Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@aluska1404 dakujem pekne za info,muza tam aj porazi 😀
@desza17 To hadam nie to zvladnete len si je dobre pozistovat od rodiny ohladom chorob mna aj par krat zaskocila otazka
@aluska1404 no uz toho vela nezistim,rano ideme...🙂
@aluska1404 to uz cakas na vysledky?? To hadam nebude tak dlho trvat ked 12.3. ides..ved dufam, som myslela ze ked cakame uz 3 roky tak ma 2mesiace nezabiju, ale nejak som zacala byt nedockava a zacinam pomaly depkovat. Sa aj bojim lebo mm ma veelmi zly spg tak len nad tym rozmyslam ci aj bude nejaka sanca na uspech pri ivf..aach keby som len vedela vypnut vsetky tie myslienky v hlavke 🙂 a tebe drzim palce a som zvedava ako dopadnes..urcite to vinde 😉
@pavlinakol stale je rozhodnutie na tebe. To zalezi na tvojom tele ako si s tym poradi, velmi ti drzim palce aby tvoje prve IVF bolo uspesne😉
Baby ako ste na tom po vklade? Ja som dnes 5 dpt a som zvedava co a ako. Kedy ste zacali testovat a kto caka ako ja? Vdaka za info
@miskab a vkladali po PK? No ja sa toho tiež bojim, ze bude biely. Ja mam skoro (myslim casovo skoro po vklade) ciarku, ale vzdy to aj odislo na zaciatoch...ja skusim asi zajtra. Neviem. Bojim sa sklamania. A je pravda, ze mohlo dlhsie plavat a neskor sa zahryzlo alebo sa dlhsie zahryzavalo.....este nestracaj nadej. Pokial nie je krv negativna tak ver
@1veverica ďakujem☺nakoniec sme sa rozhodli,že do toho ideme,takže máme 2den po ET a čakáme ☺dúfam,že to dobre dopadne 😀
Ano mala som pk ak ti mam povedat pravdu povedali mi to ale ja som mala toho vtedy vela a niako mi to vypadlo ale viem ze to bolo jedine najlepsie embryko na et
Helios mt a ty?

@miskab a kedy ides na testik?