Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@desza17
@1veverica
@janula12345 ahojte baby mate pravdu a inak v piatok som mala opu mali sme 10 vajicok z toho mame 5 embryi a cajame do stredy kolko vydrzi 🙂 ake vklad mam odlozeny hrozi mi ohss tak uvidime co bude a vy ako ste na tom
Ahojte ajja idem na IVF síce to uz bude začiatkom decembra ale OPU mám uz budúci týžden 🙂
@ereska ja ti velmi drzim palce, ja to mam uspesne za sebou, v oktobri sa mi narodila dcerka, ale tiez po IVF, takze presne viem ako si na tom, co vsetko mas za sebou, a co vsetko ta este len caka 😉 Nechapem naco tu niekto prispieva, ked nema s touto temou nic spolocne. Vsetky z nas by najradsej otehotneli prirodzene, ale ked to raz nejde sme vdacne aj za toto, vsetky vieme kolko nas to vsetko stalo, a to nehovorim len o peniazoch, ale aj casu, psychických sil, trpezlivosti, kolko sme preto prerevali, a modlili sa, takze urcite radsej neprispievat do temy, o ktorej nic neviem. Ja vsetkym babam co maju za sebou IVF, alebo pred sebou, ci dokonca len ho zvazuju, drzim prsty, a velmi velmi im prajem aby dospeli do uspesneho konca 🙂
@musichetta Podla mna Ty nic nechapes, nezazila si to co my, len tu mudrujes. Boh nam dal moznost otehotniet aj cez IVF, inak by som teraz nebola tehotna. Kazdy den som sa k nemu modlila a on ma vypocul, pochopil ma aj mi pomohol. Zbytocne tu provokujes zeny ktore sa dlhe roky trapia, nemas ani ponatia o tom co prezivaju.
@musichetta tak ked chápeš, skús tie Tvoje názory vnucovať niekomu inému,,,aj ty by si vyskúšala všetko ,čo sa dá, aby si mohla mať dieťatko,,,aj ja som všetko,,,ty si si istá, že môžeš mať dieťa?,,,ešte nevieš, či aj ty tam raz nezavítaš,aj ked si to Boh nebude priať 😕 venuj sa niečomu inému napr.pečeniu
@ereska z 10 vajicok ti hrozi ohss?
vies co, ja som mala 14 a tiez mi to povedali a nechala som sa nahovorit aby som si teda nedavala cerstvy vklad kvoli ohss ale az KET. nasledne KET nevysiel. potom som sa rozpravala s babami a kamoska mala 18 vajicok az, a dala si urobit cerstvy vklad a ma teraz 4 rocneho synceka.
citis sa zle? ides teda az na KET alebo das aj ET? drzim palcek
@desza17
@janula12345 no pred vianocami neviem ci to stihnem takze asi az po sviatkoch este nech si moje telo oddychne vajecniky ma stale bolia tak et urvite uz nebudem riesit a kedze mam za sebou 3 potraty nech si moje telo oddychne vajecniky sa ukludia a potom sup na to 🙂 ja som msla pri prvom ivf 22 vsjicok ale zly spg ostalo nam jedno embryo a v heliose nam ho napriek ohss vlozili a neuchytilo sa pri druhom ivf vo ferticente som mala 16 vajicok ostali nam 3 embryjka vkladali sme 2 neuchytilo sa a druhy ket vysiel ale potratila som a teraz 10 vajicok zatial 5 embryi uvidime kolko ich ostabe po predlzenej kazdopadne uz mrazime po jddnom ;)
@janula12345 mas este mrazacikov ???
Vsetkym vam drzim paste
Baby zial mne nevyslo prve IVF, nemame ani mrazacikov. V novembri som stimulovala, kedy mozem opat? Uz vo februari, alebo len v marci?
inak ked som stimulovala som bola celkom OK, ale teraz uz nejak zacnem pribrat aj mam vyrazky... to moze este s tych hormonov?
@janula12345 ja po et mam 8 rocneho. Po Ket sa neuchytilo nic.
@ereska noe nemam mrazacikov. Z 14 vajicok sa iba 2 oplodnili a toe sa aj mrazili a ket nevysiel. Teraz mam v plane druhe ivf. Plan bol ze v sobotu som mala dostat ms a od pondelka stimulovat. Hold moje telo ma asi ine plany... vzdy presna ms meska.... takze neviem ci to stiham do vianoc. Vvera ma Dr.aj pozrel a nevidel ani naznaky tehu a ani naznaky zeby isla ms. Tak sme sa dohodli, ak pride do 30.11., este stiham ivf do vianoc. Ak nie, uz az v januari kedze cez sviatky nerobia. Tak cakaaam

@musichetta , kazda zena sa rozhoduje podla svojho vedoma a svedomia.. nestaraj sa do toho a neries nas ostatne, ani nevnucuj ine nazory. toto je tema pod nazvom "kto ide na ivf" a nie "preco neist na ivf",, si sa sekla v teme. ak nemas co povedat k veci o ktorej sa tu pise, tak sem neprospievaj. zaloz si novu temu a tam ved monolog. ;) vela zdaru.