Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@1veverica jeeej blahoželam krasne dievčatko.Drže sa
@janulka232 dakujem
@bobricek1979 Dakujem pekne 🙂 Dufam, ze sa coskoro pridas 😉 Drzim Ti palce, aby si vsetky vysledky mala v poriadku. Budem od Teba cakat na spravy 🙂
Ahojte baby,dnes som dostala ms.sme prihlaseni na ivf ale sa cakalo na vyjadrenie poistovne(ratala som ze to bude trvat min mesiac).ako prisla ms,hodku na to som dostala sms z poistovne ze liecbu nam schvalili.tak som zavolala do Care ze teda co a ako.Povedala mi slecna ze cela liecba sa zacina na 2dc-co bude zajtra a ze mozme ist ked sa rozhodneme na 100%. Teraz neviem ci mame ist tak ,,narychlo,, alebo pockat na dalsi cyklus😲 ide niekto tento cyklus na ivf? Ma niekto skusenost s uspesnostou na 1.pokus?dakujem za odpovede😊
@1veverica gratulujem a vela zdravicka prajem😉😊😙kam ste chodili na kliniku ked sa mozem spytat?
@1veverica ajoj veverička tak už to máš za sebou ....nádberná babuľka, tak si to dotiahla do úspešného konca, prajem ti veľa radosti s maličkou a užívaj si to! Sem tam aj kuk sem na nás čo stále čakáme a dúfame......CMUK
@maculicek1977 dakujem pekne za prianie, ja sem nakukam, vsetkym babam prajem aby to dotiahli do uspesneho konca. Nam ta nasa princeznicka dava riadne zabrat ale sme stastny ze ju mama, vsetkym parom to prajem zasluzime si to vsetci 🙂
@lilianna1988 ahojky, dakujeme pekne. My sme z ke, sme chodili tu u nas do SPLNu
Ja som bola pred pár týždňami,dostala som hned potom ovarialny hyperstim.syndrom.hrozné bolesti,musela som pit 5l vody a lezat.mala som 39 vajíčok.

@1veverica to áno,máš pravdu,hádam sa časom nejaké vykryštalizuje..😀😀😀