icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

janula12345
21. nov 2016

@musichetta , kazda zena sa rozhoduje podla svojho vedoma a svedomia.. nestaraj sa do toho a neries nas ostatne, ani nevnucuj ine nazory. toto je tema pod nazvom "kto ide na ivf" a nie "preco neist na ivf",, si sa sekla v teme. ak nemas co povedat k veci o ktorej sa tu pise, tak sem neprospievaj. zaloz si novu temu a tam ved monolog. ;) vela zdaru.

ereska
21. nov 2016

@desza17
@1veverica
@janula12345 ahojte baby mate pravdu a inak v piatok som mala opu mali sme 10 vajicok z toho mame 5 embryi a cajame do stredy kolko vydrzi 🙂 ake vklad mam odlozeny hrozi mi ohss tak uvidime co bude a vy ako ste na tom

sasenka6
21. nov 2016

Ahojte ajja idem na IVF síce to uz bude začiatkom decembra ale OPU mám uz budúci týžden 🙂

1veverica
21. nov 2016

@ereska ja ti velmi drzim palce, ja to mam uspesne za sebou, v oktobri sa mi narodila dcerka, ale tiez po IVF, takze presne viem ako si na tom, co vsetko mas za sebou, a co vsetko ta este len caka 😉 Nechapem naco tu niekto prispieva, ked nema s touto temou nic spolocne. Vsetky z nas by najradsej otehotneli prirodzene, ale ked to raz nejde sme vdacne aj za toto, vsetky vieme kolko nas to vsetko stalo, a to nehovorim len o peniazoch, ale aj casu, psychických sil, trpezlivosti, kolko sme preto prerevali, a modlili sa, takze urcite radsej neprispievat do temy, o ktorej nic neviem. Ja vsetkym babam co maju za sebou IVF, alebo pred sebou, ci dokonca len ho zvazuju, drzim prsty, a velmi velmi im prajem aby dospeli do uspesneho konca 🙂

musichetta
Odpoveď bola odstránená
gabika2015
21. nov 2016

@musichetta Podla mna Ty nic nechapes, nezazila si to co my, len tu mudrujes. Boh nam dal moznost otehotniet aj cez IVF, inak by som teraz nebola tehotna. Kazdy den som sa k nemu modlila a on ma vypocul, pochopil ma aj mi pomohol. Zbytocne tu provokujes zeny ktore sa dlhe roky trapia, nemas ani ponatia o tom co prezivaju.

musichetta
Odpoveď bola odstránená
karkana
21. nov 2016

@musichetta tak ked chápeš, skús tie Tvoje názory vnucovať niekomu inému,,,aj ty by si vyskúšala všetko ,čo sa dá, aby si mohla mať dieťatko,,,aj ja som všetko,,,ty si si istá, že môžeš mať dieťa?,,,ešte nevieš, či aj ty tam raz nezavítaš,aj ked si to Boh nebude priať 😕 venuj sa niečomu inému napr.pečeniu

ereska
21. nov 2016

@1veverica dakujem krasne je to moje tretie ivf tak do tretice vsetko dobre 🙂

desza17
21. nov 2016

@ereska drzim palce...aj ja som mala odlozeny et kvoli hroziacemu ohss,potom som sla na ket..neboj nic nezmeskas,telo si oddychne a bude 100%pripravene...urcite to vyjde✊✊✊.takze pojdes pred vianocami?

janula12345
21. nov 2016

@ereska z 10 vajicok ti hrozi ohss?
vies co, ja som mala 14 a tiez mi to povedali a nechala som sa nahovorit aby som si teda nedavala cerstvy vklad kvoli ohss ale az KET. nasledne KET nevysiel. potom som sa rozpravala s babami a kamoska mala 18 vajicok az, a dala si urobit cerstvy vklad a ma teraz 4 rocneho synceka.
citis sa zle? ides teda az na KET alebo das aj ET? drzim palcek

ereska
21. nov 2016

@desza17
@janula12345 no pred vianocami neviem ci to stihnem takze asi az po sviatkoch este nech si moje telo oddychne vajecniky ma stale bolia tak et urvite uz nebudem riesit a kedze mam za sebou 3 potraty nech si moje telo oddychne vajecniky sa ukludia a potom sup na to 🙂 ja som msla pri prvom ivf 22 vsjicok ale zly spg ostalo nam jedno embryo a v heliose nam ho napriek ohss vlozili a neuchytilo sa pri druhom ivf vo ferticente som mala 16 vajicok ostali nam 3 embryjka vkladali sme 2 neuchytilo sa a druhy ket vysiel ale potratila som a teraz 10 vajicok zatial 5 embryi uvidime kolko ich ostabe po predlzenej kazdopadne uz mrazime po jddnom ;)

