Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@ereska lebo neviem ci mam ist k svojej alebo na gynekologiu. joj to mi je luto ale verim ze to bude v poriadku radsej bud doma a oddychuj 😊 aj zistovali pricinu preco sa to stalo?moc moc moc drzim palceky! Ja mam stvrtok odber trosku mam strach ale dufam ze sa to podari na prvy krat
@misiatkooo inzulinova rezistencia aj nieco s krvou vysoke protilatky proti spermiam mam pco vselico skor co nemam ale verime ze teraz to vyjde 🙂
@desza17 dakujem moja verime ze uvidime // no nech uz to jeeee diky moc aj tebe to moc prajem aj vam vsetkym ktore po tom spolu tuzime 🙂 ♡
@wanda52 ja som sa tiez toho velmi bala, ze co so zvysnymi embryami. Preto som v prvych dvoch cykloch stimulovala v nizsich davkach. Dokopy sme postupne vlozili 6 embryi a mali sme este 3, ktore sa rozpadli. Embryologicka bola velmi mila a mala s nami obrovsku trpezlivost. V podstate dala tym embryam vzdy sancu aj ked niektore vyzerali mizivo. Pockala, ci sa rozbehnu alebo odumru. Zbavili sme sa iba odumretych embryi. Ja osobne uprednostnujem dat sancu vsetkym lebo su to zive ludske zarodky. A urcite radsej darovat ako vyhodit.
@ereska podari sa to teraz urcite musime si vsetky drzat palceky a pozitivne mysliet 😊
@henika14 je to 3 ivf pri prvom bol dlhy 22 vajicok a ostalo nam jedno embryjko vlozili ho napriek ohss tak som zmenila centrum 2ivf 16 vajicok 3 embryjka vlozili sme 2 s embryoglue neuspesne druhy vklad bez lepidla uspesny ale potratila som teraz 3 ivf 10 vajicok 3 embdyjka ket 1 embryjko cakame na vysledok velmi drzim paste nech vam to dobre dopadne a nech je uroda 🙂
@misiatkooo ved to myslenie a podpora robi zazraky drzkaj sa
@ereska kedy budes mat vysledky?ja chodim do GynFiv do BA....vo stvrtok som bola na kontrole tak mi pekne rastu folikuly,a mam ich aj veľa,aj mi dr znizil dávky puregonu,tak uvidime...pondelok idem na kontrolu a koncom tyzdna bude asi odber...mam mierny strach ale dufam že bude všetko ok a už konečne aj ja sa dockam :(

@misiatkooo mna vypisala na gynekologii ja ked to vyjde ostavam doma dalej pn som po 3 potratoch :( takze nebudem nic riskovat a verime ze to uz dotiahneme do uspesneho konca no najskor cakame na krasne // dnes len 4 den po ket