icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

sofia1
31. dec 2016

@martina333 bola si na pohotovosti?

miskab
31. dec 2016

@martina333 vkladali ty dve ci jedno? ja som mala pri prvom IVF moc silne krvacanie , napichali ma injekciami , urobili mi sono babatko som tam mala srdiecko krasne bilo, ale v nemocnici si ma nechali na infuzkach ..druhe mi babo mi odchadzalo tak preto to krvacanie ale druhe sa pekne drzalo do uspesneho konca 🙂 drz sa ....

desza17
31. dec 2016

@martina333 aj ty sa drzkaj !❤

ereska
31. dec 2016

@martina333 matka drz sa posielam vela pozitivnej energie .
vsetkym vam prajem plodny novy rok .

desza17
31. dec 2016

Dievčatá krásny a šťastný Nový rok, nech je pre nas uspešný😍

martina333
31. dec 2016

@sofia1 ahoj bola som vcera rano v centre,teraz cez sviatky by ma aj tak poslali domov....pichli mi dve inkjekcie,zvysili davky liekov a musim len lezat....krvacanie ustupuje,len mam velke bolesti😨

martina333
31. dec 2016

@miskab ahoj vkladali mi len jedno,na sone ho uz bolo aj pekne vidiet,len srdiecko este nebije,je este skoro....no videli mi tam aj dva hematomy.Robi mi starosti ze ma stale velmi silno boli brucho

sofia1
31. dec 2016

@martina333 no moja ja som to dnes zazila 😞zacalA som krvacat musela som ist na pohotov.😢pichli mi 3 inj.zobrali krv,sono.mam tam hematom.mam oddychovat,lezat.

dagaz
31. dec 2016

@sofia1 bozeee..baby co sa to deje. Drzim silne palce a posielam pozitivnu energiu🤗

sofia1
31. dec 2016

@dagaz no moja vidis to😢

martina333
31. dec 2016

@sofia1 mas aj bolesti???

martina333
31. dec 2016

Najkrajsie Vianoce a najhorsi Silvester😢😢😢😢😢😢😢😢😢

martina333
31. dec 2016

@sofia1 a kedy si bola na pohotovosti?

sofia1
31. dec 2016

@martina333 dnes som bolA.tiez som ubolena😞.ale zatial nekrvacam.

sofia1
1. jan 2017

@martina333 ako ti je?????😞

desza17
1. jan 2017

@sofia1
@martina333 dievčata ako sa citite?vsetko v poriadku?drzim palce,drzte sa.

sofia1
1. jan 2017

@desza17 vies co no uz nekrvacam,od rana mi je na vracanie,este som nic nejedla,lezim.hlava ma boli.ani paralen si nemozem dat asi😞

desza17
1. jan 2017

@sofia1 paralen sa moze,aj ja som sa bala ho dat ked som bola tehu,mala som migreny a dr povedal ze jedine paralen,len nie zas casto.skus nieco do seba dostat,aspon male susto,malo by ti byt lepsie,aj kamoska to tak mala.a co ti vlastne povedali na pohotovosti?

sofia1
1. jan 2017

@desza17 moja ja nedam nic do ust od kuchyne co najdalej😞paralen budem musiet dat,lebo neprechadza migrena,dali mi 3 inj.hematom tam bol,zltko este nebolo vidno,mam oddychovat.xez tyzden pojdem k svojmu dr.

martina333
1. jan 2017

@sofia1
@desza17 ahojte zienky,u mna to nieje ruzove😢😢😢citim ze som potratila😧Krvacam furt,ale skor ako pti menzese,ze sa telo cisti....zajtra idem na sono,skor na to aby mi potvrdila ze bohuzial o babatko som prisla.Este som sa pohadala aj s manzelom lebo bol nastvaty preco som vravela o tom ze cakame aj dcerke.....ze ju iba zbytocne metiem.Ale ja som to uz brala ako istu vec😑No krasne sa mi zacina novy rok😩A teraz do dalsieho pokusu budem musiet asi 6 mesiacov cakat😥😥😥

sofia1
1. jan 2017

@martina333 nemusis tolko cakat na dalsi KET.na muza nepozeraj....uz sa stalo,musi ta chapat,ze si sa tesila.a lepsie teraz ako neskor,ze by si potratila.bud v pohode a na buduce sa to podari.

martina333
1. jan 2017

@sofia1 no len po roku dva pokusy a oba zrejme skoncili potratom,tak som citala ze odporucaju dlhsi cas

sofia1
1. jan 2017

@martina333 uvidis co ti dr.povie😘

desza17
1. jan 2017

@martina333 uplne ta chapem co prezivas..ja som tiez kazdemu o tom povedala,tesila som sa strasne,vsetko bolo v poriadku,a zrazu bum..zaliala ma krv a uz na pohotovosti nebola akcia srdiecka,cize este v ten den kyret.bola som v 8.tt.bolo to velmi tazke...akurat zajtra idem na sono do car pred ketom.musela som cakat 3mesiace ale za to ze ma cistili,pokial nedajboze potratis spontanne,podla mna mozes ist na,dalsi ket este skor...ja som ako na potvoru teraz aj ochorela,tak neviem ci vobec budem moct ist na ket.tak sa tesim,velmi...ale pokial dr povie zajtra ze este mam jeden cyklus pockat,posluchnem ho.v novembri mi dal aj doporucenia na hematologiu a genetiku,len to idem az zaciatkom februara.to bol najblizsi termin zial.silno ti drzim palce,vela sily prajem...

desza17
2. jan 2017

Baby..tak bola som dnes na sono,vsetko krasne zahojene,endometrium 9mm..ale na ket idem az v dalsom cykle lebo som chora,dr povedal ze twraz mi to neodporuca,dala som si povedat,nic nechcem podcenit,dam sa dokopy a vo februari pojdem.

sofia1
2. jan 2017

@desza17 dobre urobis,nic ti neutecie,uzivaj nejaké vitaminy na imunitu.

dagaz
2. jan 2017

@desza17 urcite vyckaj..radsej sa poriadne preliecit ako riskovat. Drzim palce😊

ereska
2. jan 2017

@desza17 no ja som dostala 1.1 mrchanu tak som zvedava 10.1 pojdem na kontrolu sliznice a ket uvidime kolkeho vyjde drzim paste na februar radsej pockat ako zahodit jeden pokus

lilianna1988
2. jan 2017

@desza17 ahoj,som sa tesila ze ket budes mat uz v januari ale dr vie co robi 😊 tiez som vseliako prechladnuta,v tomto obdobi kazdy je skoro chory....drzkam palce a daj nam potom vediet 😊kedy ti vychadza dalsia ms?

miskab
2. jan 2017

Ahojte babulky tak bola som na krv , a je to negativne 😞 dohdoli sme sa ze idem skusit posledny vklad co mi tam zostali dve , kt. sa oplodnili samovolne bez napichovania. tak v january posledny pokus