icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

rogiii
Odpoveď bola odstránená
yennn
15. jan 2017

my uz vysetrenia mame za nejake za sebou - odbery (hormonalny profil), spermiogramy (nie moc dobre), hyfosy (zistenie priechodnosti vajecnikov). A ja mam (takmer) za sebou 3-mesacnu "predliecbu" hormonom DHEA a nasledna kontrola horm.profilu, po ktorej volali ze mam prist na "nastavenie do cyklu". Sama zatial nic netusim, som v takej (ne)prijemnej nevedomosti, pockam ale radsej na mudr. - z tohto studovania MK som akurat nestastna ze nic neviem 😀

andrea8383
16. jan 2017

@1veverica jeeejo tá je zlatucka. Tak nech vám len radosť robí 😉

andrea8383
16. jan 2017

@lilianna1988 gratulujem. 👏😉

1veverica
17. jan 2017

@andrea8383 dakujeme pekne, tak hadam bude😉

pyrojanka
17. jan 2017

Ahojte. Predam merional hplh 75iu. Mam 2 balenia, jedno nenacate, tam je 10 praskov a 10 rozpustadiel a v druhom baleni je 9 praskov a 9 rozpustadiel. expiracia je 04/18 u oboch. Cena je 2€ za 1 prasok s rozpustadlom, plus postovne. 0949553040.

lilianna1988
17. jan 2017

@andrea8383 dakujem pekne😘

nisa_666
18. jan 2017

Ahojte kocky, dnes 14dc, bola som na kontrole pred Ket v native. Ovu 19mm vystelka 8mm. Dnes ovitrelle a buducu stredu Ket. Juchuuuu tesim

1veverica
18. jan 2017

@nisa_666 osobne ti velmi drzim palce, cakam pozitivnu spravicku po vklade😉

illinka
18. jan 2017

@nisa_666
Drzim palce nech vam to tento krat vyjde az do uspesneho konca a o 9 mesiacov mas v naruci maly zdravy uzlicek

ereska
18. jan 2017

@nisa_666 ahoj moja tak ja skm bola v pondelok tak budeme cakat spoluuuu drzim paste nech mame krasne tucnee // a hlavne zdrave babatko teraz to uz musime dotiahnut .

vanilka3
18. jan 2017

Ahojte zienky, chcem sa len spytat, kolko dnove embryo vam vkladali a ko sa to ujalo??? Ja sm vcera bola na dbere a v piatok mame vklad. Dakujem 🙂

1veverica
18. jan 2017

@vanilka3 ahoj ja som bola vo stvrtok na odber, a nasledujuci utorok som bola na vklad, mala si aj PK?

ereska
18. jan 2017

@vanilka3 mne 5-dnove embryjko a vklad sme mali v pondelok takze cakame na vysledok ;) drzim paste

vanilka3
18. jan 2017

@1veverica dakujem, a ano dali sme aj PK

@ereska dakujem a drzim place, nech je výsledok viac nez len uspokojivy 🙂

1veverica
18. jan 2017

@vanilka3 dala som si vlozit dve a len jedno sa ujalo ale je to super, mam doma 3mesacnu dcerku, takze ja som vdacna😉

vanilka3
18. jan 2017

@1veverica to je skvele 🙂 inac aj my si dame vlozit dve

vanilka3
18. jan 2017

@1veverica inak, teraz som si vsimla, ze si kosicanka, smiem vediet do akého centra si chodila?

andrea8383
18. jan 2017

@lilianna1988 hlavne sa šetri a nestresuj sa a užívaj si že konečneeeeee si tehotná 😉

1veverica
18. jan 2017

@vanilka3 tak mna prehovorila embryologicka, ze vzhladom na vek je vacsia sanca, doma som to prebrala s polovickou, najprv bol proti, ale potom bol smutny ze sa iba jedno ujalo, sa uz tesil na dve ratolesti. Ja som chodila do SPLNu, ty si tiez z KE? Kde si bola ty?

vanilka3
18. jan 2017

@1veverica Ano, tiez som z KE a tiez chodim do Splnu, ale uz k novému personálu, tak dufam, ze to vyjde. Vam pri dr. Toporcerovej to vyslo hned na prvýkrát??

