icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

isabella22
2. júl 2015

@linda10 ano konecnik nema s tym nic

linda10
2. júl 2015

A chcela by som sa spytat niektorej ktorej sa prve ivf podarilo na prvy krat,.Som po vklade jeden den.A na lavej strane pocitujem mierne pichanie je to v poriadku?

maraja
2. júl 2015

@linda10 urcite je,mna pichalo snad vsetko,teda najma vajecniky,boli zvacsene a ked som otehotnela este sa to stupnovalo...pichanie a bolesti su dobre znamenie ze sa nieco deje...

linda10
2. júl 2015

Ale ja som mala vklad len vcera cize to je skoro este 🙂

minousa
3. júl 2015

dievčatá chcem sa Vás spýtať- vy, ktoré ste si mali vaginálne vkladať Utrogestan 2x2, vkladali ste si ho aj ráno v deň ET?
Ďakujem krásne za odpoveď. Bože dnes mám volať do centra, ako sa nám ďalej vyvíjajú embryjká a mám strašný strach zo zlých predpovedí. Snažím sa na to celé dni nemyslieť, no keď príde stanovená hodina telefonátu tak sa rozklepem... Určite to ale všetky poznáte.

maraja
3. júl 2015

@minousa ahoj, nie ráno pred ET si nevkladaj,až po vklade.Pred ET robia aj tak preplach maternice...

lucia2505
3. júl 2015

@minousa v Gynfive je instrukcia,ze rano nevkladat,ale zapit a potom poobede pokracujes vkladanim do posvy.

isabella22
3. júl 2015

@maraja pred et robia preplach maternice?? mne nic nerobili takého...to je naco dobre a cim sa to robi?? to pocujem prvy krat 😕 😕

chmurkaxy
3. júl 2015

Baby,môjmu telu úplne šibe
V pondelok hcg 14,0, streda 13,9, včera ráno skoro biely test q dnes sa zase začal farbiť. Nemáte s tým niektorá skúsenosť?

lucia2505
3. júl 2015

@isabella22 mne tiez nic take nerobili

lucia2505
3. júl 2015

@chmurkaxy fiiiha no to je zahada. Lekari co hovoria nato?

isabella22
3. júl 2015

@lucia2505 neviem o tom aspon viem ze ma pretreli cistou vodou ale to je vsetko....

lucia2505
3. júl 2015

@isabella22 mne tiez tak nastriekala sestricka vodu len zvonku...ako sa citis?

isabella22
3. júl 2015

@lucia2505 ako sa citim?? v podstate nijak pomaly ale isto zacina mi mrcha takze tak....davame pauzu a ideme na to az na jesen nebudem si robit stresy a ty ako??

lucia2505
3. júl 2015

@isabella22 tak predsa zacina... skoda. Jasne cez leto sa zrelaxujes. A potom nove ivfko,ci mate zamrazene? Ja sa citim neutralne,uplne bezne,ziadne specialne pocity...asi tak ako keby sa vo vnutri nic nedialo...takze nic moc.

maraja
3. júl 2015

@isabella22 mne to v heliose robili,neviem ako inde...ja som si tam tiez den pred volala a povedali mi ze nie nevkladat pretoze aj tak precistia nejakou tekutinou maternicu a krcok...a tak aj bolo,lekar mi tam zaviedol taku hadicku pustil tekutinu a hned ma sestrick utierala a az potom vlozili embryo...nepytala som sa viac lebo som myslela ze je to standardny postup

isabella22
3. júl 2015

@maraja ja chodim tiez.do heliosu a nic take mi nerobili tak nwm preco.tebe...

isabella22
3. júl 2015

@lucia2505 mame este 4 zamrazene ale chcem teraz klud.od vkladov

maraja
3. júl 2015

@isabella22 kazda sme ina kazda mame inu diagnozu ci problem alebo v inom stadiu,mozno u mna mali na to nejaky dovod...netusim...ja som mudr. Krajkovicovi na 100 % doverovala vo vsetkom co robil a aj to vyslo.Nemam dovod si vymyslat ked viem ze mi to robili,dokonca sa mi pritom spustilo trochu krvi z ranky na krcku.ak ta to zaujima pytaj sa v heliose ja nie som lekar

isabella22
3. júl 2015

@maraja vsak na nic mna to len zaujimalo...no mne.krajkovic naplanoval.zle ket cize tak

ciglianova
3. júl 2015

Ahojte dievčata ak môžem pridám sa k vám.Včera mi volala koordinatorka z Heliosu,že začali stimulovať moju darkyňu.Strašne sa teším no už sa asi zbláznim od nedočkavosti a z toho že to nemôžem nikomu povedať.S manželom sme sa dohodli že až potom ked bude všetko na 100%.Ako to prebieha myslím vklad.Je to bolestivé?

