Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@janula12345 aleee este nestracaj nadej 🙂 kedy as ist na krv?
@sofia1 uzv o 3 tyzdne staci,to budes tak v 6.tyzdni,skor nema velmi zmysel ako v 6.-7.tt,sby uz vedeli potvrdit akciu srdiecka a teda zdrave tehu..;) blahozelam...som tu kedysi bola v tejto diskusii a stale mi chodia notify tak vas trosku sledujem,a tebe som veru to tehu tipovala 🙂
Na mne prave teraz odfukuje moj 5tyzdnovy chlapcek...este nedavno som tu riesila vlastne tehu testy 😁
Ujde to rychlo,a caka ta verim tiez tento krasny vysledok narocnej cesty..drzim palce!
@lucka_220809 jej a preco si si myslela,ze akurat ja?to je dobre,dakujem😊.zdalo sa mi to dost 3 tyzdne....
@lilianna1988 rada sa pridam..i ked mna ket este len caka 🙂
Tak babenky dnes som si robila test a nic biely :( :/
@miskab a ziadne bolesti v brusku?
@lilianna1988 prave ze bolesti mam v bruchu uz ale 4 den , zajtra mam dostat menzes :(
@miskab dusika mozes mat aj neskorsie,neboj✊👍
Baby kolko embrii str vkladali? Ja som dala prvy krat 1 a neuspesne, teraz idem 5.1. na druhy vklad a neviem sa rozhodnut ci 1 al 2. Nas Dr nas stale od 2 odhovara 😡
Baby neviete ci mozem ist hned na dalsi vklad ked budem mat v utorok krv negativnu , alebo musim mat teraz menzes a potom na dalsi cyklus mozem ist na vklad? chcela by som ist hned teraz v january , len neviem ci sa to da hned ,,,

@sofia1 ????🤗🤗🤗💗💗💗💗