Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
my uz vysetrenia mame za nejake za sebou - odbery (hormonalny profil), spermiogramy (nie moc dobre), hyfosy (zistenie priechodnosti vajecnikov). A ja mam (takmer) za sebou 3-mesacnu "predliecbu" hormonom DHEA a nasledna kontrola horm.profilu, po ktorej volali ze mam prist na "nastavenie do cyklu". Sama zatial nic netusim, som v takej (ne)prijemnej nevedomosti, pockam ale radsej na mudr. - z tohto studovania MK som akurat nestastna ze nic neviem 😀
@1veverica jeeejo tá je zlatucka. Tak nech vám len radosť robí 😉
@lilianna1988 gratulujem. 👏😉
@andrea8383 dakujeme pekne, tak hadam bude😉
Ahojte. Predam merional hplh 75iu. Mam 2 balenia, jedno nenacate, tam je 10 praskov a 10 rozpustadiel a v druhom baleni je 9 praskov a 9 rozpustadiel. expiracia je 04/18 u oboch. Cena je 2€ za 1 prasok s rozpustadlom, plus postovne. 0949553040.
@andrea8383 dakujem pekne😘
Ahojte kocky, dnes 14dc, bola som na kontrole pred Ket v native. Ovu 19mm vystelka 8mm. Dnes ovitrelle a buducu stredu Ket. Juchuuuu tesim
Ahojte zienky, chcem sa len spytat, kolko dnove embryo vam vkladali a ko sa to ujalo??? Ja sm vcera bola na dbere a v piatok mame vklad. Dakujem 🙂
@lilianna1988 hlavne sa šetri a nestresuj sa a užívaj si že konečneeeeee si tehotná 😉
@vanilka3 ja som chodila ku nej, ona sa vraj prestahovala niekde ku hypertescu, aspon som tak pocula. Vies co ano, nam sa podaril hned prvy ET, co sme s mojim boli velmi velmi radi, hlavne vravim na ten vek ja mam 39r.cize uz mi vela casu neostavalo, a to aj na babo potrebujes "pevne nervy" predsa len v tom mladsom veku sa to lepsie znasa, hlavne u nas to je prve, cize vsetko je pre nas nove, a nema nam kto poradit, sme na to sami s manzelom, ale zvládame to😉 Urcite to vyjde neboj sa, len mysli pozitivne, budem ti velmi drzat palce.
Ja som to brala tak s nadhladom, som normalne chodila do prace, davala som si len pozor na tazke veci, a zahradku som velmi zanedbala, bo to akurát v lete som ja bola tehu.
Dakujem kocky, drzim vam palce...
@1veverica tak to ste mali ozaj stastie 🙂 az sa to dobre cita 🙂 a myslim pozitivne, verim ze sa to podari. Ja do prace teraz chodit nemozem a tak teda doma oddychujem a poobede chodime s manzelom na prechadzky. A na tuto zalezitost s oplodnenim, ani tak casto nemyslim. Som si myslela, ze ked budem doma, budem mat toho plnu hlavu, co by nebolo najlepsie, ale vzdy sa niecim zamestnam, takze to ide :D
@vanilka3 no tak to je potom super, ono keby si stale nad tym premyslala vôbec by ti to v nicom nepomohlo. Ja som si tiez hovorila ze to uz nemam ako ovplyvnit, musim to nechat na moje telo ako si s tym poradi. Ja fakt verim ze vam to vyjde kazda baba si zasluzi byt stastna. Ja osobne som vdacna za takuto pomoc parom, zial coraz viac a viac parov ma problemi. Su ludia co to odcudzuju, ale tych si netreba vsimat. Ja verim ze vsetko dobre dopadne, a hlavne mi daj vediet ako dopadnes, budem na teba mysliet😉
ahojte dievčatá, pravdepodobne nás čaká tiež IVF, chcela som sa opýtať, ako ste zvládali stimuláciu? U nás problém je zatiaľ v spermiograme, ostatné výsledky ok. Ďakujem
Ahojte kocky caka ma KEt dnes som bola na ultrazvuku 13 den cyklu a volali mi z centra ze v piatok mam prist znova ze mam zlu endo... a dalej neviem ako sa to vola som si to nezapamätala zostala som hned v soku co sa deje , uz sa vam stalo ze ste museli absolvovat 2 X ultrazvuk pred KEt a sliznicu som mala dnes 10 mm .... dnes tam doktorka nebola ultrazvuk mi robila sestricka sa bojim co mi nasli alebo co sa deje :/
@wanda52 Ahoj neboj sa da sa to zvladnut 😊 a na injekcie si zvyknes ja som predtym injekcie nenavidela a teraz si ich uz picham sama 😊