icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

janula2003
3. okt 2016

@henya takze hcg 1908 tusim 🙂 zase som prestala trosku pocuvat ... takze podla care, je to v pohode, takze si dam max klud a uvidim, ci bude vsetko v poho

henya
3. okt 2016

@janula2003 waaaaw super Jani, to ti pekne narastlo za poslednych par dni 🙂 To je uz pekna hodnota, neboj, uz to bude dobre, hlavne oddychuj. Dala si sa PN ci chodis do prace? Ja zvazujem od bud.mesiaca PN na odporucenie dr. , lebo v praci sa clovek stresom nevyhne :-/

denidi
3. okt 2016

@janula2003 krásne narástlo,potichucky gratulujem a veľa oddychuj,nech bublinka šťastne rastie😉

janula2003
3. okt 2016

@henya @denidi dakujem velmi pekne..zostavam doma..ja mam v robote pohodicku, cely den sedim 🙂 ale sedenie nie je lezanie.

denidi
3. okt 2016

@janula2003 presne tak,tera, ste najdôležitejší bábätko a tvoja pohoda😉

wewulik
4. okt 2016

Baby prosim vas aku mate skusenost ak sa embrio neuchyti dostatem menzes normalne ci tie hormony(,estrimax,utrogestan) nedovolia aby som dostala?

ssegra
4. okt 2016

@wewulik ked som brala estrimax tak neprisla az po vysadeni na 3-4 den, ale ked som brala len utrogestan tak som dostala

wewulik
4. okt 2016

@ssegra dakujem pekne a ked sa embrio neuchyti musim pri tom spinit alebo moze odist aj tak ze si to ani nevšimnem?

ssegra
4. okt 2016

@wewulik podla mna si to ani nevsimnes lebo ono po urcitom case odumrie ked sa neuchyti a vstrebe sa..

wewulik
4. okt 2016

@ssegra dakujem

wewulik
5. okt 2016

Babule bola som na KET 26.9. zajtra rano planujem testovat je to skoro??

karkana
5. okt 2016

@wewulik ano, už môžeš testovať 😉 držíííím palce

1veverica
5. okt 2016

@wewulik testovat mozes aj ked este sa na to nespoliehaj, hlavne ked ti neukaze // netreba stresovat, niekedy az na 14den. po vklade nieco ukaze. Drzim prsteky 🙂

ssegra
5. okt 2016

@1veverica jeej tebe uz sa to krati pomalicky 🙂 a uz sa aj tesis vsak? 🙂

1veverica
5. okt 2016

@ssegra ahojky, no tak vies ze ano, uz sa mi dost zle spi, rano sa mi potom nechce vstavat. Tesim sa ze uz o par tyzdnov budem mat doma drobceka. Tebe sa ako dari, uz vies co cakate?

bebe133
5. okt 2016

@wewulik ja som testovala 10 den po ket a bol duch na teste. V 13 den test snehobiely ☹

wewulik
5. okt 2016

@bebe133 Stale rozmyslam ci testovat mozno pockam na krv neviem sa rozhodnut.A nakoniec krv tebe ukazala ze nic??

ssegra
5. okt 2016

@1veverica viem si predstavit s takym bruchom uz sa musi zle spat..obcas sa aj ja vrtim celu noc co si neviem najst vhodnu polohu 😀 mne sa dari dobre, nemam ziadne problemy len ma strasne ale ze strasbe bolia lonove kosti tak nechcem vediet ako budu boliet do porodu. Ano uz vieme cakame dievcatko 🙂

ssegra
5. okt 2016

@wewulik prvykrat som testovala na 10 den a nic a bola som z toho zbytocne nanic vtedy som sa rozhidla ze uz testovat nebudem vysledok sa aj tak dozviem tak naco si robit nervy dopredu..a na tretikrat cuduj sa svete v den testovania take kolajnice tam boli ze uz nebolo pochyb 🙂

