Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@desza17 ano ♡
@lilianna1988 ano ovela menej iba lieky a 30 eur za slamku
@berta1988 vy dve ste tu co jehovovi svetkovia ty su taky protivny a neodbytny dajte nam pokoj a mozno som chudera alepre rodinu a milujuceho manzela by som urobila aj nemozneeee
@lilianna1988 @desza17 @ereska tu nema zmysel sa rozculovat, takýchto ludi treba len ignorovať, potom nenávisť stráca živnú pôdu 🙂 aj ked nechapem ako nejaka žena, ktorá ma deti moze mat v sebe tolko nenávisti a este sa oháňať Bohom. A mozno je to len stará dievka, co v živote nevidela nahého chlapa a jej posledná sexuálna skúsenosť bola pri čítaní knižky o vcelickach a kvietkoch 😉
@leelloo dobre napisane😄😄😄.to ani nieze sa rozculovat...ale vobec sa aj pozastavit nad nou a stracat cas.a ty sa ako mas moja?ja idem zajtra na kontrolu po dvoch mesiacoch od potratu do heliosu..tak som v napäti kedy budem moct ist opät na ket.v auguste nam to vychadzalo naraz..pamätas😢
@leelloo
@desza17
@lilianna1988 baby januar to istiii //
@babusik85 ja som si ho pytala v Gyn-fiv, tam mi to dat nechceli, vraj to zatial nie je potrebné, aj moja gyn mi tomodmuetla dat, ked som isla do Brna BA konzultaciu, tam som sa na to len spýtala a Dr mi to hned pisal ako odporucanie, výmenný listok mi dat nemohol, tak som s tym odporúčaním isla potom za mojim obvoďákom a ten mi to vypisal. TReba skúšať a stale ich dobiedzat, lebo inak sa nedočkáme. Ja nebudem cakat na 2 potraty, aby ma poslali na hemato, ked mam problem otehotnieť.
@ereska , v januari sa pridavam aj ja. kedze ms stale nic a uz je to tyzden, tak uz december nestiham ivf. budem teda cakat na januar.
Ahoooj..takze mam vymenny listok na genetiku aj hematologiu..taka som rada.dr mi to dal sam.ty si to uz absolvovala?
leelloo...neviem preco sa mi neda priamo tebe poslat otazku...ale co som pisala,o tej genetike tak to som tebe
babusik85..vymenne mi dal dr v car a,sam od,seba..nemusela som sa ho ani pytat.
@desza17 ahoj,este taka vec ze kedy ta presli bolesti?resp.kedy si sa zacala lepsie citit?vcera som myslela ze uz som lepsie na tom ako predosle dni ale mylila som sa :/ vcera som bola na kontrole a kedze som nemala auto k dispozicii tak som sla busom a cestovala s mhd...no som myslela ze skapeeem :( a pokial som sa dostala domov uz sm bola ako vyzmykany pomaranc 5x,tie bolesti sa zvyraznili a bola som ako balon :(
Trvalo mi tyzden a pol kym som bola ok ale uplne ok som sa citila az po prichode ms..stym ohss odide.
Toto som mala aj ja.hroznee bolesti som mala😞
Dievčata prosim vas ktora ste absolvovali genetiku a hematologiu?
Nebud smutna...štyri su tiez pekny pocet...a ides si vkladat jednu ci dve?
@desza17 no len zo 17 je trocha malo ale co uz.odporucali nam 1 ,aspon na prvy pokus.som aj malicka utla,neviem ako by som vynosila 2☺.ty teda v januari pojdes?
Ak vsetko dobre pojde ze aj ms pride ako ma,tak ano..zaciatkom januara by som mohla ist na ket.u nas v car tiez nedoporucuju dve..
No ale aspon ti ostali nejake...i ked zo 17 je to menej no...ale to nieje az tak podstatne..mate styroch bojovnikov...a to je hlavne🙂

To je proste vrchol..ja nemam k tomuto ani slov...berta1988...staraj sa o seba a nam daj pokoj,nemas ani predstavu o nicom...skoda to aj komentovat...a smerom k ereske..ze chudera..to svedci o tebe!fakt no comment👎👎👎mozes sa hanbit..budes coskoro matkou tak sa podla toho aj spravaj.