Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@gremicek drzim palce 🙂 kde si bola? Ja som bola v sobotu na ET,tak sme tak podobne na tom casovo🙂 teraz nekonecne cakanie..
@pavlinakol
@gremicek baby nech vam to rychle zbehne a na konci // na testikoch.drzte sa
@pavlinakol urcite to dobre dopadne🙂 pozitivne myslenie je velmi dolezite👍
@pavlinakol velmi spravny pristup👍
Ahojte meska mi menzes uz 6 den po odlozeni Ket som pred 3 tyzdnami prestala brat Estrimax . Mam ist na vyvolavacku alebo si dat progesteron tabletku malo by to byt to iste co obsahuje vyvolavacka? Meskali zenske dni aj vam?
Ahojte babi co to znamena umele oplodnenie
Ahojte, neostal niektorej gonal, alebo menopur? Dik IP, surne .
@evelka81 nebrala som nic,mala som ist na ket zaciatkom januara,ale dr mi ho nedoporucil lebo som bola chora.a teraz ako naschval mrcha nie a nie prist.tak sa velmi tesim na ten ket,a aha aj vyvolavacku mi dr pichla a ms zatial nic,i ked po inj by mala prist do 14dni,ale ja som uz netrpezliva,lensa sledujem a stresujem.ale to ci tbl nahradi inj ti neviem povedat.skus sa poradit s dr.
@pavlinakol dakujem. Dufam ze sa to teraz podari kedze som mala pri sebe 3 Dr. a 3 sestricky. Bola na KET v Iscare
Ahojte zienky... Som tu nova tak som si prisla po rady. Mam dlhy protokol druhy den si picham Diphereline. 3DC kontrola Gyn-fiv a pichat este aj Menopur 600. Este mam predpisane Pregnyl 5000 a progesterone 200mg. To asi neskor. Mate to nejaka za sebov? Ako to prebieha? Dakujem
aj ja idem do toho tento mesiac. cakam na MS a injekcie su uz doma. 🙂 takze tiez verim ze to vyjde na 1x. ISCARE BA
baby ako ste sa stravovali, co robili tie dni po IVF, namahali ste? chodili ste do prace? ako zvysit sance?
@vrds ja som bola na KET v stredu, vo stvrtok som sla do roboty (robim v kancelarii) a vecer som sla na vecerne lyzovanie 🙂 spravam sa ako uplne ine dni.. myslim ze ci sa uhniezdi neovplyvni, ci budem lezat a nic nerobit. Doktorka nam povedala, ze je to take iste ako keby som normalne otehotnela, vtedy by som o tom ani nevedela a robila to iste ako bezne dni..

Ahojte. Kto bol dnes na KET . Dnes som bola na 4 pokus a vkladali mi dve embria. Dufam ze sa to konecne podari.