje ako ti len pomôcť?!
@maculicek1977 presne tak iba jeden folikul a pritom som uživala tri mesiace lieky aj inofolic beriem.Ostala som z toho dost sklamana.Dali mi ešte tri injekcie merional a jednu pred odberom.A v piatok mam odber.Tebe držim palce aby nabuduce to už vyšlo.
@janulka232 jaj Jani.....no myslím na teba v piatok, to vajíčko je to pravé 🙂 inak to už nevidím.....držím palčeky nech sa pekne oplodní potom napíš....
@smoulinka13 fuuu tak toto neviem, ale nejaka baba tu pisala, ze do 5 dni, mne sa to ale zda strasne neskoro..takze asi medzi 2-5...je to jedno, netreba sa sustredit na to a uzivat si zivot a tesit sa co bude...drzim paste...
@andrea8383 no co spravila si si test?
@andrea8383 ???
@14nunu10 moja....prišla mrcha 😢 a test bol negatívny
@andrea8383 😤😢
@andrea8383 aaaaaaaaalllleeeeee nieeeeeee 🙈
@janula2003 😩,ale nevzdávame sa,budeme skúšať kým sa na tehu teste neobjavia dve čiarky

@andrea8383 tak si sprav test, na osmy den by uz mohol byt duch, teda ak mas vklad po predlzenej kultivacii..tiez mi to zacalo v den ked mala prist ms..ale pozitivne myslenie je jeden z drobrych veci, kt. treba robit..ale aj tak si myslim, ze to zena citi...ja som dnes len druhy den po ET..