icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

isabella22
15. jún 2015

@kkristinkka moja ja mam tiez kancelarsku robotu v podstate ale doma by som uz viac neostala ... 😖 ide to pekne na prasky a jednak nemam ani babo ani peniazky teraz....len som robila testy a magorila som...o tyden idem na dalsi vklad

chmurkaxy
15. jún 2015

@isabella22 veď to,že to v papieroch z GynFivu nemám a mam nalakovane nechty na nohách a pamätám si,že keď som išla rodiť,musela som mať všetko odlakovane.

maraja
15. jún 2015

@kkristinkka ani nevrav, ja tiez stale cosi vyjedam a premyslam co by som navarila alebo ugrilovala 🙂 z tych hormonov mam normalne obcas az vlčí hlad 😀 a ty pojdes na krv do CAR alebo k svojmu gynekologovi?mne povedali ze mozem aj tam aj tam, no viem ze v CAR budu vysledky hned poobede ale neviem ako to je u mojho gyn, to asi budem cakat minimalne do dalsieho dna,ale zas usetrim za cestu do Martina...

lili3003
15. jún 2015

@maraja ahoj tak som si volala do iscaru co stym krvacanim,vraj su 2moznosti bud to je zaciatok tehotenstva alebo ten horsi pripad ze sa oddeluje,takze v stredu tam ideme na potvrdenie a ty ako sa citis?

maraja
15. jún 2015

@lili3003 no verim silno ze je to ten pripad A, ze je to tehu.robila si si este test?a krvacas uz normalne ci spinis?ja sa citim dobre, necitim ziadne zmeny,este som len 3 dni po vklade.akurat sa mi zda ze som akasi unavena,tak neviem ci z tych horucav alebo som citala ze aj utrogestan moze sposobovat spavost....

isabella22
15. jún 2015

@chmurkaxy nohy nevadi stacia ti na rukach odlakovane 😉

lili3003
15. jún 2015

Robila som si test a bol negativny ☹ nekrvacam skor len spinim strasne som nedockava 😒 aj tieto teploty robia svoje tak len odychuj 😉 aj ked ni nerobenie ke poriadna nuda 🙂

lentilka1981
15. jún 2015

@lili3003 Ahoj, citala som, ze chodíš do Iscare, ku ktorému lekárovi? Ja idem na vklad vo štvrtok, bude to náš štvrtý pokus 🙂

lili3003
15. jún 2015

@lentilka1981 ahoj chodim ku Gallovi fu 4pokus?prajem nech vynde tiez si zacala krvacat?na kolky den ak sa smiem spytat?

nony6
15. jún 2015

ahojte dievčatá...tento mesiac by sme mali ísť na UO. Mala by som ísť ešte na predoperačné vyšetrenie. Ako to prebieha?

lentilka1981
15. jún 2015

@lili3003 ja chodím k Hruzikovi.Po prvom pokuse som začala krvacat asi na deviaty deň, presne si to už nepamätám. Viem len, že ani test mi ešte nemohli robiť, bolo to skoro. Vymenili mi vtedy utrogestan za duphaston. Krvavacala som malinko, také špinenie. Test bol pozitívny, bol utorok, a v piatok sme skončili na Kramároch ☹. Ale verím, že toto nebude tvoj prípad, neboj 🙂.veľmi silno držím palce 🙂

lili3003
15. jún 2015

@lentilka1981 dakujem pekne 🙂 aj ja tebe prajem vela stastia daj potom vediet i to vyslo 😉

lentilka1981
15. jún 2015

@lili3003 dakujem 🙂,dám vedieť, ale verím, že tento krát sa budeme tešiť 🙂.A ty myslí pozitívne, a daj vedieť, aký bol výsledok, budem silno drzat palce. Kedy ideš na krv?

lili3003
15. jún 2015

@lentilka1981 😉 urcite dam vediet v streduuu 🙂

lentilka1981
16. jún 2015

@lili3003 budem veľmi silno drzat palce 🙂

maraja
16. jún 2015

@kkristinkka ahoooj,no ako?co pocity? 🙂

kkristinkka
16. jún 2015

@maraja ahooooj myslela som na teba no prave som zaspala 😂 teda priradujem unavu 😂 len neviem ci to neni pockom inak nic. Vajecniky pichaju uz iba rano no prsia ma bolia velmi. A co ty ? Uz som citala vsetko mozne aj nemozne tak aj radsej uz necitam.

