icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

karmen007
24. sep 2016

@gabika2015 Ahoj, čítala som tvoj príspevok. Gratulujem, že Ti vyšiel 5 vklad s darcovskými. Ja teraz som išla do 3 IVF, a tiež som sa pýtala p. dokt. na darcovský program, ale mi ho nedoporučil. Mám minimálny IVF cyklus. A môžem sa Ťa spýtať, koľko máš rokov ? Ja mám 40 a 4 mesiace. Maj sa krásne.

evelka81
24. sep 2016

Ahojte dnes chcem len pochvalit za moje zlepsienie vysledkov 😊Mam 39 rokov a len jeden vajecnik. Brala som dva mesiace matersku kasicku, melatonin, wild yam je prirodnejsia forma Dhea, vitamin D, kotvicnik kvapky, Ladeevita komlex vitaminov. Hormon Amh sa mi zvysil z 0.85 na 1,14 , hormon Fsh som mala 9 klesol na 5,5 a D som mala hlboko pod hodnotu 12,6 a mam teraz 30. Caka ma 3 pokus Ivf v oktobri. Zatial som nemala ani mrazacika a vklad len jeden. No a moj chlap ma astenozoospermie nezlepsilo sa mu to ani folandrol nezabral. Teraz som mu nasadila kotvicnik, kyselinu listovu a komplex vitaminov kde je zinok, selen, e vitamin a ine. Drzte nam palce 🙂

gabika2015
24. sep 2016

@karmen007 ahoj, dakujem pekne. Ja mam 33 rokov. Naposledy som uz mala AMH 0, preto som isla do darcovskeho programu, nemala som vlastne vajka. Tebe to asi preto neodporucil, lebo este mas vlastne. Poznam zeny po 40 ktore otehotneli spontanne. Ja som uz zial v predcasnom prechode. A keby som mala vlastne vajicka, skusala by som to so svojimi 🙂 Drzim Ti palce 🙂

andrea8383
24. sep 2016

@janulka232 ahoj Janulka, tak ako sa cítiš? Myslím na teba, viem aké je to ťažké. Neboj moja, raz príde ten deň D, len musíme byť trpezlivé 😉

janulka232
24. sep 2016

@andrea8383 ahoj tak je mi s toho smutno,že ani po treti krat to nevyšlo a rozmyšlam nad darcovskymi vajičkami.A ty ako už žiadna nadej,že by to vyšlo už si bola na krvi?

andrea8383
24. sep 2016

@janulka232 skuste všetky možnosti. Ja idem na krv v pondelok,ale mrcha je v plnom prúde takže pochybujem o úspešnosti. Dam ti potom vedieť. Drzkaj sa

bobricek1979
24. sep 2016

@gabika2015 a tie cytokiny skodia plodu?

bobricek1979
24. sep 2016

@janulka232atnechces si ich pre istotu porobit zaten cas?Len tak pre istotu

bobricek1979
24. sep 2016

@gabika2015 jej chlapček gratulujem teším sa s Vami🙂

denidi
24. sep 2016

@evelka81 úžasné správy moja,tie výsledky sú skvelé,tesim sa a moc moc ti držím palceky,tentokrat to už musí vyjsť😘😘😘

janulka232
24. sep 2016

@bobricek1979 ked všetko je tak časovo naročne a ešte,ked to chceš utajit.Keby,že aspon sa dali všetky vyšetrenia spravim kde byvam

janulka232
24. sep 2016

@andrea8383 to mi je luto,ale snad nabuduce to nam už vinde.

ssegra
24. sep 2016

@gabika2015 budes mat chlapceka? Super...my este nevieme co bude 🙂

andrea8383
24. sep 2016

@janulka232 to nám už musí 😉 neboj,dobre bude,je to ťažké,lebo túžime po malej gulicke,ale musíme byť trpezlive a musime verit že to vyjde

bobricek1979
24. sep 2016

@janulka232 aha tajis to?mas zle skusenosti?No mi hovor ja lietam z mesta do mesta k tomu z prace navyse moj muz musi tiez a ten ma taku pracu ze tazko si vybaví volno musime sa s tym pasovat je to hrozne a tym sa to aj natahuje ked moze on nemozem ja katastrofa.no bojujeme ako sa da co ine zostava.Niekedy ked pocuvam maminy ktore do toho padli tak normalne a riesia veci typu jaj jake to je tazke to a hento s detmi atd.ani netusia zeby som s nimi hned menila.Oni netusia ake tazke je toto a to teda je!

