icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

desza17
24. nov 2016

To je proste vrchol..ja nemam k tomuto ani slov...berta1988...staraj sa o seba a nam daj pokoj,nemas ani predstavu o nicom...skoda to aj komentovat...a smerom k ereske..ze chudera..to svedci o tebe!fakt no comment👎👎👎mozes sa hanbit..budes coskoro matkou tak sa podla toho aj spravaj.

ereska
24. nov 2016

@desza17 ano ♡

@lilianna1988 ano ovela menej iba lieky a 30 eur za slamku

@berta1988 vy dve ste tu co jehovovi svetkovia ty su taky protivny a neodbytny dajte nam pokoj a mozno som chudera alepre rodinu a milujuceho manzela by som urobila aj nemozneeee

desza17
24. nov 2016

@ereska to si dobre napisala👍👍👍.ale skoda sa rozculovat,dost mame svojho...je to proste bez chrbtovej kosti naburat sa do temy a drzo komentovat nieco o com nemaju ani ponatia..a este byt drza...HANBA.

lilianna1988
24. nov 2016

@desza17
@ereska suhlasim baby🙂

leelloo
24. nov 2016

@lilianna1988 @desza17 @ereska tu nema zmysel sa rozculovat, takýchto ludi treba len ignorovať, potom nenávisť stráca živnú pôdu 🙂 aj ked nechapem ako nejaka žena, ktorá ma deti moze mat v sebe tolko nenávisti a este sa oháňať Bohom. A mozno je to len stará dievka, co v živote nevidela nahého chlapa a jej posledná sexuálna skúsenosť bola pri čítaní knižky o vcelickach a kvietkoch 😉

desza17
24. nov 2016

@leelloo dobre napisane😄😄😄.to ani nieze sa rozculovat...ale vobec sa aj pozastavit nad nou a stracat cas.a ty sa ako mas moja?ja idem zajtra na kontrolu po dvoch mesiacoch od potratu do heliosu..tak som v napäti kedy budem moct ist opät na ket.v auguste nam to vychadzalo naraz..pamätas😢

leelloo
24. nov 2016

@desza17 ja stale cakam, beriem dhea, bola som na imunologii, buduci tyzden na hematologiu a potom uvidime, v januári chceme ist do Brna. Veru, v auguste to nedopadlo, tak ako sme si želali 😞 Drzim palce zajtra, snad bude vsetko Ok a snad v januári uz nam to obom vyjde 😀

desza17
24. nov 2016

@leelloo presne presne..januar by mohol vyjst😉😉😉aj ja tak pocitam dako..uvidim zajtra.a vysetrenia si mala ok?

leelloo
24. nov 2016

@desza17 vysledky z imuna budem mat az za mesiac, zatial mi robili len HP a AMH mi zasa kleslo, tak preto mi nasadili dhea, uvidime ci to pomôže. ZAtial spravíme vsetky vyšetrenia 🙂 a ty si bola na tej hematologii?

desza17
24. nov 2016

@leelloo nie nebola ved som nemala vymenny listok😢.

leelloo
24. nov 2016

@desza17 zajtra si ho vypytaj, nenechaj sa odradiť, mas na to právo, povedz, ze bez toho nechces ist na dalsi vklad. Drzim palce

babusik85
24. nov 2016

@leelloo kto Ti vypisal vymenny listok? tvoj gynekolog, ci z caru?
ja som vravela v CAR, ale tam zevraj zakladne hemato a imuno my spravili, ze vsetko je OK, nepotrebujem rozsirene vysetrenie. 😖

ereska
24. nov 2016

@leelloo
@desza17
@lilianna1988 baby januar to istiii //

leelloo
24. nov 2016

@babusik85 ja som si ho pytala v Gyn-fiv, tam mi to dat nechceli, vraj to zatial nie je potrebné, aj moja gyn mi tomodmuetla dat, ked som isla do Brna BA konzultaciu, tam som sa na to len spýtala a Dr mi to hned pisal ako odporucanie, výmenný listok mi dat nemohol, tak som s tym odporúčaním isla potom za mojim obvoďákom a ten mi to vypisal. TReba skúšať a stale ich dobiedzat, lebo inak sa nedočkáme. Ja nebudem cakat na 2 potraty, aby ma poslali na hemato, ked mam problem otehotnieť.

janula12345
25. nov 2016

@ereska , v januari sa pridavam aj ja. kedze ms stale nic a uz je to tyzden, tak uz december nestiham ivf. budem teda cakat na januar.

desza17
25. nov 2016

Ahoooj..takze mam vymenny listok na genetiku aj hematologiu..taka som rada.dr mi to dal sam.ty si to uz absolvovala?

desza17
25. nov 2016

leelloo...neviem preco sa mi neda priamo tebe poslat otazku...ale co som pisala,o tej genetike tak to som tebe

babusik85
25. nov 2016

@desza17 kto Ti vypisal vymenne listky?obvodny?

leelloo
26. nov 2016

@desza17 super, tak sa podarilo 🙂 ja som mala genetiku robenu este pred prvým IVF, na hemato idem buduci tyzden

desza17
26. nov 2016

babusik85..vymenne mi dal dr v car a,sam od,seba..nemusela som sa ho ani pytat.

lilianna1988
26. nov 2016

@desza17 ahoj,este taka vec ze kedy ta presli bolesti?resp.kedy si sa zacala lepsie citit?vcera som myslela ze uz som lepsie na tom ako predosle dni ale mylila som sa :/ vcera som bola na kontrole a kedze som nemala auto k dispozicii tak som sla busom a cestovala s mhd...no som myslela ze skapeeem :( a pokial som sa dostala domov uz sm bola ako vyzmykany pomaranc 5x,tie bolesti sa zvyraznili a bola som ako balon :(

desza17
26. nov 2016

Trvalo mi tyzden a pol kym som bola ok ale uplne ok som sa citila az po prichode ms..stym ohss odide.

sofia1
26. nov 2016

Toto som mala aj ja.hroznee bolesti som mala😞

desza17
26. nov 2016

Dievčata prosim vas ktora ste absolvovali genetiku a hematologiu?

ereska
27. nov 2016

@desza17 ahoj ja a este aj repro imunologiu

lilianna1988
28. nov 2016

@sofia @desza17 ahojte uz mi volali a zatial zo 17 sa ujali len 4blastocyty 100bunkove.aj sa tesim ale mohlo by byt vyssi pocet.pekny den😉

desza17
28. nov 2016

Nebud smutna...štyri su tiez pekny pocet...a ides si vkladat jednu ci dve?

lilianna1988
28. nov 2016

@desza17 no len zo 17 je trocha malo ale co uz.odporucali nam 1 ,aspon na prvy pokus.som aj malicka utla,neviem ako by som vynosila 2☺.ty teda v januari pojdes?

desza17
28. nov 2016

Ak vsetko dobre pojde ze aj ms pride ako ma,tak ano..zaciatkom januara by som mohla ist na ket.u nas v car tiez nedoporucuju dve..

desza17
28. nov 2016

No ale aspon ti ostali nejake...i ked zo 17 je to menej no...ale to nieje az tak podstatne..mate styroch bojovnikov...a to je hlavne🙂