Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@misiatkooo isto by som si to potom povedala ze to nebolo az take strašne ale nemozem sa odhodlať aj tak... ☹
@kaca1985 ale musis ak chces babatko 😊 u nas ina cesta neni iba IVF a to som človek co nenavidi injekcie....odber krvy a podobne veci ale povedala som si ze to stoji vsetko zato ❤
@alexa1983 aha🙂 podla mna vela krat je vacsia sanca ostat tehu pri 1.
@misiatkooo ano bral aj stale berie folandrol macu a tribulus a zlepsili sa a o dost 🙂
@elis14 tribulus musim kupi aj ja a macu berie aj zinok a selen ale tak uvidime hlavne nech sa podari aj z toho co mame 😊
@misiatkooo presne tak ked sa to ma podarit tak sa to podari ci s jednym vitaminom alebo viacerymi
@elis14 presne tak 😊 zajtra ti pisem ako som zvladla prvu injekciu 😊 dnes som si uz vytrpela v zubarskom kresle ( neskutocna bolest asi ako nikdy v zivote) takze taku injekciu musim dat lavou zadnou 😂
@misiatkooo chuda to zas ja radsej 1000 injekcii ako jedna navsteva zubara 🙂 ja rano krv a sono tak som zvedava ako dopadnem ..drzim palce injekciu zvladnes 🙂
@elis14 no veru vytrpela som si riadne 😏 drzim palce potom daj vediet ako si dopadla 😊
@martina333 to bol moj prvy vklad.et som nemala kvoli hroziacemu ohss,a hned v dalsom cykle som sla na ket a podarilo sa,zial v 8.tt nam nas drobcek odisiel.nieje dna aby som nan nemyslela,ale teraz to uz berem tak i ked je to tazke,ze to asi tak malo byt a teraz nad nami nas anjelik drzi ochrannu ruku z nebicka.
Kocky,ktora ste tu uz tehu?
@kaca1985 ahoj. aj ja som sa prvý krát bála narkozy, ale bolo to v pohode. ani sa nenazdáš a je to za tebou a potom si cca 2,5h poležíš v posteli 🙂
@henya
@janulka232
@maculicek1977
@1veverica
@furstik
@lenus7
@smoulinka13
@janula2003
ahojte dievčatá, v prvom rade vám želám všetko len to najlepšie v novom roku....už som tu dávno nebola, tak neviem ako sa vám darilo...dúfam, že máte dobré správy...ozvite sa babulky
@andrea8383 ahooooj 😀 , asi neuveris, ale asi pred 2 tyzdnami som na teba myslela, len som nevedela tvoj nick. Aj tebe šťastný a plodný nový rok. 😘 Ako idete pokračovať? My, chvalabohu, pokračujeme v tehulkovani. Ďakujem zaň každý deň. 🙏
@furstik supeeer tak gratulujem a teším sa s tebou. No my sa snažíme ale akosi sa nedarí ☹. Ale nevzdávame sa. Planujeme aj ďalšiu návštevu heliosu nejak na jar. Aj sa toho trochu bojím. Je to náš posledný pokus. Teda posledný schvalovany poisťovňou,takže obavy tam sú. Ked premýšľam nad tym čím si musíme my všetky prejsť a väčšine sa to nepodarí tak ma to vie tak naštvat. Ze dofrasa ako a čo robiť aby sa to podarilo ☹
@andrea8383 ďakujem. 🙂 Asi je za tým kus šťastia a náhody. Lebo všetky chceme, snažíme sa, robíme čo vieme a aj tak to nevyjde. Skoda, že neexistuje zaručený recept. ☹ Budem vám držať palce, nech vám to už vyjde a tiež sa môžete tešiť z každého dňa a uspechu malej lásky. ✊
@furstik dakujem ti velmi pekne :-*
@andrea8383 Ahoj.Všetko dobre aj Tebe v Novom roku a snad bude lepši ako ten predošli.Tak ja po tretom neuspechu som si povedala,že to nema vyznam dalej riešit s mojimi vajičkami .Doktor mi dal kartu a telefone čislo aby som sa objednala na darcovsky program.Chcela som sa objednat po novom roku do Bratislavy,ale stale čakam na mrchu a ta stale nie a nie prist.Prv to bolo pre mna tažke rozhodnutie,ale už som sa s tym zmierila a budem vdačna ked sa aspon z darovanymi vajičkami podari
@janulka232 no moja to ma mrzí,ale zaroven drzim palce aby to vyšlo aspon s tymi darcovskymi. My sme tiez rozmyslali ze ak nam to nevyjde s mojimi tak pojdeme do darcovskeho programu. Hlavu hore a dobre bude. Myslim na teba 😉
@andrea8383 dakujem aj Tebe držim palce aby v dalšiom kole sa to už podarilo.Darcovsky program je strašne drahy,takže je to moj posledny pokus a snad mi to už vinde.Len snad nebudem dlho čakat na darkynu
@elis14 Ahoj moja no co ako si dnes dopadla 😊
@janulka232 no ved to. Aj my sme pozerali tie ceny a je to uz,asi to posledné riešenie čo sa financií týka
ahojko,zostal mi utrogestan ak niekto potrebuje rada pošlem škoda ho vyhodiť
@misiatkooo ahoj doktor povedal ze mam ukazkovu stimulaciu hlavne musim pit vela vody takze zatial spokojna dnes som bola na predoper.ale doktor nerobil tak idem v pondelok naobed...a v pondelok rano znova krv sono a pohovor s embryologickou...a ty ako prva injekcia ?
@elis14 super teda tak uz nech to dobojujes do uspešneho konca 😊 ja mam ist utorok na predoperacne neni to skoro? Injekcia vobec nebolela Akurat potom trosku stipala ale nic hrozne 😊
@misiatkooo na kazdeho to inak vplyva mna dost stipu a teraz ku koncu viac a viac ...ja idem v pondelok ale to na poslednu chvilku lebo koncom buduceho tyzdna by som mala ist...predoperacne platia 3 tyzdne to nebudes mat skoro neboj
@elis14 ono to je naozaj asi individualne ale uvidime co dnes akurat ma z toho krize rozboleli a cervena flak sa mi spravil 😊 hlavne ze si to stihas vybavit 😊 a na kolko si dnes isla do heliosu? Kolko to cele trvalo 😊 ja mam ist buduci tyzden len sa mi nechce tak skoro vstavat 😂
@misiatkooo krize aj mna bolia ...ja sa tam vzdy dostavim medzi 7:15 a 7:30.to je rychlovka zobrat krv a sono..ja som tam bola vcera prisla som o pol8 koli strasne zlym cestam a o 8 som uz sla domou...tak si zvykaj nato vstavanie budes tam chodit casto pokial dopichas injekcie

@lilianna1988 mame ich este 6