Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@janula2003 waaaaw super Jani, to ti pekne narastlo za poslednych par dni 🙂 To je uz pekna hodnota, neboj, uz to bude dobre, hlavne oddychuj. Dala si sa PN ci chodis do prace? Ja zvazujem od bud.mesiaca PN na odporucenie dr. , lebo v praci sa clovek stresom nevyhne :-/
@janula2003 krásne narástlo,potichucky gratulujem a veľa oddychuj,nech bublinka šťastne rastie😉
@janula2003 presne tak,tera, ste najdôležitejší bábätko a tvoja pohoda😉
Baby prosim vas aku mate skusenost ak sa embrio neuchyti dostatem menzes normalne ci tie hormony(,estrimax,utrogestan) nedovolia aby som dostala?
Babule bola som na KET 26.9. zajtra rano planujem testovat je to skoro??
@1veverica viem si predstavit s takym bruchom uz sa musi zle spat..obcas sa aj ja vrtim celu noc co si neviem najst vhodnu polohu 😀 mne sa dari dobre, nemam ziadne problemy len ma strasne ale ze strasbe bolia lonove kosti tak nechcem vediet ako budu boliet do porodu. Ano uz vieme cakame dievcatko 🙂
@ssegra no netusim, bo moja dr. stale len ze 50na50, a nejake tie babske reci na mna nejako neplatia, ani som neskrasnela ani neoskaredela, naladova nie som, brucho mam jeden den dopredu druhy do bokov, jedna lekarka na diabetologii povedala ze to bude chalan, zas ten dr. co mi robil ultrazvuk v 20t. vravel ze jemu sa zda ze baba, ale tiez nechce velmi tvrdit ze urcite, bo len cez nozicky pozeral, ale predsa vies ze to malicky pipicek sa moze schovat. No ja musim ist, bo je stale otocene naopak, hlavickou hore, a kedze nevedia presne co to bude, tak ze lepsie takto, bo vraj to chalanom moze uskocit, ked sa rodi nohami napred, to mi len lekarka povedala, tak som s tym suhlasila, nechcem babatku uskodit, a mne jedna jazvicka neuskoci, tak miska zo mna nebude 😀 😀 😀
@ssegra jaj tak, no tak drzim palce aby ste dobre vybrali a manzel ta neprekvapil, bo sice v nemocnici vyberas ty, ale on nesie papiere na matriku, a po ceste ho moze "taky akoze skvely napad napadnut" aby ta nerachlo 😀 😀 😀 My sme sa s mojim dohodli, som mu vravela ked to zmenis, sa rozvediem, tak sa smial 🙂 🙂 🙂 dufam ze on ma neprekvapi
@1veverica manželov strýko sa mal volať peter a po ceste na matriku stretol kamosov išli na jedno pifko a potom na matrike zabudol meno, vtedy este neboli mobily , tak mu dal meno po kamošovi z krčmy - MILAN :DDD a áno, žena sa s ním "skoro" rozviedla :DDD takže veru aj to sa stáva :DDDD
@ssegra tak pre babu Laura, a pre chalana Martin, zhodli sme sa skoro "jednohlasne" len pre babu sme mali dve, ze aj Sofia, ale tak nakoniec sme sa dohodli na Laure, ja verim ze ani mne ten moj nieco take nevyvedie, ale vies ty co sa moze zrodit v muzskej hlavicke 😀 do nej sa nejako neda vidiet, aj keby si velmi chcela 🙂 Na glukozovy test kedy ides?
Test negativny...

@henya takze hcg 1908 tusim 🙂 zase som prestala trosku pocuvat ... takze podla care, je to v pohode, takze si dam max klud a uvidim, ci bude vsetko v poho