evelka81
25. sep 2016

@denidi dakujem a moj protokol bude takyto menopur 75 budem pichat tri dni a s nim tabletky clostylbegyt 3 x za den. Na 5 den zvysime davky menopuru na 250 a na konci orgalutran. Drz palceky zacinam v oktobri.😊

denidi
25. sep 2016

@evelka81 to si píš moja,ze budem držať,uz som na teba myslela😘Mas úplne iný protokol ako predtým a verím,ze to bude ten spravny✊✊✊

janulka232
25. sep 2016

@bobricek1979 ano tajim to,len o tom vie sestra a kamoška.Nemusia vediet,že niečo take riešime aj tak nas nepochopia.Kto to nezažil nevie ake to je a ako my sa citime,ked to nevinde.Dve hodiny cestujeme do Martina robime na tri smeny,ale ako naschval stale to musime riešit na rannnej smene.Ale najhoršie je to,že robime obaja v jednom podniku a ešte aj jeho otec.Najviac to boli,ked stale sa vypituju,že už by bolo načase mat dieta.A my pritom tak velmi chceme no nejde to.

janulka232
25. sep 2016

@andrea8383 a ty si davaš teraz pauzu a až tak ideš do dalšieho kola?

andrea8383
25. sep 2016

@janulka232 aspon chvilu aby sa aj telo dalo dokopy aj psychika. Ale tak mozno na jar si dáme žiadosť. Uvidíme podla toho čo nám povedia zajtra v martine. U mna v práci to vedia, je to lepšie,aby ratali s tým že budem častejšie chýbať a tiez nam cesta trvá dve a pol hodiny. Niekedy je to už na nervy to cestovanie.

bobricek1979
25. sep 2016

@janulka232 no mi hovor tí čo nezažijú koľko bolesti penazi nervov atd nas to stojí☹

janulka232
25. sep 2016

@andrea8383 takže tiež chodiš do Martina.Maš pravdu to cestovanie je na nervy ešte,že mame auto.Tak ja nechcem aby to vedeli hlavne v praci.Zajtra daj vediet ako si dopadla v Martine.

janulka232
25. sep 2016

@bobricek1979 a ked si chodila po vyšetreniach musela si mat aj listok od doktora či stačilo sa objednat?

andrea8383
25. sep 2016

@janulka232 do Heliosu. Jasne dam vedieť,ale tak asi nic nove sa nedozvieme.

bobricek1979
25. sep 2016

@janulka232 nemusela len som nas objednala

janula2003
25. sep 2016

caute...som 7dpt,vkladali dve blastocysty, zacala som spinit, test pozitivny...volali by ste co care, alebo mam cakat do stredy na krv...?? mate niekto skusesnost? berem uz teraz 3*2 progesteron, cize davku nezvysia...

henya
25. sep 2016

@janula2003 Jani ahoj 🙂 gratulujem k pozitivnemu testu, tiez mam slabsiu ciarocku z dnesneho rana 🙂 A to spinenie je vraj prirodzene...mne v car povedali, ze ak by som zacala spinit alebo krvacat, nech im pre info zavolam, ale urcite nech sa nezlaknem, ze to este nic nemusi znamenat.... Tak pre istotu zavolaj, ci ti nieco neodporucia. Ty beries 3x2 progesteron?

janula2003
25. sep 2016

@henya aj slabsia ciarka je pozitivna :D takze gratulujem...popravde ma to vydesilo, je to uz druhe kolo IVF, takze nebudem klamat nervy v pozadi funguju..takze idem volat...hej beriem 3x denne 200jednotiek, zalezi od tabletiek progesteron, utrogestan, je to jedno je tam estrogen a to je zaklad...

henya
25. sep 2016

@janula2003 urcite zavolaj, len aby si mala istotu a mohla byt v klude 🙂 Pri prvom si spinila tiez popri pozitivnom teste?

janula2003
25. sep 2016

@henya pri prvom kole vzdy test negativny...