Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@lilianna1988 ano mame 14 snehuliacikov,tak uvidime
@sofia1 pekny pocet☺my mame 10 z 22 zrelych(24 bolo celkovo).17 sa oplodnilo a makoniec ostalo 10.daj nam potom vediet ako postupujes
@lilianna1988 my sme mali 39,28 zrelych a 14 sa oplodnilo.tak som zvedava ci sa ujme😊vo mne.
@sofia1 hlavne pozitivne☺👍
@dagaz ahoj citam ze ty si uz po ket😊uz si spravila test?kolko embryi ste mali?drzim palce👍✊
@lilianna1988 ahoj..ano som😑11 den po ket. Vlozili jedno viac uz nemame. Robila test- negativny🙁
@dagaz ani ste nemali viac? 😒😳Pojdes este na krv za par dni nie?este sa mozes prekvapit!sancu este mas 😊kam chodite?
@lilianna1988 3 ks. Toto bolo posledne. Na 9 den bol test negat. Na 14 to jest v utorok idem na odber krvy. Na zazraky neverim. Ak raz je nieco negat tak je negat. Akurat ze baby odtialto ma presvedcili ze nech nevysadzam hormony nech pockam do odberu tak cakam.
@dagaz aha to neviem ako s tymi hormonmi ale ked treba ich brat tak pekne len posluchaj 😊tak sme si si celkom podobne v tomto.zasa snazim sa byt viac pozitivne naladena aj ked sklamanie pride.raz som stretla slecnu v care kt akurat bola po odbere krvi a bola 14dni po transfere.povedala ze skor sa ani neoplati robit si test boto nemusi byt realny vysledok
@lilianna1988
@dena22
Ved prave ze po kete sa chodi na odber az na 14 den..preco? Po ivf na 10 den. Zaujimave..musim zistit preco to tak je.
@dagaz ked som bola este v GF, tak tam sa robili dva odbery, aj na 10 aj na 14 den...podla mna ten 14 den je relevantnejsi, lebo kocka, co so mnou bola povedala, ze mala na 10 den pozitivnu krv a na 14 uz nie...takze tak...a v Prahe mi kazali robit domaci test az na 16 den..ibaze ja som bola na krv u mojej gyndy na 14...
@dagaz tak to este urcite nevzdavaj...mas obrovsku sancu, niektore koceny mavaju KET s malobunkovym embryjkom, a tam to podla mna aj musi dlhsie trvat, nez sa uhniezdi...a to ze nevyskocilo HCG v moci nic neznamena...niekomu, ako som pisala testy neukazali tehu velmi dlho, baby dokonca aj menstruovali a zsitili, ze su tehu az z UTZ, ked bilo srdiecko...stvorenstvo je nevyspytatelne, kazdy sme jedinecny, aj tvoje mimi... 🙂
@dagaz ale ved priznaky maju vsetky aj tak len z utrosu 🙂 ja som bola naposledy presvedcena, ze "uz je to ono", ked som sa prebudila na samovolne stahy maternice...a o dva dni som zacala krvit.... a bolo po priznakoch... 🙂 a kyselinu maju skutocne vsetky tehule, ktore som mala moznost zazit...ziadne zvracanie, ale kyselina jak blazen

@lilianna1988 ano z 39 mame 14.dufam to výjde