Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@miskab podla toho kam chodis. Ak budes mat krv negativnu, takk vysadis progesteron, pockas ms a mozes ist. Niekto dava ket v nativnom cykle, niekto umelo a teda by si zacala s esteogenmi hned aj progesteronmi a vklad podla rastu sliznice.
@desza17 ano idem v utorok na krv, tak sa hned opytam ci sa da ist hned na vklad dalsi alebo mi odporucia dat pauzu ... uvidim co mi poradi doktorka, neviem ci by som si nemala dat urobit hemato. imunolog. vysetrenie ked sa nedari . ale zas ET sa mi podaril zatial len tie KEt nie...
@janula12345 ja neviem co mam urobit ci hned ist na dalsi vklad alebo dat pauzu , alebo si dat porobit vysestrenia preco sa nedari, ale zas ET sa podaril, popytam sa na to v centre v utorok co mi povedia .
@miskab mne to tiez nevyslo. Zajtra idem na krv a davam si 2 mesiace pauzu. Nemam mrazene nic takze musim zas od zaciatku.
Ja rozmyslam tiez ze si dam aspon hemato testy urobit.. a mam kontakt na 1 pana bylinkara.. znamej kamoska takto bola na 5 ivf... a az on jej vraj nasiel pricinu a po 3 mesiacoch od brania jeho byliniek bola prirodzene teho.
Tak zvazujem aj tuto navstevu. Chcem si oddychnut od hormonov. Zvlast ked nemam mrazene...
@janula12345 urcite si oddychni ak ta vek nenahana viac ako 2 mesiace.tojo bylinkara by som urcite vyskusala.drzim ti moc palce😊
@sofia1 vek ma nahana 🙂)) ale zial nikdy nebolo co mrazit.. vzdy boli 2 dobre a oplodnene a aj vlozene. A to je to co ma odrazda. Ze zaas ten isty proces.. krv.. interne! - ja mam taku internistku ze uz o 5 musim byt pred nemocnicou ak chcem byt vybavena doobeda. Ak pridem o 7, uz si nepipnem lebo ma nezobere. Dochodci tam stoja uz od 4.30 a toto ma pdradza od dalsieho ivf. 🙂 nic ine.. ani peniaze..nic.
@janula12345 kolko mas rokov??verim ti s tym intern.vysetr.preto som isla sukromne tu v Ba na interne a za 2dni som mala som komplett vysledky
@janula12345 mozem poprosit na toho bylinkara kontakt odkial je? u nas je problem so spermiami mm ma malo pohyblive a malo ich ma , inak ja som v poriadku
@janula12345 vola sa to provitae.urcite ta zobeeru.
@alexa1983
@desza17 ahojte ja uz len po jednom dve su rizikove a mozu sa este rozdelit a keby jedno odislo moze stiahnut aj to uchytene a takto mate viac pokusov nam sa dve neuchytili ked sme davali jedno vtedy sa uchytilo ja uz s dvomi riskovat nebudem posluchla by som lekara no je to na vas suhlasim s @mkatkam
Ahojte zienky,vcera som zacala silno krvacat,aj so sliznicou,nasadili mi lieky a kludovy rezim.....no nevidim to ruzovo....brucho ma neskutocne boli a krvacanie neustupuje...podla vsetkeho mi babatko odchadza😢😢😢😢
@martina333 drz sa moja.😞
@martina333 to mi je luto. Mne vcera potvrdili na krvi ze hcg je uz iba zostatkove. Takze odislo. Ale este nekrvacam..lem mam krce.
Drz sa.
Ja zatial ok,tak uvidim.
@martina333 ani nechcem verit co pises...drzkaj sa,snad to dobre dopadne.drzim silno palce,a si v nemocnici?
@martina333 predsa si uz 14dpt a ajtak si zacala krvacat?boze preco?!😡
@janula12345 baby toto nemyslite vazne?☹ ach...drzim palce.
@martina333 ahoj,bože,veľmi ma to mrzí.drz sa.😢
@martina333 Ahoj moja to mi je luto drz sa :(
@janula12345 Ahoj ja som mala to iste pri ET prva krv pozitivna a druha uz HCG kleslo babo mi odislo :( drz sa moja :/
@desza17 ahoj nie,nechali ma doma kvoli sviatkom,dali injekcie,lieky a prisny kludovy rezim.....
Dakujem vam vsetkym za povzbudenie.....v piatok na sone som uz aj pekne videla bublinku,.....juuuuj tak strasne tuzim po babatku,alu uz stracam nadej......v pondelok vam napisem .....mam ist na sono.Baby drzkajte sa a dufam ze rok 2017 bude stastnejsi
@martina333 moja oddychuj lez neupratuj nenamahaj sa.dufam to bude dobre.
@martina333 budeme na teba mysliet!daj vediet.aj tebe stastnz novy rok😊
@martina333 drz sa moja, pekne oddychuj, moze bit ze babatinko neodislo a je v brusku drzkaj sa , drzim moc palce....
Dakujem vam krasne dievcata.....v pondelok vam urcite napisem.....dufam ze sa babatko v brusku drzi,aj ked pri tom silnom krvacani a bolestiach tomu moc neverim.😢

@desza17 ano ja viem , len zajtra mam dostat menzes , a od prveho dna menzesu sa berie ten estrimax tabletky tak ci ich mam dalej brat a vysadit progesteron len ... to neviem ... myslis ze je dobre ist hned na vklad alebo si mam dat pauzu?