Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@gremicek drzim palce 🙂 kde si bola? Ja som bola v sobotu na ET,tak sme tak podobne na tom casovo🙂 teraz nekonecne cakanie..
@pavlinakol
@gremicek baby nech vam to rychle zbehne a na konci // na testikoch.drzte sa
Ahojte meska mi menzes uz 6 den po odlozeni Ket som pred 3 tyzdnami prestala brat Estrimax . Mam ist na vyvolavacku alebo si dat progesteron tabletku malo by to byt to iste co obsahuje vyvolavacka? Meskali zenske dni aj vam?
@evelka81 nebrala som nic,mala som ist na ket zaciatkom januara,ale dr mi ho nedoporucil lebo som bola chora.a teraz ako naschval mrcha nie a nie prist.tak sa velmi tesim na ten ket,a aha aj vyvolavacku mi dr pichla a ms zatial nic,i ked po inj by mala prist do 14dni,ale ja som uz netrpezliva,lensa sledujem a stresujem.ale to ci tbl nahradi inj ti neviem povedat.skus sa poradit s dr.
@pavlinakol dakujem. Dufam ze sa to teraz podari kedze som mala pri sebe 3 Dr. a 3 sestricky. Bola na KET v Iscare
Ahojte zienky... Som tu nova tak som si prisla po rady. Mam dlhy protokol druhy den si picham Diphereline. 3DC kontrola Gyn-fiv a pichat este aj Menopur 600. Este mam predpisane Pregnyl 5000 a progesterone 200mg. To asi neskor. Mate to nejaka za sebov? Ako to prebieha? Dakujem
aj ja idem do toho tento mesiac. cakam na MS a injekcie su uz doma. 🙂 takze tiez verim ze to vyjde na 1x. ISCARE BA
baby ako ste sa stravovali, co robili tie dni po IVF, namahali ste? chodili ste do prace? ako zvysit sance?
@vrds ja som bola na KET v stredu, vo stvrtok som sla do roboty (robim v kancelarii) a vecer som sla na vecerne lyzovanie 🙂 spravam sa ako uplne ine dni.. myslim ze ci sa uhniezdi neovplyvni, ci budem lezat a nic nerobit. Doktorka nam povedala, ze je to take iste ako keby som normalne otehotnela, vtedy by som o tom ani nevedela a robila to iste ako bezne dni..

Ahojte. Kto bol dnes na KET . Dnes som bola na 4 pokus a vkladali mi dve embria. Dufam ze sa to konecne podari.