Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
stellmaris. Ahoj ja teraz čakám na menzes cca 10.7 a potom začínam pichať injekcie. Ja som len chcela či tu niekto nie je, aby som sa o tom mala s kým rozprávať. My už jedného chlapčeka z IVF máme taraz sa chystáme na druhé IVF. Mám strach ako pri prvom, sice viem do čoho idem, ale aj tak. Kedy plánujete KET?
@ivet1908 my planujeme KET po 10.7.,mame 3 oplodnene vajicka ,takze skusime.Prve IVF nam nevyslo,bolo iba s 1 blastocystou.Mame 3r chlapceka,pocateho prirodzene,tak uvidime,co po KET.Preco mas strach z IVF?
Ahojte tak ja idem teraz piatok na odber 🙂 Dufam ze vsetko dobre dopadne 🙂
@maraja zlatooo no coooo potvrdene ???
@linda10 drz sa ja mam v pondelok ket☺
@linda10 neboj urcite bude vsetko upne top a dopadne to najlepsie ako sa da drzim palec. Ja idem zajtra na krv tak uvidime verim ze pre obe to bude ten spravny den 😉
@kkristinkka ahoooj moja tak veru silno si drzala palce dakujeeeem 🙂 ano je to potvrdene HCG 1300 a uz bol vidiet gestacny vacok o priemere 5mm...som stastna prestastna a verim ze aj ty budes zajtra moc na teba budem mysliet...inak poviem Ti dnes to bol mega stres!hcg potvrdilo tehu no lekar nic na sone nevidel.myslela som ze je to ok ze je predsa skoro,no volal mi ze sa mu to nezda ci mozem prist znova na sono lebo ze pri takom vysokom hcg uz by mal aspon cosi vidiet,vraj ma podozrenie na mimomat.tak ja vyplasena isla poobede znova,vraj videl nieco na vajickovode ale ze radsej urobim sono znova.a bum zrazu tam bola bublinka priamo uprostred maternice!takze sme obaja nechapali a ospravedlnoval sa mi 🙂
@maraja waaaaaaaaaaaw neskutocne sa tesimboze ani nevies ako tusim to aj oslavim za teba xiii to je radosttt neskutocna a velmi ale ze neskutocne velmi sa s vas tesim. No ja zajtra uvidim co a ako ale boze ja sa fakt s teba tesim. ❤️❤️❤️ posielam pusiny aj tej malej bublineckeeeeee
@kkristinkka dakujem dakujem naozaj moc si to vazim.velmi budem zajtra drzat palce tebe nech mam dvojnasobnu radost 🙂
@isabella22 Dakujem ,budem ti drzat palce 🙂
@kkristinkka Jaj to dufam ze vsetko dobre dopadne lebo ponicom viac netuzim ako po malej bublinke 🙂 Drzim ti palce aby dobre dopadla krv a daj potom vediet 🙂 Neboj bude pozitivne 🙂 Len treba verit 🙂
@maraja Jej tebe gratulujem som rada ze sa podarilo 🙂 Skvela sprava,predsa aj prenas ze sa to moze podarit 🙂 Dufam ze aj nas pripad bude rovnaky a budeme sa tesit , lebo tolko stresov nechcem sa sklamat 🙂 Nech len rastie malinke a davaj si naseba hlavne pozor 🙂 Oddychuj hihi 🙂
@linda10 dakujem moc ☺ uvazovala som ci to sem takto verejne napisat predsa len ked je to potvrdene kazda z nas sa aj tak boji aby sme nieco nezariekli a pod...no potom si povedala ze vas chcem vsetky povzbudit a dodat energiu ze ano da sa to a dokonca aj na prvy krat.takze stale nestracajte nadej bojujte aj ked uz niekedy sily nestacia.Ja som ani raz nezavahala povedala som si ze si tam proste idem pre dieta 🙂 a hlavne som nesmierne rada ze som vybrala sanatorium Helios v Martine a najma vdacim za profesionalitu a pristup Mudr.Krajkovicovi...to len take info pre tie co sa neviete rozhodnut a CAR este len vyberate...
Takze v mojom pripade nic ....
@kkristinkka och nieeeee 😒 😒 😒 Zlato je mi to tak luto,ani neviem co povedat,viem ze to boli...no nezufaj druhy krat to isto vyjde!kludne si poplac dostan to zo seba a bude dobre....
