icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

desza17
29. jan 2017

@miskab a kedy ides na testik?

desza17
29. jan 2017

@aluska1404 dakujem pekne za info,muza tam aj porazi 😀

miskab
29. jan 2017

@desza17 na krv idem 6.2 ale to do vtedy nevydrzim a urobim si urcite test , uz ma lakalo aj dnes ale to je este asi skoro kedze mi vkladali len sest bunkove a dvoj bunkove slabunke :/

desza17
29. jan 2017

@miskab este skus pockat zo dva dni..a ako sa citis?

miskab
29. jan 2017

@desza17 pobolievaju ma vajecniky ale to ma boleli aj pred vkladom, inak absolutne nic ani brucho ma nepobolieva ako ine baby pisu ze zvykne brucho pobolievat a ja nic :/.... v stredu si skusim spravit test

desza17
29. jan 2017

@miskab mna tiez nebolelo brucho,ako myslis brucho?jedine podbrusko ako pred ms,tak to pobolievalo aj mna sem tam,raz som mala migrenu a nic viac,nie kazdy musi mat priznaky,stym sa ani netrap.

aluska1404
29. jan 2017

@desza17 To hadam nie to zvladnete len si je dobre pozistovat od rodiny ohladom chorob mna aj par krat zaskocila otazka

miskab
29. jan 2017

@desza17 ano podbrusko ako pred ms, no sak uvidim v stredu ci test nieco ukaze... a tebe prajem aby ta mrcha uz konecne dorazila a mohla si si ist pre bublinku / y 🙂

desza17
29. jan 2017

@aluska1404 no uz toho vela nezistim,rano ideme...🙂

desza17
29. jan 2017

@miskab dakujeeeem.hnusna mrcha ma riadne natahuje..co uz,len cakat musim.silno drzim palce pri testiku,aby boli //.😍

miminkavi
29. jan 2017

@aluska1404 to uz cakas na vysledky?? To hadam nebude tak dlho trvat ked 12.3. ides..ved dufam, som myslela ze ked cakame uz 3 roky tak ma 2mesiace nezabiju, ale nejak som zacala byt nedockava a zacinam pomaly depkovat. Sa aj bojim lebo mm ma veelmi zly spg tak len nad tym rozmyslam ci aj bude nejaka sanca na uspech pri ivf..aach keby som len vedela vypnut vsetky tie myslienky v hlavke 🙂 a tebe drzim palce a som zvedava ako dopadnes..urcite to vinde 😉

miskab
29. jan 2017

@desza17 Dakujem moja , no bodaj by sa to uz konecne podarilo ... aj ja tebe nech ta mrcha uz dorazi a ides pre miminko 🙂

desza17
29. jan 2017

@miskab veruuuu nech uz dorazi,lebo ti poviem ze uz som ztoho na nervy.ty sa drzkaj,a pozitivne mysli.

1veverica
30. jan 2017

@pavlinakol stale je rozhodnutie na tebe. To zalezi na tvojom tele ako si s tym poradi, velmi ti drzim palce aby tvoje prve IVF bolo uspesne😉

nisa_666
30. jan 2017

Baby ako ste na tom po vklade? Ja som dnes 5 dpt a som zvedava co a ako. Kedy ste zacali testovat a kto caka ako ja? Vdaka za info

miskab
30. jan 2017

@nisa_666 Ahoj ja cakam som 8 den po vklade a dnes som to nevydrzala a skusila testnut a nic test biely ako sneh :/

nisa_666
30. jan 2017

@miskab a vkladali po PK? No ja sa toho tiež bojim, ze bude biely. Ja mam skoro (myslim casovo skoro po vklade) ciarku, ale vzdy to aj odislo na zaciatoch...ja skusim asi zajtra. Neviem. Bojim sa sklamania. A je pravda, ze mohlo dlhsie plavat a neskor sa zahryzlo alebo sa dlhsie zahryzavalo.....este nestracaj nadej. Pokial nie je krv negativna tak ver

miskab
30. jan 2017

@nisa_666 nemali sme PK , mala som poslednych dvoch mrazacikov tak mi ich vlozili na 3 den , sestbunkove a dvojbunkove. a tebe ake vkladali a mala si aj PK ?

nisa_666
30. jan 2017

@miskab mne vkladali po PK a mala som vkladanu XB. Expandovanu blastocystu. Podla mna pre teba je este skoro na test. Pockaj tak do stvrtka piatka. Ja mam ist na krv az na 14 Dpt.

miskab
30. jan 2017

@nisa_666 aj ja mam ist na 14 den na krv ... skusim si este urobit test stvrtok alebo v piatok

pavlinakol
30. jan 2017

@1veverica ďakujem☺nakoniec sme sa rozhodli,že do toho ideme,takže máme 2den po ET a čakáme ☺dúfam,že to dobre dopadne 😀

elis14
30. jan 2017

@nisa_666 ahoj aj ja cakam...dnes som 8 den po et a dnes som si uz skusala test a nic tak verim ze je este skoro a tak za 3 4 dni uz ukaze krasne // ...verim tomu

miskab
30. jan 2017

@elis14 Ahoj tak sme na tom rovnako , a mozem sa spytat mala si aj PK a v akom stadiu ty vkladali embrya ?

elis14
30. jan 2017

Ano mala som pk ak ti mam povedat pravdu povedali mi to ale ja som mala toho vtedy vela a niako mi to vypadlo ale viem ze to bolo jedine najlepsie embryko na et

miskab
30. jan 2017

@elis14 mas vlozene jedno embryko? aj mate este mrazacikov? ja uz nemam toto bol posledny KET tak este trosicku dufam ze to vyjde skusim testnut na konci tyzdna

elis14
30. jan 2017

@miskab ano iba jedno mame vlozene ...od dvoch ma odhovorili..a mame este 2 mrazacikov...aj ja tiez tak koncom tyzdna ale aj tak najpresnejsie mi to povedia 6.2.v care

miskab
30. jan 2017

@elis14 a kam chodis do car?

elis14
30. jan 2017

Helios mt a ty?

miskab
30. jan 2017

@elis14 ja gyn five ale ak sa toto nepodari rozmylsam nad Brnom alebo Ferticent...a chcem potom vyskusat Soft

elis14
30. jan 2017

@miskab no brno su uz iny odbornici 🙂 ale treba verit ze to vide verim tomu aj ja