Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@elis14 presne tak musi 😊 ja stale tomu verim dnes 4 ta injekcia uz keby bola posledna by som sa nehnevala 😂 vcera ma neskutocne bolela a to smo ju mala aj dlhsie vytiahnutu pri izbovej teplote
@misiatkooo a ty ich mas teda skladovat v chlade? Cim mam menej injekcii tym ma to viac boli uz mam toho plne zuby ale prekonavam to 🙂 aj ja tomu verim ze na prvy krat nam to vide inu moznost si nepripustam 🙂
@elis14 ani v chlade asi kazdy druh injekcie sa ma inak skladovat 😊 to zvladnes ty mas uz za chvilku potom ani nebudes vediet ako 😊
@misiatkooo urcite kazde su ine 🙂...musim to zvladnut za ten vysledok a splneny sen to stoji 🙂
@elis14 ozaj este ma napadlo budes si davat aj predlzenu kultivaciu?
@misiatkooo este vobec neviem ale asi skor ano ako nie ..a ty ?
@elis14 tiez neviem ci mam alebo nie ale ak by to malo zvysit sancu tak urcite ano
@misiatkooo dost som o tom citala je vela pre a proti ale tiez sa priklonim k tomu co bude to najlepsie
@elis14 tak potom daj vediet co ti odporucia som zvedava 😊
@misiatkooo ok ved v pondelok sa asi uz viac podozvedam a potom ti dam vediet 🙂
@andrea8383 ahojik, dakujem aj ja celej rodinke zelam vsetko dobre do nového roka. Tak ja mam len same dobre spravicky, ja mam dievcatko uz bude mat koncom mesiaca 3mesiace. Cize my uz mame len same tie "dobre" starosti, je to fakt makacka malinke babulko, este nasa ma taku hodinku denne plakaciu, takze sa trosku trapime, predpokladam ze je to ta bolest bruska kolika, tak sa snazim ju vtedy mojkat, bo to nepomaha nic na to, trosku smutne,ked vidim ako trpi a ja jej neviem inac pomoct, iba pohladkat😒
@misiatkooo ahooj moja no ja mam folikulou az az uvidime co stoho bude 🙂 v stredu idem znova do heliosu...predoperacne uz mam a mozno koncom tyzdna odber🙂 daj potom vediet ako si dopadla ty
@elis14 Ahoj moja 😊 tak potom super hlavne nech su kvalitne a pekne sa ti oplodnia budem velmi drzat palce 😊 ja mam zajtra predoperacne a cakam na mrchu ak do stvrtka nedostanem musim tam volat...zatial ziadne priznaky tak uvidime 😊 a ako vam teda budu oplodnovat vajicka ci uvidite aj podla poctu 😊?
@misiatkooo nechce sa im moc rast tak my zvysil davku menopuru a streda dalsia kontrola ale dal mi uz aj gonal co sa picha pred odberom a povedal ze ku koncu tyzdna mozno tak uvidime🙂 icsi metodou a predlzenu kultivaciu
Tak som zvedava potom daj vediet 😊som zvedava ako budem na tom ja 😊 my tiez icsi metodou 😊 aj ste sa teda bavili o tej predzenej kultivaci? Odporucili ti to teda?
@misiatkooo mne ani tu kratku kult.nepovedali hned na predlzenu aj v tych papieroch co som mala povyplnat sme to mali napisane tak kukni ci to nemas aj ty...pri predlzenej ma oplodnene vajko vacsiu uspesnost uchytit sa ...ale ved uvidime nech su stoho // a budem stastna prestastna
@elis14 mam to tam aj ja 😊 ja som to este nevypisala akosi nebol cas 😂 veru hlavne nech sa to podari 😊 este tehotenske testy si musim pokupovat 😂
@misiatkooo ja som tiez kaslala nato ze ved mam kedy a uz druhy tyzden to nosim zo sebou a dnes to uz zobral...v stredu im mam uz aj predoperacne doniest
@1veverica tak gratulujem moja. Tesim sa s tebou a prajem veľa zdravíčka 😉 a pevné nervy 😀
@elis14 hned stredu pis co nove 😊 ako ti zavidim ze to budes mat za cilji za sebou 😊
@misiatkooo uz sa nato tesim tieto posledne injekcie su premna strasne brucho ma boli cely den☹ uz to je strasneee...jasne v stredu sa ozvem
@elis14 to ta naozaj az tak boli? A ja som sa ti prave isla pochvalit ze dnes som si dala injekciu uplne sama lebo manzel nebol doma 😊
@andrea8383 dakujem, no veruze tie nervy su velmi dolezite a potrebne, nam dava drobec velmi zabrat, a kedze mame obaja skoro 40, tak mame co robit, ja taktiez drzim vsetkym babam prsty, zasluzia si po tolkom trapeni aby sa to podarilo😉
@misiatkooo tie som si pichala sama 3 krat ...no ja mam uz strasne citlive brucho v oblasti kde picham injekcie aj na dotyk ma strasne boli...ale kazda to ma vraj ine a ja som jedna stych ktora uz ma voci injekciam odpor
@elis14 ved ja nenavidim injekcie a odber krvy ale toto bola konecne možnost ten strach prekonat 😊 Este to musis vybrat uz to budes mat za cilji za sebou....daj vediet co ten gonal ten mam tiez predpisany. O 13 tej ma caka ekg 😊
my sa chystáme ... Ale vyjde to asi až na apríl 2017
@1veverica A skúsili ste masáže? Alebo termofor na bruško? Viem, že pomáha aj nie príliš teplý, neosladený feniklový čaj...najlepšie ten granulovaný,..dostať ho v lekárni. To nám mamka dávala, na to si dobre pamätám..a pomáhalo to. Tiež by mohla zaspávať na boku...na brušku je veľký tlak a na chrbte si nemôže odgrgnúť a podobne 🙂.
Chcelo by to poriadnu detskú lekárku/lekára, aby jej dal niečo účinné....
Držím palce, nech to skoro prejde !

@misiatkooo u nas tak isto malokto to vie...to hej na psychiku je toho az az ale nam to vide na prvy krat a potom budeme stastne 🙂