@kkristinkka ach, to mi je luto ☹ a to bolo prve ivf? ak ta to potesi, nam prve ivf s et a ket nevysli a o chvilku sme prirodzene cakali nasho drobca 🙂
Ahojte, rada by som vás všetky povzbudila.....My tiež máme synčeka po IVF - podarilo sa na prvýkrát, predtým sme sa 7 rokov snažili.....A kamarátka takisto, prvé ivf-úspešné a už je maminka. Takže určite sa darí aj na prvýkrát, keď nie.....tak na ďalší, na ďalší......ale raz sa to podarí 🙂
@maraja dakujem moja vcera som to vyplakala a dnes som vydrhla auto aj psika tak mi je lepsie. No a moje auto je aspon konecne vsulade s technicakom lebo som uz myslela ze je ozaj cierne a predsa je to modra 😂 dievcatka fakt dakujem za povzbudive spravy vsetky tu vieme ze mame tu najcistejsiu prosbu a to je mat dietatko a ukojit tak svoje materinske potreby. Bude to ! Urcite ano len nie vzdy je to v spravny cas a preto treba pockat. Tak ako aj ja teraz. Musime si verit a cakat ked ten drobec sa konecne rozhybe a vyberie smerom k nam 👍😘😀 . A naraja ty sa pekne tes a nestresuj za nas. 😘
@chmurkaxy velmi pekne dakujem 😘 tiez verim ze to pride vtedy kedy ma i ked jasne ze to je tazke. Ale naozaj pekne dakujem 💋
@ivet1908 ahoj ja idem teraz v stredu na konzultaciu tak uz dufam ze tento cyklus uz zacnem stimulovat. 😉
Ahojte tak ja mam stredu vklad uz len cakat ci sa podari 🙂
@linda10 ja mam zajtra tak snad to vyjde 😉
@nony6
@isabella22 Dakujem vam pekne baby.
Aj tebe nech to vide 🙂
@tslobik minule s nami v Care sedel parik,nieco po 30tke,ktori isli na 11.IVF.Vravim im,ze ja by som asi na tolky pokus nesla a ta pani vravi,ze raz to urcite vyjde.No drzim im velmi palce.Fakt ma v ten den svojou vierou v uspech uplne polozili.......................ja mam za sebou 1 neuspesne IVF,ale tiez verim,ze nejako to raz vyjde 😉
ahojte, tak ja som bola včera na OPU. Dnes mám doma kľudový režim a odporučili mi až do ET zostať doma a nechodiť do práce. Po OPU ma poslali cca po 1 a pol hodinke domov. Všetko bolo v poriadku. Mám si pichať 5 dní Solu-Medrol a vkladať Utrogestan. No sranda začala až keď som prišla domov. Mala som bolesti - a pichanie na pravej strane. Keď sa mi naplnil mechúr, nemohla som sa poriadne vystrieť a zodvihnúť pravú nohu. Keď som išla po schodoch, tak som ju len ťahala za sebou. Po vycikaní to však ustúpilo. Žiadnu tabletku od bolesti som si nedávala. Dnes je to oveľa lepšie, bolesti len mierne, snažím sa veľa piť, ale mám pocit nafúknutia- pripisujem to ale mojej pahltnosti, lebo som sa napchala hráškom - moja droga... Dúfam, že sa nerozbieha OHSS, ktorý je u mňa z dôvodu PCO pravdepodobnejší. Tak mi držkajte palce 😉
Tak dnes uz po vklade uz len cakat ci sa malinkemu umna zapaci a ja dufam ze ano 🙂 O 9 dni ma caka krv 🙂
@linda10 tak skoro krv??
@isabella22 Ano tak skoro aj ja som sa cudovala ale asi to neni skoro ked tak vraveli s krvi budu vediet.Dnes sa mi stala taka vec ked som prisla domov po vklade ze som da isla vycikat a z konecnika mi vyslo take slizke a dost krvi moze sa stat ze to kvoli vkladu len nieco poranili?Dufam ze je vsetko ok nevolala som tam nechcem sa stresovat.Nestalo sa to niektorej po vklade nahodou? Bola by som kludnejsia dakujem
@linda10 nemali cim poranit....ja po vklade vzdy krvacam
@isabella22 Ale z posvy ze?

@ivet1908 ahoj,ja sa chystam na KET v juli 😉