icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

gremicek
30. jan 2017

Ahojte. Kto bol dnes na KET . Dnes som bola na 4 pokus a vkladali mi dve embria. Dufam ze sa to konecne podari.

pavlinakol
30. jan 2017

@gremicek drzim palce 🙂 kde si bola? Ja som bola v sobotu na ET,tak sme tak podobne na tom casovo🙂 teraz nekonecne cakanie..

desza17
30. jan 2017

@pavlinakol
@gremicek baby nech vam to rychle zbehne a na konci // na testikoch.drzte sa

1veverica
31. jan 2017

@pavlinakol urcite to dobre dopadne🙂 pozitivne myslenie je velmi dolezite👍

pavlinakol
31. jan 2017

@desza17
@1veverica dakujem kocky 🙂 no ja to beriem ako istu vec,ze som tehotna 😀 😀 takze musim byt 😉 samozrejme,robim si srandu teraz,som pripravena na vsetky moznosti,ale snazim sa to brat s nadhladom 🙂

1veverica
31. jan 2017

@pavlinakol velmi spravny pristup👍

evelka81
31. jan 2017

Ahojte meska mi menzes uz 6 den po odlozeni Ket som pred 3 tyzdnami prestala brat Estrimax . Mam ist na vyvolavacku alebo si dat progesteron tabletku malo by to byt to iste co obsahuje vyvolavacka? Meskali zenske dni aj vam?

ibron
31. jan 2017

Ahojte babi co to znamena umele oplodnenie

evelka81
31. jan 2017

@ibron ahoj spojenie vajicka a spermie v skumavke 🙂 nie v tele zeny

nisa_666
31. jan 2017

Kocky ja som nevydtzala...dnes 6dpt robeny poobede. Co vy nato? Tiez vidite daco?

desza17
31. jan 2017

@evelka81 ahoj...mne meskaju uz 13.den a som ztoho pekne na nervy,hlavne ked cakam na ket.bola som minuly tyzden na vyvolavacku,pichli mi agolutin,je to tiez progesteron. zajdi za svojim gyn.

desza17
31. jan 2017

@nisa_666 ano,ja vidim👶👍

evelka81
31. jan 2017

@desza17 a tiez si brala estrimax alebo nejake hormony? Rozmyslam, ze si dam teraz vecer tabletku progesteron ale neviem ci od spodu alebo zjest. Ties idem na Ket uz po 4 krat mam odklad.

marverka
31. jan 2017

Ahojte, neostal niektorej gonal, alebo menopur? Dik IP, surne .

desza17
31. jan 2017

@evelka81 nebrala som nic,mala som ist na ket zaciatkom januara,ale dr mi ho nedoporucil lebo som bola chora.a teraz ako naschval mrcha nie a nie prist.tak sa velmi tesim na ten ket,a aha aj vyvolavacku mi dr pichla a ms zatial nic,i ked po inj by mala prist do 14dni,ale ja som uz netrpezliva,lensa sledujem a stresujem.ale to ci tbl nahradi inj ti neviem povedat.skus sa poradit s dr.

gremicek
31. jan 2017

@pavlinakol dakujem. Dufam ze sa to teraz podari kedze som mala pri sebe 3 Dr. a 3 sestricky. Bola na KET v Iscare

oluska9
1. feb 2017

Ahojte zienky... Som tu nova tak som si prisla po rady. Mam dlhy protokol druhy den si picham Diphereline. 3DC kontrola Gyn-fiv a pichat este aj Menopur 600. Este mam predpisane Pregnyl 5000 a progesterone 200mg. To asi neskor. Mate to nejaka za sebov? Ako to prebieha? Dakujem

vrds
1. feb 2017

aj ja idem do toho tento mesiac. cakam na MS a injekcie su uz doma. 🙂 takze tiez verim ze to vyjde na 1x. ISCARE BA

1veverica
1. feb 2017

@oluska9 ahoj, nemas sa coho bat, je to v pohodke, ja som sice mala ine lieky, ale mam to uspesne za sebou a doma 3mesacnu dcerku😉

nisa_666
1. feb 2017

Babule dnes 7dpt. Co hovorite? Neupravene

oluska9
1. feb 2017

@1veverica Jej dakujem si ma povzbudila

katkaa182
1. feb 2017

@nisa_666
Ja tam ciarky vidim 🙂 tak nech len pekne silneju. Ja som dnes tiez 7 den po KET a to cakanie sa mi zda vecne..

nisa_666
1. feb 2017

@katkaa182 a skúsila si test? Ja by som nevydrzala. Testujem od vcera

katkaa182
1. feb 2017

@nisa_666
Skusila. Nie som z toho moc nadsena, lebo nechcela som testovat skor ako v nedelu, ale mam zjavne velmi slabu pevnu volu 🙂 je tam taka slaba druha ciarka, no nechcem sa predcasne radovat, tak uvidime co prinesu nasledujuce dni

nisa_666
1. feb 2017

@katkaa182 parada. Len nech silnie...ver tomu a stane sa to

sofia1
1. feb 2017

@katkaa182 aj ja som mala taku asi 7 den od KET.urcite sa podarilo😊

sofia1
1. feb 2017

@nisa_666 vyzera,ze si ....tiez som tak mala.nikto to nevidel len 😁

katkaa182
1. feb 2017

@sofia1
Dakujem krasne ☺ bolo by to skvele keby to vyslo, uz je to 3 vklad 😬

vrds
1. feb 2017

baby ako ste sa stravovali, co robili tie dni po IVF, namahali ste? chodili ste do prace? ako zvysit sance?

katkaa182
1. feb 2017

@vrds ja som bola na KET v stredu, vo stvrtok som sla do roboty (robim v kancelarii) a vecer som sla na vecerne lyzovanie 🙂 spravam sa ako uplne ine dni.. myslim ze ci sa uhniezdi neovplyvni, ci budem lezat a nic nerobit. Doktorka nam povedala, ze je to take iste ako keby som normalne otehotnela, vtedy by som o tom ani nevedela a robila to iste ako bezne dni..