1veverica
18. jan 2017

@vanilka3 ja som chodila ku nej, ona sa vraj prestahovala niekde ku hypertescu, aspon som tak pocula. Vies co ano, nam sa podaril hned prvy ET, co sme s mojim boli velmi velmi radi, hlavne vravim na ten vek ja mam 39r.cize uz mi vela casu neostavalo, a to aj na babo potrebujes "pevne nervy" predsa len v tom mladsom veku sa to lepsie znasa, hlavne u nas to je prve, cize vsetko je pre nas nove, a nema nam kto poradit, sme na to sami s manzelom, ale zvládame to😉 Urcite to vyjde neboj sa, len mysli pozitivne, budem ti velmi drzat palce.
Ja som to brala tak s nadhladom, som normalne chodila do prace, davala som si len pozor na tazke veci, a zahradku som velmi zanedbala, bo to akurát v lete som ja bola tehu.

nisa_666
18. jan 2017

Dakujem kocky, drzim vam palce...

vanilka3
18. jan 2017

@1veverica tak to ste mali ozaj stastie 🙂 az sa to dobre cita 🙂 a myslim pozitivne, verim ze sa to podari. Ja do prace teraz chodit nemozem a tak teda doma oddychujem a poobede chodime s manzelom na prechadzky. A na tuto zalezitost s oplodnenim, ani tak casto nemyslim. Som si myslela, ze ked budem doma, budem mat toho plnu hlavu, co by nebolo najlepsie, ale vzdy sa niecim zamestnam, takze to ide :D

1veverica
18. jan 2017

@vanilka3 no tak to je potom super, ono keby si stale nad tym premyslala vôbec by ti to v nicom nepomohlo. Ja som si tiez hovorila ze to uz nemam ako ovplyvnit, musim to nechat na moje telo ako si s tym poradi. Ja fakt verim ze vam to vyjde kazda baba si zasluzi byt stastna. Ja osobne som vdacna za takuto pomoc parom, zial coraz viac a viac parov ma problemi. Su ludia co to odcudzuju, ale tych si netreba vsimat. Ja verim ze vsetko dobre dopadne, a hlavne mi daj vediet ako dopadnes, budem na teba mysliet😉

vanilka3
18. jan 2017

@1veverica dakujem velmi pekne a malinku mate kraaasnu ❤ , nech sa vam len a len dari 🙂

1veverica
18. jan 2017

@vanilka3 dakujeme😉 urcite aj ty budes mat onedlho taku radost ako my👍 ja tomu verim, teraz ta caka dost dlhe cakanie, ohladne vysledku, tak verim ze ti to rychlo zbehne

wanda52
18. jan 2017

ahojte dievčatá, pravdepodobne nás čaká tiež IVF, chcela som sa opýtať, ako ste zvládali stimuláciu? U nás problém je zatiaľ v spermiograme, ostatné výsledky ok. Ďakujem

miskab
18. jan 2017

Ahojte kocky caka ma KEt dnes som bola na ultrazvuku 13 den cyklu a volali mi z centra ze v piatok mam prist znova ze mam zlu endo... a dalej neviem ako sa to vola som si to nezapamätala zostala som hned v soku co sa deje , uz sa vam stalo ze ste museli absolvovat 2 X ultrazvuk pred KEt a sliznicu som mala dnes 10 mm .... dnes tam doktorka nebola ultrazvuk mi robila sestricka sa bojim co mi nasli alebo co sa deje :/

misiatkooo
18. jan 2017

@wanda52 Ahoj neboj sa da sa to zvladnut 😊 a na injekcie si zvyknes ja som predtym injekcie nenavidela a teraz si ich uz picham sama 😊