Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@musichetta Ak sa rozhodneme pre darkynu,ked už ina možnost nebude pretože sa mi moc netvoria vajička,tak to bude,len moje a partnerove rozhodnutie a tvoj nazor ma vobec nezaujima.Ani si nevieš predstavit čim všetkym si musime prejst a všetky babenky čo riešia umele oplodnenie.Tak neryp do nas
@misiatkooo manzel ma azoospermiu. mali sme ICSI...
ale zevraj mali velmi zlu kvalitu spermie
@babusik85 nas spermiogram tiez na figu 😥 aj vitaminy sme skusali a nezabera nic akurat hustota sa zlepsila a objem inak nic. Ale musime verit ze sa to podari 😊 budem drzat palceky aj tebe nech mame za chvilku pri sebe vytuzene deticky ☺
@misiatkooo dakujem,zlata si!aj ja Vam drzim palceky ❤
@misiatkooo neboj, vsetko zvladnes, lebo si silna zena a pre svoje stastie urobis cokolvek. Tak poviem ti pravdu, znasalo som to sice velmi dobre, nemala som ziadne tazkosti, ziadne bolesti, normalne som chodila do prace, nebola som pn, ale uz ku koncu som toho fakt mala plne zuby, to si pichas do brucha, uz sa mi tvorili modrinky, a brucho bolo take nafuknute, manzel mi az po tom vsetkom povedal, ze ma tak lutoval, ze mu kolko krat az do placu islo, ked ma videl ako si to picham, a ake mam modriny, ale nechcel mi nic hovorit, pocas stimulky, aby ma zbytocne netrapil. Ja som si tiez myslela ze to nezmaknem bo nema rada bolest, ale pozri, moj drobcek, uz bude mat mesiac 😉 Vy ste este mladucky obaja, to verim ze sa vam podari, trosku sa vytrapite, ale bude to dobre 😉
Ahojte,akurat cakam na izbe a idu mi robit Opu.podla vsetkeho mam OHSS(mam strasne vajicok).len v tom mnozstve je malo zrelych😒dufam ze zopar najdu vhodne na oplodnenie😉drzkajte palce👍baby je tu niektora co mala podobny pripad?hovorili mi ze vsetky zamrazia a transfer bude niekedy.....otazka,ked ste prekonali OHSS tak kedy vam robili transfer?dakujem a pekny den🍀🌸😉
@lilianna1988 ahoj..asi mas nabeh na ohss..nie ohss,to by ti bolo nanic,je to svinstvo.ja som po opu mala nabeh na ohss,dali mi fraciparine inj a solumedrol...a v dalsom cykle bol ket.musis potom jest vela vela bieljovin a pit aj 4l vody.ja som mala 30vajicok...a 16sa krasne oplodnilo.vsetko bude ok,drzim palce a ak budes mat dake otazky kludne sa pytaj.v akom car si?
@lilianna1988 ahoj mas tu mna zivy priklad😢.robili mi v októbri odber.uz v ten den som citila nafukn.brucho.mala som 39 vajicok.28 zrelých a 14 je oplodn.teraz cakam na ms a nasadenie liekov.
@lilianna1988 este som mala pit 5l denne a nemohla som sa zohnut.bolesti az pod prsia.asi tyzden😢
@sofia1 boze😨a ms akoze nepride naprk.po 2tyzdnoch?takze pred transferom asi treba sa zas pichat?nevies aky je postup?mna brusko bolieva uz par dni len pevne verim ze ten syndrom sa nezhorsi.dali ti aj lieky?
@desza17 ahoj,dakujem za rady.som v car v ba.snazim sapit 4l vody denne aj teraz...no bolesti bruska mam uz par dni a ked si sadnem tak cela maternica boli,keby sa tlacila nahor....mna zaujima kedy co najskor mozu spravit transfer?som sa tesila ze konecne bude tento mesiac bo aspon zaciatok decembra.drka povedala ze mozno az januar😒msti prisla kedy po opu?