nony6
3. júl 2015

@ciglianova ahoj, vklad vôbec nebolí. Celé to trvá možno 5 min. Ja som potom ešte zostala ležať 15 min. a potom sme šli domov. Potom som mala prvé dni mierne bolesti v podbrušku, ale to len sem-tam. Držím palce, nech vám to vyjde.

linda10
4. júl 2015

@maraja Ahoj chcem sa ta spytat ze po vklade ci si citila nieco? Mala si nejake príznaky ci ziadne?Ja som mala vklad stredu ale ziadne pocity nemam to je zle?Nechcem ani nato moc mysliet ale niekedy sa to neda 🙂 Ale ja verim ze malinkemu sa zapaci a zahniezdi sa teda dufam :(

maraja
4. júl 2015

@linda10 ahoj, vies co prve dni okrem sem-tam pichnutia v podbrusku a citlivých prs ( bradaviek ) som nepocitovala nic...zacalo to az tak na ten 7-8. den po ET.zacala ma velmi bolievat hlava,az migrenou by som to nazvala a citila som sa jednoducho inak...a chcelo sa mi stale spat.co aj teraz sa mi chce 🙂 a urcite nie je zle ze nic nepocitujes je to este velmi skoro,stale ver do poslednej chvile 🙂

lucia2505
4. júl 2015

@linda10 ahoj ja som mala vklad v pondelok,takze dnes som piaty den po vklade a tiez sa zamyslam rovnako ako ty,ze nic necitim. Vela bab pisalo,ze ich pichalo a bolelo podbrusko,ale boli aj take co naozaj nic necitili. Podla mna moze byt este skoro u nas,alebo jednoducho sme ten druhy pripad,ktory nic neciti. Tie bolesti a priznaky po vklade mohli mat babi velakrat len kvoli hormonom. Budeme si drzat palce.

lucia2505
4. júl 2015

@maraja ahoj mozem sa aj ja spytat? Mozem si dat paralen,ked som piaty den po ket? Vcera poobede ma zacala boliet hlava a dnes to pokracuje,ani spanok nepomohol. Ty si co nato brala prosim ta?

linda10
4. júl 2015

@maraja
@lucia2505 Ano mate pravdu aj ja si myslim ze je to este velmi skoro to isto.Takze nebudem sa ani nadtym zamyslat 🙂 A prsia a take mierne oncasne pichanie mam aj ja.Ale to asi len z tych liekov utrogestan.

maraja
4. júl 2015

@lucia2505 presne to som mala aj ja.myslela som ze je to z tych hormonov, ze ved pijem vela vela vody,to som este netusila ze ta bolest hlavy moze byt priznak,tak som si vtedy dala prvy den paralen,tiez nic nezaberalo a bolest uz bola neznesitelna...nemal by ti uskodit,aj ked takto v skorom stadiu sa neodporuca naozaj nic ( ziadne lieky ). Potom ked mi kamoska povedala ze to moze byt priznak ze ona to mala po IVF vzdy ked jej to vyslo,tak som uz radsej nic nebrala a skusila som studene obklady na celo,dat vyssie vankus a vzdy nejak zaspat....

ciglianova
4. júl 2015

@linda10 Ja ešte nemam za sebou vklad ale s tým utrogestanom je to pravda.Keď som brala dufaston tak ma ta hlava tak často nebolela.Ale treba naozaj veeela vody piť.

ciglianova
4. júl 2015

@nony6 ahoj dakujem🙂 vam sa podarilo? ja neviem či niesom normalna ale nejako to extra neprežívam,asi zato že mam v hlave že na 1-krat sa to malo komu podarí .Možno až ked bude den vkladu tak budem na nervy. 😀 Kolko si bola po vklade doma?Ja si chcem par dní doma oddýchnuť