Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@lilianna1988 tak skoro si dostala ms???to je supeeer.ak bude vsetko v poriadku..mali by ti urobit ket.ale vsetko zalezi hlavne od sliznice,a aj ako sa budes citit..ci bol len nabeh na ohss alebo tak...mas sa objednat?na 14.den cyklu?
@desza17 ahoj.uz ju mam mno☺bola som u inej dr no moja ma dovcu.som sklamana,nahnevana lebo brala automaticku ze po ms nebude ket.ze ona urcite mi neda dalsie hormony lebo som prehormonovana a maternica potrebuje reset.vodu uz nemam nastastie..tesila som sa ze po ms moze byt ket,sice moja dr nepovedala na 100%ze bude ale po ms moze byt-zalezi na mojom stave.teba pozorovali po ms ze si hned sla na ket?jaaj mame dokopy 7 mrazacikov☺
@lilianna1988 no sla som na 14.dc na sono a dr mi naplanoval ket podla vysky sliznice a cca ovulky..na 20.dc.ale ja som uz nebrala hormony na,sliznicu..estrofem,estrimax...az pät dni pred ket som zacala s progesteronom.mne ani slovkom dr nespomenul ze by nemohol byt ket.
@desza17 proste som bola happy ze ms prisla skor a v decembri mozme is na to.ona to neodporuca,povedala ak by som mala spontannu ovu by som mohla ist na kontrolu a uvidi sa.ty si mala ovu spontanne bo ti ju navigovali uz s tymi liekmi ci ako?teraz budem sa testovat na ovu len som zvedava ci mi daju termin zo dna na den.mame dalsich 3☺cize 10spolu.
@lilianna1988 a nemali ste len 4?to je supeeeeeeer.my sme ovulku neriesili ja som ju totizto nikdy nemala...dr naplanoval vklad cca podla ovulky..ale hlavme podla vysky sliznice...vzdy sa robi vklad medzi 17-21dc.
Baby ja mam taky zly pocit ze nic s toho. 🙁 podla mna to nevyslo. Sice len 7 den po ket ale ja neviem. Dosla na mna neaka predtucha🤔menzes by mal prist pozajtra. Vyhadzana som na tvari presne ako pre menzesom. Bolest brucha ako pred menzesom....😢😢😢
Ahojte... mam doma este 3 balenia utrogestanu, datum spotreby 02/2019 a tiez estrimax, spotreba 11/2018. Ak by ste mali zaujem, kludne piste... na cene sa vieme dohodnut 🙂
@farebnymotylik poslala som internu postu
ahojte, kto pprave stimuluje? j som zacala vcera pichat Gonal, tak este do vianoc stiham odber vajicok a dufam, ze konecne aj et. ide niekto zarovno pre predvianocne embryjka?
@janula12345 ahoj...tiež som na tom podobne...včera som si prvýkrát pichla Gonal...mám krátky protokol a ak všetko dobre pôjde stihneme to ešte pred vianocami 😉
@gabitka2010 ahoj super rychly proces☺ja som po stimulke aj po opu ale mala som ohss kt uz ustupuje/odisiel.dokomca mi konci sj ms ale drka ms nechce moc pustit tento mesiac ns ket 😒tiez som sa tesila ze mozno budeme 3 na vianoce.tebe vsetko naj prajem😚
@gabitka2010 takze si uplne narovnaako ako ja. tiez kratky protokol, pondelok idme na kontrolu a uvidime co dalej a kedy na odber. kolko gonalu mas? ja 187,5. minule mi dali 235 a mala som 14 vaajicok az... tak teraz to znizil trosku a idem s mensou davkou. v ktorom centre si?
@lilianna1988 ďakujem 🙂 ...a už je to definitívne, že nepôjdeš v decembri?
@janula12345 ja idem na prvú kontrolu v nedeľu...chodím do Heliosu v Martine...gonalu mám až 300 jednotiek a k nemu ešte decapeptyl...toto je tvoja druhá stimulácia?
Ja som mala 137 gonalu a 39 vajicok
@gabitka2010 ano, uz druha. pri prvej mi nechceli urobit cerstvy vklad kvoli 14 vajickam, raj hrozil ohss, aaj ked som sa citila uplne super a nic mi nebolo. zo 14 boli ib 2 dobre a obe sa oplodnili, prezili 5 dni, aj mrazenie, no neuchytili sa vobec po rozmrazeni.
tak teraz dufam, ze vajicok bude menej, bude vacsie percento kvalitnejsich a hlavne ze mi budu robit cerstvy vklad. nie mrazene.
ja chodim do BA.
300 gonalu mas doost. ufff, drzim paste. decapeptyl nemam vobec. ani neviem, na co je. ty mas toto prve ivf, ci u si bola tiez?
@gabitka2010 za malo.este nie je uplne 100%,drka povedala ze mi dalsie hormony neda a az ked budem mat spont.ovu mozem ist v decembri.takze uvidime😉
@janula12345 toto je moje prvé IVF...toho gonalu mám preto tak veľa, lebo mám veľmi nízke amh...len 0,22 ☹, takže som veľmi zvedavá na to prvé sono, koľko folikulov budem mať...ako som sa dočítala na nete, tak ten decapeptyl bráni predčasnej ovulácii a popraskaniu folikulov
@lilianna1988 tak ti budem drzat palce aby bol ket co najskor a hlavne nech je uspesny 😘
@gabitka2010 podobne 🙂 si si ista ze pojdes hned po stimulke?nechcem byt zla ale ked dostanaes Ohss tak ta nepustia hned urcite. ja som mala nastastie tazkosti len 4dni za co som velmi vdacna anjelikom 🙂
@lilianna1988 jasné, že môžu nastať komlikácie, ale veľmi si želám aby bolo všetko ok a vianoce by som si už užívala aj malou bublinkou 😉
Mne dr.povedala,ze az po druhej ms.mala som silny Ohss😞
@gabitka2010 som veru aj ja zvedava, kolko folikulov budeme mat. moje centrum v nedelu nerobi, takze preto idem az podelok. ty uz budes vediet skor. 🙂 ja som mala prvy krat na sone 8 a nakoniec z toho bolo 14. tak by mi pondelok stacili aj 4. hlavne nech su kvalitne. ozvi sa potom, kolko si mala folikulkov. 🙂
@sofia1 vitaj v klube😒 1.ms uz mas za sebou?
@lilianna1988 ano uz som mala druhu pred tyzdnom tak beriem uz lieky a pojdem na uzv.
@sofia1 tak tento cyklus pojdes na ket to je super☺ja si musim pockat na dalsiu ms boked bude ovu mozno pojdem tento cyklus☺drzim palce.nakoniec mate 14 mrazacikov?

@desza17 mas pravdu zas😉pocuj akurat dostavam ms tak skoro☺od vcera mi je ovela lepsie,ohss asi ustupuje.ponalicky sa otvaram...myslis ze by ma uz tento mesiac pustili na ket?embryjka dnes zamrazia a ked este budu nejake tak tie az zajtra.