ereska
21. nov 2016

@janula12345 mas este mrazacikov ???
Vsetkym vam drzim paste

desza17
21. nov 2016

@ereska aj ja som potratila po ket😢.v 8.tt.teraz som dostala prvu ms po potrate a piatok idem do car na konzultaciu,tak som zvedava kedy budem moct ist opat na ket.

babusik85
21. nov 2016

Baby zial mne nevyslo prve IVF, nemame ani mrazacikov. V novembri som stimulovala, kedy mozem opat? Uz vo februari, alebo len v marci?
inak ked som stimulovala som bola celkom OK, ale teraz uz nejak zacnem pribrat aj mam vyrazky... to moze este s tych hormonov?

ereska
21. nov 2016

@desza17 mozno pojdeme naraz do akeho centra chodis ?? robili ti aj kyret

desza17
21. nov 2016

@ereska do heliosu v Mt.a ty?v prepustacej sprave mam spontanny potrat,nekompletny..plod.vajce v posve.ale pod narkozou ma cistili tak asi aj kyret.

dagaz
21. nov 2016

@janula12345 ja po et mam 8 rocneho. Po Ket sa neuchytilo nic.

desza17
21. nov 2016

@babusik85 ahoj a v car kam chodis ti nepovedali ze co dalej?oni misia vediet najlepsie.a to co opisujes mozes mat z hormonov.

Kym telo vyplavi vsetok ten bordel ak to mam tak nazvat..
Trosku potrva.

ereska
21. nov 2016

@desza17 ja som prve ivf v heliose a teraz vo ferticente a zistili sme ze to co sme platili v heliose 1x by nam tu vysli tri pokusy za tie peniaze a neviem po kyrete asi 3-6 mesiacov asi pauza ndviem presne

alexa1983
21. nov 2016

@babusik85 ajoj, ja mam presne to iste ako ty , tiez po vysadeni hormonov , som strasne vyhadzana, hlavne po bokoch tvare , ake take az bolestive vredy :( nikdy som taku plet nemala :( a tiez doslova zerem jedno cez druhe 🙂 naladova a kazdu chvilu prechladnuta :(

babusik85
21. nov 2016

@alexa1983 ozaj? ja mam vela na brade, a aj ma bolia, nemozem ani chytit tvar.
naladova nie som, ani chora. ale uz som aj pribrala. 😔

desza17
21. nov 2016

@ereska tri mesiace...by malo byt.ved uvidim..kazdopadne sa neviem dockat.

ereska
21. nov 2016

@desza17 bodsj by nam to vyslo naraz v januari 🙂

desza17
21. nov 2016

@ereska a ty preco az v januari?ja som na ket sla hned v dalsom cykle..ked mi odlozili et.

musichetta
Odpoveď bola odstránená
ereska
21. nov 2016

@desza17 teraz by malo prist krvacanie do 10 dni cca od odberu vajicok a kdd dostanem potom normalny uz menzes tak pojdem na to ;)

desza17
21. nov 2016

@ereska aj ja som po opu dostala do dvoch tyzdnov ms...normalnu ms..av tom cykle som sla aj na ket

1veverica
22. nov 2016

@ereska urcite ano, verim tomu, musi to vyjst 😉

janula12345
22. nov 2016

@ereska noe nemam mrazacikov. Z 14 vajicok sa iba 2 oplodnili a toe sa aj mrazili a ket nevysiel. Teraz mam v plane druhe ivf. Plan bol ze v sobotu som mala dostat ms a od pondelka stimulovat. Hold moje telo ma asi ine plany... vzdy presna ms meska.... takze neviem ci to stiham do vianoc. Vvera ma Dr.aj pozrel a nevidel ani naznaky tehu a ani naznaky zeby isla ms. Tak sme sa dohodli, ak pride do 30.11., este stiham ivf do vianoc. Ak nie, uz az v januari kedze cez sviatky nerobia. Tak cakaaam