Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@lilianna1988 je to ok..ono to vyteka 🙂
@lilianna1988 ano cela som z neho....
@lilianna1988 39 som mala a 14 sa oplodnilo.zostalo nam po ket..7snehuliacikov😊
Babyyy ja sa tak tesim..dnes som dostala ms...zajtra sa idem objednat do car,na 14.dc mam ist na utz a ak bude vsetko ok tak ma cakaaa konecne zaciatkom januara KET.
@desza17 jeeej super☺to je dobre znamenie☺fandim moc✊✊🍀🍀
@lilianna1988 dakujeeeem.som myslela ze mi ms bude blbnut ale prisla este skor...uz len nech je vsetko ok.ty ides utorok?
@desza17 vidis aj mne prisla skor,asi tym ze sme boli prehormonovane☺telo sa chce rychlo vycistit☺vyzera tak ze ano,zajtra by mali volat aby potvrdili ket.bojim sa trocha z toho ze sa nepodari a hlavne prvy krat asi malokedy sa podari....potom mi daj vediet co s tebou☺ @sofi1 aj ste ich davali geneticky vysetrit ci?
@lilianna1988 mne sa podarilo na prvykrat...a niesom sama...skade mas ze sa na prvykrat nepodari?na nieco take ani nemysli...jasne ze sa vam podari...ber to tak ze utorok si ides pre babatinko ktore sa uz,tesiiiiiiii....drzim palcee
@sofia1 ahoj citim sa dobre,mam kus nafuknute brucho,ale to vlastne od transferu....prsia mam furt citlive....a pocit????.....dufam ze to vyslo😄tak trosku uz poznam svoje telo kedze som mala 3 krat negativny vysledok a dva krat pozitivny....tak pevne dufam ze ma intuicia nesklame...a ty ako????ja by som sa uz najradcaej testla,aj ked viem ze by to bolo este negativne....asi pockam do utorku😁
@lilianna1988 nie nedávali
@martina333 ja som dost nafuknuta,prsia ma bolia .tiez by som sa testla,ale je to ešte skoro.
@lilianna1988 zákrok je v pohode...ako mi chvíľku predtým povedala sestička po všetkých tých útrapách pri stimulácii a odbere je vklad už len príjemná čerešnička na torte 😉...mne to priško ako klasické vyšetrenie u gynekoločky a trvalo to len pár minút....neboj určite to zvládneš držím palce 🙂
@janula12345 ja som si dala vložiť jedno pretože včera som mala vhodné na vklad len jedno...ale dnes som volala a aj ďalšie dve sa potiahli a boli vhodné na zamrazenie...takže mám aj mrazáčikov 😂...aj ja idem na krv 30.12....dúfam že nám to dobre dopadne 😉
@sofia1 ahoj robila som si rano test,mam este len osmi den,ale je tam slabulinky duch😀😀😀😀
@martina333 jaa odpadnem😁😘😘😘,inak stengrujes ma tiez....ja pockam
@martina333 aky test si si robila??mna bolia hrozne prsia a akoby vajecniky...
@gabitka2010 uz musime len verit. Ja som dnes musela ist do prace ale odzajtra som iba doma tak snad pomoze kludovy rezim.
Inak, ako sa citis? Mas nejake pocity a pobolievanie? Ja som bola dovcera dost spava, aj sobotu aj vcera som spala aj poobede, vecer som mala este aj akoby zimnicu, ale oddnes nic. Dnes jak keby mi uz nic nebolo. Snad to neni zle znamenie.
@sofia1 klasicky mamatest s citl. 10.Ja som bola von s dcerkou sa prejst a aj mna riadne zacali boliet vajecniky😕Prsia mam citlive len ked si ak cvh stlacim....kedy sa teda planujes testovat???😁
@martina333 neviem asi sa nebudem ani.odfot ten tvoj test....prosiim.
@sofia1 Ja som zvedava zas na zajtra ci bude silniet😄No je to klasika duch,vidiet ho len slabo,ale je tam....minule ET som na 9 den uz mala riadne kolajnice,tak uvidim....len vtedy som zacala krvacat a gulocka odisla....ale HCG som mala este dlho ako tehu.Asi sa uchytilo este v prvy den transferu....a precvo vahas s testovanim????Odfotit sa mi to neda,pisem cez tablet,a ten foti katastrofalne,ze by mozno nebolo vidiet ani ze je to tehu test😂
@martina333 tak cez mobil napiiis.neviem bojim sa,ze bude negat.😢
Ja som vzdy chcela vediet vysledok cim skor aj keby bol negativny,aj pozitivny.kolky si teraz?
@martina333 som siedmy...😱
@janula12345 ja mam dnes aj zajtra dovolenku ale v stredu uz musim ist do prace 😒...mna straaasne bolia prsia a obcas mam take krce ako pred menstruaciou tak sa obavam ci sa naozaj neblizi...ale snazim sa na to stale nemysliet a byt v klude🙂
@gabitka2010 dakujem☺
@gabitka2010 streda uz je ok.
Nam doktor povedal ze do troch dni sa rozmysli ci ostane alebo nie 🙂
Takze stredu uz bude prilepeny;)
Mna bolia prsia cely cas uz od stimulacie. Takze to uz neberiem ako priznak niecoho u mna.
Nemysliet🙂)) to keby sa dalo :D treba zamestnat mysel niecim inym.

@sofia1 si vytrpela teda😒mne stacili 4dni ,keby som mala dlhsie no neviem😳kolko vajok sa ti vyprodukovalo?inak ako vidiet ze kazda sme ina a inak reaguje nase telo....a tebe ten utrogestan netecie von?bo mne asi vsetko😒neviem ci to je ok?!