Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@elis14 my mame tiez zly spermiogram 😑 mame malo spermii a este aj tvarovo zle. A ja mam vysledky v poriadku takze aspon nieco pozitivne 😊. ANO bude nas aj keby co bolo. Myslis ze aj nas poslu na halosperm? Zatial mame za sebou len dva klasicke spermogrami
@miskab no doktorka povedala ze sa musim vycistit a po nasledujucej menštruacii možem isť zas....tak kedy to bude neviem...ale mam obavy z neuspechu? Aj si niečo brala pre KET? ja som si vydupkala ascorutin,estrimax a samoyrejme mi dali aj utrogestan....mam vycitky svedomia že som nešla rovno na pohotovosť...mohlo by to zachranili....aj pri dcerke som krvacala a zachranili ju....To mi je luto to si mala ten mikropotrat,ja som ho mala tiež pri prvom ET :( Držim palce aby sa aj Vám zadarilo
@martina333 Doktori mi povedali ze to mi zabil zapal v tele co som mala , ja som na druhy den dostala bronchitidu cize som mala zapal v tele CRP 60, no som z otho este aj teraz hotova , ked si na to spomeniem :( No a pri prvom IVF v r. 2011 sa m stalo co tebe zacala som krvacat, ale na stastie mi maleho zachranili. Mne sa urobil hematom. Neboj sa druhy KET sa podari , dufam ze aj mne :/
@miskab ja si aj vycitam ze som nesla na pohotovost,asi by tiez zachranili.....len mi dali injekcie v centre a mala som byt v klude....no velmi dufam....😢
@misiatkooo no aj my sme mali dva klasicke spermiogrami a ked nam prisla schvalena ziadost o ivf tak hned nam povedali ze partner musi ist na halosperm takze tebe by to uz davno povedali ak by ste museli ist🙂
ahojte🙂 dnes som bola na krvi a potvrdili ze cakam babo 🙂 hcg vyse 4000 🙂 baby neberte ako provokaciu,je mi luto co sa stalo vam :( ozaj som rada ze zatial to vyzera nadejne 🙂 pekny den 🙂
@lilianna1988 super ze sa najdu z nas aj take ktorym to tentokrat vyslo 🙂 nam ostatnym snad nabuduce. ;)
Drzim palceky.
@janula12345 dakujem pekne 🙂 dufam aj vam sa podari a drzim palce 👍 este nemam nic vyhrate,velmi dufam ze babo sa budem vyvijat a je na spravnom mieste 🙂
@lilianna1988 gratulujem velmi a nie je to provokacia, skor nas motivujes ze raz sa to podari 🙂 kolko si vkladala embrii?
@alexa1983 som rada ze tak neberies 🙂 len 1 aj tak poradili,bo som malicka,chuda a relativne mlada a mali sme 10 mrazacikov tak drka hned ze len 1 odporuca 🙂 treba dotiahnut do konca potom budem velmi rada a verim ze sa aj podari aj vam 🙂
@lilianna1988 jej to je super blahozelam jasne ze sme radi ze tito vyslo a davas nadej ze to aj vychadza a krasne hcg to si kolky den po ket ci et?? A kolko dnovu ste mali kultivaciu ?? Juj tesim sa
Babulky mi sa pridame postupne a lilianka nas tu zavali tehu vyrusom ;)
@elis14 no tak dufam ze nas neokaslali 😂 aj bral muz nejake vitaminy na lepsi spermiogram? Lebo moj bral vsetko ale vysledky sa moc nezlepsili
@lilianna1988 ja idem vo stvrtok na druhy vklad a ideme skusit dat vlozit 2 😂 A kolky si tyzden tehu lebo hcg mas pekne teda vysoke 👍🏽 A kolky pokus ste toto mali uspesny?
@ereska aby tak bolo 🙂 rozdavaaaam tehu bacilky 🙂 mala som ket,vsetky boli mrazene bo som mala OHSS.Vkladali mi 100bunkovu blastocystu(5-6dni bola kult.). test som si robila na6dpt a uz tam bola ciara a dnesny je uplne silna 🙂 v centre sa viac tesili ako ja,teda tak mi to pripadalo 🙂 ty si teraz ako na tom?
@lilianna1988 jej velka gratulacia 😘 drzim palceky aby ste to dotiahli do uspesneho konca a dufam ze sa k tebe vsetky onedlho pripojime 😊
@alexa1983 dnes som presne 14dni po ket 🙂 a jedno embryjko....mnoo bol to 1.pokus:slight_smile: ti poviem este som hovorila viackrat drke ze nechcem sa do toho moc zit bo 1.pokus nemusi vyjst(to bola moja teoria len) a ona ze to vobec nie je pravidlo 🙂 mala pravdu ,zatial 🙂 mate este dost mrazacikov?
@lilianna1988 ja som dnes 3 dc beriem estrofem 10 dc kontrola a potom uvidime kedy vklad ale ratam tak v polke januara ket mame 3 mrazacikov vkladame jedno 🙂
@ereska silno drzim a cakam ta v skupinke 🙂 budem vas sledovat takze budem v obraze 🙂
@misiatkooo dakujem a cakam vas v skupinke 🙂 aj ty si v procese ci?
Ahojte prosím vás, koľkokrát ste boli v centre pred umelým? A koľko po vklade ? Nas to asi tiež neobíde ☹ len sa strašne bojím narkozy, ta ma brzdi... Ďakujem pekne.
@kaca1985 ked sme vypisovali ziadost jed sme boli pre lieky kontroly folikov to asi 4x cca odber vajicok a vklad a krv cca 8 xto vychadza a narkozy sa neboj to je pohoda mna uz uspavali asi6x takze toho sa neboj 🙂
@lilianna1988 dakujem krasne kazdy palec dobry vdaka aj za bacilky ;)
@ereska za malicko 🙂aj ja dakujem 🙂
@lilianna1988 verim ze sa coskoro pridam ja aj a aj ostatne dievcata 😊 no ja veriem proveru a od zajtra picham decapeptyl.
Baby držím vám palceky..Ja mám iba za sebou a úspešne...30tt....
@kaca1985 v heliose sme boli aj my..Nič neboj ani sa nenazdam a budeš to mať za sebou....Majú tam dobrý prístup..Hlavné tie sestricky
@kaca1985 ahoj ty si moja krvna skupina 😊 aj ja sa neskutocne bojim narkozy a uvidis ze nakoniec to nebude az take hrozne 😊

@misiatkooo prvy mal zly ale ked sme boli po 2 mesiacoch na dalsom ten mal omnoho lepsii a minuly tyzden bol na halosperm aby vedeli aku metodu pouzit pri ivf....takze januar bude naaas 🙂 musime tomu verit a vy mate v com problem ?