Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@gabika2015 Ahojky, dakujem velmi pekne si zlata. Ja som rodila na cisarsky, takze v celku v pohode, ale boli to este aj teraz, no uz je to omnoho lepsie, ale komplikacie som chvalenky nemala 😉
@1veverica Nádherné dievčatko gratulujem srdečne Tebe a malwj Laurike želám veľa zdravia a lwn radosť zo života v kruhu svojich milovaných. Užívajte si maminka a tatinko. 👌😁
@gabika2015 Gabika moja teším sa s tebou držte sa aj s maličkým
@janulka232 tak to hej taj si držme prsty
@1veverica blahozelam ku krasnej dcerke... neviem,ci si ma pamatas, podarilo sa nam otehu tak pri sebe, sme tu pisali nejaky cas ale uz tak par mesiacov dozadu... my sme este 2 v 1, nas chlapcek ma termin 18.11., ale teda dufame,ze aj skor pride, uz je dost veliky. A uz sa ho neviem dockat... tak sa drzte, nech ste zdravi a co najskor sa zotavite a zladite 😉
ahojte ..ja som 5 den po KET ..test negativny.. mala som 6 dnovu blastičku...takže myslim,že už by to malo ukazat aspon dušika..pri malej som to tak mala..je to moj 4 KET a už som z toho zufala,že prečo mi Kety nevychadzaju...:(
@lucka_220809 ahojik, dakujem, aj ja ti zelam vsetko dobre, a drzim prsteky pri porode, da to zene zabrat, a nech ti drobcek len radost robi 🙂 Klasicky ides rodit?
@bobricek1979 dakujeme velmi pekne, sa snazime uzivat si ju 🙂
@1veverica ano velmi chcem prirodzeny porod, tak zatial nic ine ani neplanujem...maly ma uz teraz cez 3 a pol kila podla odhadov, tak uvidime,ako to pojde... porod zatial nevyzera, ze by sa spustal..tak privolavam na vsetky sposoby 🙂 snad to pojde dobre...
@lucka_220809 joj moja, drzim ti prsteky, uz kazdu chvilocku to budes aj ty mat za sebou. Sa hovori ze chalanom je v brusku dobre, takze mozno aj cca 2tyzdne po termine to moze byt. To vraj iba dievcatka sa ponahlaju na svet. Ja som sa tiez vôbec neotvarala, iba na jeden prst, takze ziadna slava
@1veverica a mala si to nakoniec planovane, alebo to na teba prislo same? ja som otvorena tesne na prst, krcok mam makky uz 3 tyzdne, ale furt je, nie je spotrebovany, cize zatial to nie je ktosvieaky nalez naznacujuci porod 🙂) ... ja len ho uz chcem drzat v rukach, vidiet ho, hoci mi je stale vyborne a uzivam si aj tento veget pred porodom,kedy je vsetko nachystane a mna vlastne nic neboli... ale uz sa nanho ozaj tesim. No uvidime, prenasat velmi snad nebudeme :-/
@lucka_220809 ja som to mala planovane skoro od zaciatku, bo moja herecka nie a nie sa otocit, nakoniec uz mala naznak na otocenie ale to uz bolo neskoro, a otocila sa este horsie bola priecne, takze tam uz ani nic ine neostavalo iba cisarak, ale ja jazvu neriesim, hlavne je ze je drobcek v poriadku. Ja ti uplne verim ze uz chces byt maminka, ja som sa tiez nevedela dockat, je to fakt super, to malinke telicko, ked chytila prvy krat tou malou ruckou prstek moj ci manzelov, tak to normalne az pri srdci ma stislo, vies ako sme sa bali ju prvy krat chytit do ruky, taka je drobunka, a to pritom nebola najmensia ked sa narodila, ale uz je to lepsie, uz ani moj sa neboji, to tak nejako prirodzene prislo, dokonca, si ju sam berie po krmeni ze poprechadzat sa aby si grgla, take je to fakt cele mile, pre na oboch je to prve babulo, takze je vsetko nove ine, mame co robit, aby sme sa vsetko naucili robit a hlavne aby to bolo spravne 😉
@14nunu10 tak v menach sme my mali jasno uz od zaciatku, bo sme si urcili ze ked to bude baba meno vybera ocko a ked chalan tak mamka, a ze si nebudeme do toho kafrat, a tak aj bolo,na mene aj tak nezalezi, hlavne nech to je zdravucke, a nech vam to robi iba radost 🙂 Este mate dost casiku na rozmyslenie, dovtedy vas nieco urcite napadne, teraz je tolko krásnych mien 😉

@1veverica Jeeeej gratulujem 🙂 je strasne zlatucka <3 Prajem vam vela zdravicka 🙂 Vybrali ste jej velmi pekne meno, aj mne sa paci, ale my cakame chlapca 🙂 Dufam, ze porod si mala lahky a bez komplikacii.