1veverica
5. okt 2016

@ssegra gratulujem, a uz vies aj meno? nase sa nie a nie otocit, takze my nevieme, a zial musim ist na cisarak, ale to je jedno len nech vsetko dobre dopadne 🙂

ssegra
5. okt 2016

@1veverica naozaj tak sa schovava, ze vobec netusite? ale tak aspon budete mat pekne prekvapenie na zaver 🙂 aj mas nejake tusenie co by to mohlo byt? preco musis ist na cisarak? To uz budes mat o chvilku, nie? nebyva to, ze planovany cisarak sa robi skorej?

ssegra
5. okt 2016

@1veverica a na mene sme sa este nedohodli. len v pondelok sme sa to dozvedeli

1veverica
6. okt 2016

@ssegra no netusim, bo moja dr. stale len ze 50na50, a nejake tie babske reci na mna nejako neplatia, ani som neskrasnela ani neoskaredela, naladova nie som, brucho mam jeden den dopredu druhy do bokov, jedna lekarka na diabetologii povedala ze to bude chalan, zas ten dr. co mi robil ultrazvuk v 20t. vravel ze jemu sa zda ze baba, ale tiez nechce velmi tvrdit ze urcite, bo len cez nozicky pozeral, ale predsa vies ze to malicky pipicek sa moze schovat. No ja musim ist, bo je stale otocene naopak, hlavickou hore, a kedze nevedia presne co to bude, tak ze lepsie takto, bo vraj to chalanom moze uskocit, ked sa rodi nohami napred, to mi len lekarka povedala, tak som s tym suhlasila, nechcem babatku uskodit, a mne jedna jazvicka neuskoci, tak miska zo mna nebude 😀 😀 😀

1veverica
6. okt 2016

@ssegra jaj tak, no tak drzim palce aby ste dobre vybrali a manzel ta neprekvapil, bo sice v nemocnici vyberas ty, ale on nesie papiere na matriku, a po ceste ho moze "taky akoze skvely napad napadnut" aby ta nerachlo 😀 😀 😀 My sme sa s mojim dohodli, som mu vravela ked to zmenis, sa rozvediem, tak sa smial 🙂 🙂 🙂 dufam ze on ma neprekvapi

bebe133
6. okt 2016

@wewulik krv mala hcg 5.57. Ja som testovala aby som potom ndbola viac sklamana. Chela som to vediet

zirafka86
6. okt 2016

@1veverica manželov strýko sa mal volať peter a po ceste na matriku stretol kamosov išli na jedno pifko a potom na matrike zabudol meno, vtedy este neboli mobily , tak mu dal meno po kamošovi z krčmy - MILAN :DDD a áno, žena sa s ním "skoro" rozviedla :DDD takže veru aj to sa stáva :DDDD

1veverica
6. okt 2016

@zirafka86 si ma rozosmiala, no tak to dufam ze moj mi toto neurobi, akoze jasne zeby som sa s nim nerozviedla, ale tak nechcela by som aby to zmenil. Vidis co vsetko prinesie zivot 😀

ssegra
6. okt 2016

@1veverica aj moja kamoska teraz rodila cisarskym lebo malicky sa vypytal skorej a bol otoceny ritkou..mas pravdu nam uz jedna jazva neprekaza hlavne nech je malicke v poriadku..dufam ze taky sok mi neurobi ze by na poslednu chvilu zmenil meno 🙂 ake mena mate vybrane?

1veverica
6. okt 2016

@ssegra tak pre babu Laura, a pre chalana Martin, zhodli sme sa skoro "jednohlasne" len pre babu sme mali dve, ze aj Sofia, ale tak nakoniec sme sa dohodli na Laure, ja verim ze ani mne ten moj nieco take nevyvedie, ale vies ty co sa moze zrodit v muzskej hlavicke 😀 do nej sa nejako neda vidiet, aj keby si velmi chcela 🙂 Na glukozovy test kedy ides?

wewulik
6. okt 2016

Test negativny...