maraja
16. jún 2015

@kkristinkka no ja tiez tak uz sa snazim necitat diskusie.ja tiez pozorujem unavu,resp. skor sa mi chce ovela dlhsie spat rano akoby som neviem co dohanala a na obed ked sa najem ani nehovorim hned mi oci klipkaju...a co sa tyka bolesti tiez sme na tom asi rovnako.tak odpocivaj, no uz aby bol koniec buduceho tyzdna nech vieme... 🙂

kkristinkka
16. jún 2015

@maraja boze ani nehovor nech uz to je tento medzistupen je strasne psychicky narocny 😜

kkristinkka
19. jún 2015

@maraja ahooooj no co moja ako ?

maraja
19. jún 2015

@kkristinkka ahooj.no ja zatial dobre,nespinim,nekrvacam co som rada.vcera som bola 28DC...podbrusko trosku sem tam pichne a prsia bolia ale to moze byt z toho utrošu...tak stale verim ze je mala fazulka tam 🙂 A ty ako?aj si testila?

kkristinkka
19. jún 2015

@maraja ahooooj no smejem sa lebo na chlp rovnako. Netestovala som i ked mam kupeny ale neviem bojim sa. Tak chodim okolo neho a prekladam z policky na policku. Ved v podstate stredu idem na krv tak neviem mozno vydrzim. Tiez dufam ze tam je. Inak vobec ziadna zmena.

chmurkaxy
19. jún 2015

Čaute baby,tak ja z 22 folikov (16velkych) mam 5 vajíčok,všetky zrelé a oplodnene, vklad v pondelok. Ako si dopadla,
@lili3003

maraja
19. jún 2015

@kkristinkka ty ides uz v stredu?cize na 12. den ti kazali?mne na 14.den povedali ale kedze mi vkladali blastocystu tak rozmyslam ze by som sla vo stvrtok...to uz jeden den hore dole nie?a co sa tyka testu ja som slubila muzovi ze testovat nebudem no dnes som sa predsa stavila v lekarni ale mali len tie znacky Dr. Max nic ine ani Mamatest tak som nekupila ziadny a povedala si ze je to znamenie ze testovat nemam a skusim dodrzat slub 🙂 pocuj a nebolieva ta hlava?mna akosi ano...

maraja
19. jún 2015

@chmurkaxy super tak budem drzat palce moc.kedy si mala odber dnes?nebudes mat PK?

lili3003
19. jún 2015

@chmurkaxy ahoj no neuspesne ☹ drzim palce daj potom vediet 🙂

kkristinkka
19. jún 2015

@maraja vies ze mas pravdu ! Kamoska ma poplitla az teraz pozeram samej sa mi nezdalo xiii ano mala by som is piatok ale asi pojdem vo stvrtok tiez. Ja som popleta ked somdoma neviem ani aky je mesiac a to je take supeeeer 😂😂😂😀🙈. No tak v stredu cinknem ci mozem prist. A hlavka ma neboli ale tak ja patrim k carovnym ludom a hlava ma boli tak jedenkrat do roka aj to ked narazim 😂 ale ekzem na malicku sa mi objavil po asi 4 rokoch co ma prekvapilo.

maraja
19. jún 2015

@kkristinkka no nic si z toho nerob ani ja nemam pojem o case ked som doma ☺ inak to je fakt sila!neviem teraz ci je to nahoda ale mne sa vcera na chodile a na malicku na nohe objavili take pupienky strasne ma to celu noc svrbelo ze som si to natrela canesten kremom som si myslela ze je to mikoza alebo co pritom ja s tymto vobec nemavam problemy...

kkristinkka
20. jún 2015

@maraja ha my sme dake rovnake 😉 no ja som dnes nevydrzala nakolko mi (okrem toho malicka) nic nieje a testila som a ? Nic. Ale stsle dufam ze to bolo moc skoro a preto nic. Ale poucenie ? Netestit ! Troska ma to zosmutnilo lebo ani duch ani nic. Ale tak snad mi len pomaly narasta hcg duuufam. Mne sa aj oplodnene vajka zacali delit az na 6 den tak je to mozno salamista charakter a ma cas 😂🙈🙏🏻. Netestuj ozaj vydrz. Drzim palce a uzi si vikend 😘

chmurkaxy
20. jún 2015

@lili3003 to ma mrzí :( a máš aj zmrzlinky?