@lilianna1988 ms mi prisla asi za 3 tyzdne.vzdy robia transfer po OHSS az po druhej ms.
@lilianna1988 len fraksiparin
@lilianna1988 lepsie bude ked si telo oddychne,ver mi.aj ja som to tazko znasala ale potom som pochopila ze to bolo to najlepsie co som mohla urobit..neist na et.a ohss sa ti moze po vklade este viac zhorsit,nieje to sranda.jamoska bola v nemocnici skoro mesiac.neboj,bude bublinka v brusku nechaj tomu cas.mne povolili ket hned v dalsom cykle.ja som mala opu 29.7....11.8 prisla ms...a 30.8. Som mala ket.do ms som si pichala inj.fraxiparine do brucha a 5dni do zadku solumedrol.ver dr..oni vedia co robia a niekedy unahlit sa nieje dobre.✊✊✊
@desza17 mas pravdu len ja som taka netrpezliva a potomz toho sklamana😞mam pocit ze my nemozme mat nic len tak bez komplikacii....hocico zacneme tak hned komplikacia a potom riesime a riesime ...och😞dakujem za rady velmi
@1veverica musim to zvladnut a velmi dakujem za podporu 😊 pre ten krasny zazrak spravim uolne vsetko a prekonam aj svoj strach aj bolest 😊 ono to nakoniec stoji zato. A zavidim ti ze uz to mas vsetko za sebou ale v dobrom samozrejme 😊. Dr mi hned povedal ze je to na mne ci chcem pracovat. Mam znamu ktora to podstupila niekolko krrat a vzdy isla na pn a nepodarilo sa. Posledny krat ked boli pracovala telicko sa rozpumpovalo a vtedy sa im to zrovna podarilo 😊 kazdemu drzim palceky aby sa im to podarilo na prvy krat lebo je to vsetko tszke6aj na ppsychiku....ie len napr pre mna ale pre celu moju rodinku.
@sofia1 dakujem.som teda zvedava ako dopadneme.ty uz mas babatko ci ako?
@lilianna1988 takto to bude lepsie pre teba a aj pre embryjko. Nam lekar povedal ze tym nejdeme hned na vklad telo sa vycisti trochu od tych hormonov co si si pichala a ked pojdes na KET bude to pre telo menej umele a nebude tolko bojovat proti embryjku..drzim paste aby vam to vyslo 🙂
@lilianna1988 nemas zaco dakovat a presne ako pises...aj ja vzdy ked daco zacnem..hned komplikacia ale my sme silne zeny..my to zvladneme.o kolkej mas opu?drz sa.mne hned aj po opu pichli daku injekciu do zadku a ked ma prepustili mala som este pohovor s joordinatorkou k
@desza17 s koordinatorkou😊...a ta mi vysvetlila co dalej.pichala som tie inj co som ti pisala..prvy tyzden mi bolo tazko,ani zohnut ani nic,zapcha...ale vsetko prejde len musis dodrziavat co treba.v 14dc som sla na sono a tam mi dr odobril ket...podla vysky sliznice atd.dal mi progesteron..ktory som si mala zacat vkladat do posvy tri dni pred ket..
@lilianna1988 ahoj aj mne vsetko mrazili. Ms mi ale prisla uz tyzden po odbere vajicok. Takze je to individualne. Potom sa cakalo este na 1 ms a od tej zascnes brat estrogeny kvoli vyskr krcku maternice. Ked bude dobrej vysky, nasadia tu progesterony a nacasuju vklad mrazacikov tak, aby bola maternica presne akoze v tom dni po ovulacii, kolko budu mat tvoji mrazacikovia dni. Moji mali 5 dni takze 5 dni som brala progesteron a potom som isla na ket. Dtzim palceky.
@lilianna1988 ja mam 2 chceme tretie
@1veverica
@janula12345
@desza17 ahojte tak mame 3 musketierov 🙂 jupiiii

@babusik85 joj to mi je luto ale neboj teraz sa to podari uvidis ☺ a muz mal nejaku diagnozu? A ako vam oplodnovali vajicka akou metodou?