Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@lilianna1988 tak aj ty mas za sebou potrat?uz to v nas ostane navzdy,a hlavne obavy a,strach
Ahojte babulky tak dnes rano som si urobila test a negativny :/
v utorok som bola na KET tak tak tyzden od vtedy :(
@miskab to je este skoro. Nezufaj. Vyskusaj za dva dni. To bude uz 9ty den a vtedy sa ti mozno objavi duch aspon. 🙂
@janula12345 ja som vzdy pri ET vedela ze to vyslo ale pri KET nie mala som apson nejake priznaky a teraz vobec nic ...
@desza17 ano mam😳skoro pred rokom som otehotnela,termin som mala na september 2016...a v marci potrat😒teraz ked vsetko dobre dopadne termin porodu by bol v septembri.kazdy hovori ze nemysli na zle ale neda sa zabudnut co sa stalo😒
@miskab nebud smutna,je este casu...staci ak duch sa objavi 11dtp.kazda sme ina.mne hovorili v care ze uhniezdenie vacsinou je 3-5dpt a tiez par dni potrva pokial sa ti zacne produkovat hcg.pojdes na krv a uvidis bude to dobra sprava😊kam ty ozaj chodis?
@lilianna1988 dakujem za povzbudenie, ale myslim ze to nevyslo :/ no sak skusim pre istotu este testnut v piatok 🙂 ale pochybujem ze by sa nieco zmenilo
@sofia1 ja som mala prsia citlive len pri ET, no prve dni teraz po KET ma pobolievalo brucho ale teraz uz vobec nic abolutne nic, skusim si urobit test na konci tyzdne aj ked viem ze zbytocne, niektore baby pisu ze mali pozitivny test uz 7-8 den po KET tak si myslim ze by mi uz ukazal aspon ducha, a mala nejake priznaky aspon ale nic :/
@lilianna1988 to mi je luto,presne viem co prezivas...hlavu hore..tentokrat nam to vyjde....silno drzim palce,keby si cokolvek potrebovala,kludne napis..
@desza17 dakujem ti.urcite napisem😊
Babulky, myslote ze moze test inej znacky aj ked s rovnakou citlivostou ukazat ovela slabsiu ciarku a pritom to neznamenat nic zle?
@janula12345 podla mna ano....
@janula12345 aj ja myslim ze ano...
Dakujem babule,.. aj ked som pripravena na situaciu, ze odislo. Vcera bola krasna druha ciarka a dnes taka, ze len tak tak som ju zbadala. A rano som sa zobudila cela mokra.
@janula12345 na to nemysli! hlavne skus len radsej hned z franneho mocu testovat...skus dat foto,uvidis co povedia baby🙂kolko dni si po ket? inak aj ja sa bojim ze sa daco stane ale nemozme na take veci ani mysliet bo to babo citi
Babulky ja som dnes dostala bolesti uz sa mi ohlasuje asi mrcha , v piatok ju mam dostat :(
@lilianna1988 ja iba z ranneho robim. Toto bolo vcera rano. A dnes ina znacka testu sice, ale rovnaka citlivost a fotku ani nemusim dat lebo nic neni videt. Okom som videla ale veelmi slabu.
Tak sa obavam ze odislo. Bolelo ma doobeda aj podbrusko az do vnutornych stehien to prechadzalo. Ale krv ziadna.
@janula12345 wau tento test je pekny.moze byt ze ten druhy bol menej kvalitny lebo aj keby babo odislo hcg podla mna tak rychlo nevyprchne.ked som bola tehu predtym som robila test na 10dpo rano tusim len obycajny(one step) a bol uplne jemny dusik,na fotke ledva bolo vidiet.tak poobede som spravila iny test(podla mna lepsi a tusim bol ten isty ako tvoj) a tam bola vyraznejsia ciara!rovnaka citlivost a poobede....nezufaj a skus rano radsej lepsi/drahsi test.kolko si dpt?
@lilianna1988 dnes 10ty den. 8my som mala prvy krat ducha, to som sem aj dala tusim. 9ty den vcera boli tieto pekne kolajnicky uz... a dnes rano este slabsia ciarka ako 8my den. Nechapem sama ze takto vyrazny rozdiel
@miskab myslis ze su to bolesti na ms?su skoro rovnake ako pri uhniezdovani takze nadej este je!ty si mala rovnako ako aj ja 20.12. Ket ze?ms by si mala dostat v piatok podla kladickeho cyklu?ja mam v tom chaos bo ms by som mala dostat 24.12 . ale ket bolo neskorsie na 21dc a ja mavam 25dnove cykly.
@janula12345 nerozumiem tomu ani ja ale nevzdavame sa!baby to dame,musime a hotovo!😊 @miskab na krv ides tiez 3.1.?

@desza17 dakujem ti krasne😙dnesny test je podobny teda sa mi zda😊 hej v tom mas pravdu,treba mysliet pozitivne.v marci som mala na v 11tt a nic som ani netusila ze by nieco nebolo v poriadku.....ten strach mam v sebe bohuzial....uvidis pustia ta na ket cim skor😊💝drzim palce