Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@misiatkooo uz mas predoperacne hotove ? Nech uz to je zanami 🙂
@elis14 ano akoze cely den som tam bola otras toto 😂 neboj za chvilku to uz budeme mat a potom budeme nato len spominat 😁
@misiatkooo ja som tak bola vcera najprv helios a potom do nemocnice som prisla strasne utahana ☹
@elis14 ti verim ja nemam rada tieto behacky po doktoroch 😑 cakam kedy mi pride mrcha kalendar mi piše ze o 2 dni....tebe prisla po tych injekciach presne?
@misiatkooo ano presne na 28 den co mne chodi tak 30 den tak teraz presne...a na 2 alebo 3 den by si mala zacat pichat uz aj druhe
@elis14 no ja mam mat stvrtok ale zatial nic aj ked uz som taka ubolena tak dufam ze pride na cas 🙄 ano viem gonal si mam dat tusim 150 mi urcili
@misiatkooo ja mam menopur najprv som mala 187.5 a teraz uz 225 ale uz mam iba na tri dni tak dufam ze to vide do odberu
Ahojte neviem ci sa to tu hodi ale bojim sa tak sa opytam som po ivf neuspesnom 24.12 bola mrcha a teraz neako blbo mi prislo a ja zas krvacam mno bojim sa preco tak skoro????a bola som aj cvicit dnes tak co myslite??dakujem za kazducku odpoved
@elis14 ale hadam ano a za chvilku mas odber boze potom ma hned o vsetkom informuj somm hrozne zvedava a budem drzat palce aby vsetko dobre dopadlo 🙂
@misiatkooo jasne budem ta informovat 🙂 aj zajtra sa ozvem co mi povedia v mt 🙂
@misiatkooo ahojj nedopadla som dobre od pondelka mi vobec nenarastli a to mi zvysili davku doktor tomu vobec nechapal mam tam take vacsie asi len jedno ☹ takze odber az buduci tyzden ☹
@elis14 Ahoj moja a ako je to mozne? Telo ti nereaguje na tie davky? Hlavne nebud smutna do buduceho tyzdna sa to este moze zmenit tak musis mysliet pozitivne 😊
@misiatkooo podla vsetkeho nereaguje ☹ poobede mi budu volat ako dalej tak uvidim ale zostala som strasne sklamana ☹ doteraz vsetko ok az teraz sa to zabrzdilo
@elis14 nebud sklamana treba verit ze sa to zmeni neboj vsetko dobre dopadne a ide hlavne o kvalitu vajicka radsej nech ich mas aj menej ale nech su kvalitne 😊 budem drzat palce hlavne nestracaj nadej....ja musim zajtra volat mrcha stale nikde tak neviem co mam robit
@misiatkooo hej hej musim sa nad tym povzniest a mysliet ze to bude dobre ...tebe ked davali rozpis kedy a ako zacat jest lieky a pichat injekcie nepovedali ze ked nedostanes v ten urcity den tak mas prist v nasleducuji den ? Ja som to tak mala mne povedala ze by mi mala prist 28.12. Ale ze ked nepride tak mam urcite prist 30.12 a vedela som ze kedy a co dalej
@elis14 presne mysli nato ze vsetko bude v poriadku....vies co uz som volala ze mam piatok prist lebo to bude uz 32 den tak som zvedava co mi povedia dufam ze bude vsetko v poriadku 😊
@misiatkooo ale urcite bude 🙂 ja som zvedava co mi povedia poobede ked budu volat ale uz mam len 10 praskou takze velke veci stym nenarobia
@elis14 no uvidim a cesty su tam ake? Aby som vedela kolko si mame dat rezervu 😁 neboj pozitivne mysli hlavne a pis potom 😊
@misiatkooo viesco nam s puchova trva cesta tak hodinu aj stvrt dnes sme sli okolo 5:45 a 6:55 som tam bola a o 7:20 som uz odchadzala domou pokial nesnezi tak je super cesta..budem sa snazit
elis14 a ja byvam zasa v Trencine vidis aky je ten svet malicky 😊? No akurat ma zajtra
elis14 navalit sneh tak som zvedava co ma piatok caka 😊a uz ti volali?
@misiatkooo ano volali dalej tu istu davku a v sobotu rano tam ideme tak dufam ze to bude uz vsetko v poriadku
@elis14 neboj vsetko bude v poriadku 😊 pekne oddychuj a nestresuj sa zbytocne vsetko dobre odpadne uvidis 😊
@misiatkooo budem sa snazit a verit ze vsetko bude ok
Ahojte aj mne raz velmi pomali rastli foliky a ked som mala malo liekov lekar mi dal z tych v centre a po ukonceni stimulky mi napisal ziadost na poistovnu ze som mala malo liekov aby som neplatila plnu sumu za zvysne lieky a foliky dorastli a vtedy som ich mala nakoniec 16 takze neboj oni urcite porastu
Ahojte vsetci🙂 prinasam novinky 🙂 takze vcera som bola na 1.sone kedze na 14dpt som mala dost vysoke Hcg a na 6dpt uz pozitivny test tak som len pevne verila ze vsetko bude ok nastastie ja vsetko v poriadku
Vkladali mi 1 embryo(100bunkovu blastocystu)......no a vcera drka nasla 2 fazulky!! skoro som padla z lehatka! sama povedala ze to je taka velka rarita je druha moznost: mozno sa nam jedno poadrilo pocat spontanne kedze mala som spont.ovu a a nedavali sme si pozor...no ale kto uz vie ked vsetko dopadne ako ma,za par mesiacov uvidime ci su z jedneho vajicka alebo budu dvojvajecne 🙂 drzim vam palce baby🙂

@diva83 cajik pijeme, aj masaze robime ale zial. je pravda ze uz to je lepsie ako na zaciatku ale aj tak je to strasne. termofor som este neskusala, tak vyskusam aj to. Ale tak to popri tom umelom su toto len dobre starosti,