icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

ereska
22. dec 2016

@misiatkooo ahoj ja ano a injekcie mi pichal manzel ;)

misiatkooo
22. dec 2016

@ereska ahoj aj mne bude ja by som to sama asi nedala 😁 a ako si sa po tom citila? Aj si vyuzila pnku?

elis14
22. dec 2016

@misiatkooo aj ja mam stych injekcii strach dost ma to stipe☹ nie este 28.12 idem na odbery a potom 5.1.na interne potom uz budem mat predoperacne hotove...do heliosu martin a ty kam ? ...ano uzivam kyselinu a hlavne dodrziavam pitie 3l vody sice niekedy nasilu ale co uz

misiatkooo
22. dec 2016

@elis14 boze nestras ms 😑 mna boli uplne vsetko takze to bude este zaujimave ale tak stoji nam to zato nie 😊 ja tiez chodim do heliosu a aku mate diagnozu? Ja som si dala interne na 10 dufam ze to neni skoro. Tu vodu budem aj ja na silu pit a ja hrozne malo pijem niekedy dal ledva liter a pol ale co by som pre ten nas zazrak neurobila 😊

sofia1
22. dec 2016

@misiatkooo tie inj.su pohoda,nic hrozné,zvyknes si.horsie,ked dostanes OHSS,musela som vypit 5 l vody....bleee,co ja vypijem max 1.a tie neuverit.bolesti....po tyzdni prešli

misiatkooo
22. dec 2016

@sofia1 tak dufam ze bude vsetko ok ....s tou vodou to mam tak isto tiez malo pijem ale tak budem donutena 😊 manzel sa mi uz vyhrazal ze budem pod dozorom 😂

leticia22
22. dec 2016

Ahojte baby, som nová, pridavam sa k Vám. Čaká ma prvé IVF metodou ICSI. U nás by bolo IUI zbytočne, takže takto musíme ísť na to 😒 ...a chcem sa Vás opýtať, či chodíte niektorá do CAR na Antolskej v BA, alebo aspoň máte s ním skúsenosti? Ďakujem a pekný večer a tým čo čítam že čakáte // tak nech sú na pod stromček tam, veď kedy inokedy 😘

elis14
22. dec 2016

@misiatkooo ja som bola uz dva krat na iui ale nevyslo ja mam alergiu na spermie a partner slabsi spermiogram....ale verime ze toto nam splni nas sen 🙂 a ty diagnozu?

ereska
23. dec 2016

@misiatkooo ja sa v praci nemam ani kedy napit takze potrebovala som klud a vela pit takze som si dala pn ten zhon by mi nebol dobry a zby mi aj foliky nepopraskali skor nez treba

martina333
23. dec 2016

@sofia1 ahoj no cakam do druhej na telefon....fuuuu dufam ze sa podarilo.....No nestracaj este nadej,mozno sa uchytilo neskor,tak preto este nevidiet poriadne.Uvidis coi krvicka.juuuuuuj hned ti pisem😃

martina333
23. dec 2016

Mam potvrdene!!!!!!!!!!je zo mna tehulka😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁5. Pokus uspesny😆😆😆

miskab
23. dec 2016

@martina333 gratulujeeeeeem mooooooc 🙂 .... chcem sa ta spytat ked si bola po vklade aj si nieco citila ked si urobila prudky pohyb pichlo ta v bruchu ? ja som bola v utorok na KET ale ziadne priznaky nic nemam , ked som mala ET tak som citila pri prudkom pohybe pichnutie alebo tak ... a teraz nic :/

martina333
23. dec 2016

@miskab dakujem krasne😁😁😁No ak mam pravdu povedat tak teraz ma brucho nebolelo,len ked som rfobila velke upratovanie 😃a to som teda makala😄Pri predcvhadzajucvom ET ma bolelo velmi brucho a nakoniec to Ni nevyslo😕Stale sa bojim,poriadne uverim az ked uvidim srdiecko😆Mna trosku boleli prsia ale to len ked som si ich stlacila,....inak pohodicka...a malinko nafuknuta,ale fakt len trosku...no a na 9 den rano uz slabulinka ciarka....drzim ti palce😉

sofia1
23. dec 2016

@martina333 huraaaaaa gratulujeeeem👶🌹🌹🌹

miskab
23. dec 2016

@martina333 no uvidim skusim buduci tyzden testnut , a tebe moc gratulujeeeem 🙂

martina333
23. dec 2016

Dakujem vam😄😄😄😄😄

misiatkooo
23. dec 2016

@ereska jasne ak mas namahavu pracu je lepsie ostat doma 😊 ja mam sedavu robotu ale uvidim ako sa budem citit

desza17
23. dec 2016

@martina333 vela zdravia...gratulujem.

desza17
23. dec 2016

Dievčata snazilky buduce maminky,prajem krasne a požehnane vianočne sviatky.

sofia1
23. dec 2016

@desza17 dakujeme aj tebe krasne sviatky

martina333
23. dec 2016

@desza17 dakujem krasne😁a aj tebe stastne a vesele😇

sofia1
23. dec 2016

@martina333 moja tak som rada,ze si tehulka.mne test dnes ukazal total slabulinkeho dusika.

martina333
23. dec 2016

@sofia1 Tak si uz testik nerob,nechaj to na krvicku,ved aj tak to uz neovplyvnis....uzi si vianoce v kruhu rodiny....takze ti zelam krasne sviatky a nemysli na to....ked budes mat vysledky z krvi,tak bud budes oslavovat,alebo sa zhlboka nadychnes a pojdes dalej za svojim snom😇Urcite sa to raz podari

desza17
23. dec 2016

@sofia1 ahoj a kolky dpt si dnes?

sofia1
23. dec 2016

@desza17 11 den....

dagaz
23. dec 2016

@sofia1
@desza17 dievcata krasne sviatky Vam prajem❤❤❤❤❤a hlavne pozitivne......testiky💞💞💞

desza17
23. dec 2016

@sofia1 isto je to na dobrej ceste...ja som silnu ciarku ani nemala.drzim palce.

desza17
23. dec 2016

@dagaz dakujeeeeem...aj tebe a rodinke.

sofia1
23. dec 2016

@dagaz dakujeeeme a dufam bude pozit.

miskab
23. dec 2016

Babulky vsetkym Vam prajem krasne sviatky pokoja ,radosti a nech si vsetky najdeme // ciarocky 🙂