icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

elis14
1. feb 2017

Ahojte baby chcem sa vas spytat dnes som 10 den po ET a zacala som od vcera slabsie spinit a snes je to uz silnejsie myslim si ze nam to nevyslo ma niaka s vas podobne skusenosti ?

miskab
1. feb 2017

Ahojte babulky no tak dnes 10 den po KET a test negativny :(

sofia1
1. feb 2017

@katkaa182 ako sa hovori do tretice....

vanilka3
1. feb 2017

@elis14 ahoj, ja som na desiaty den od ET mala hCG negativne, tehu testy tiez, a na 11.den som zacala spinit :(

1veverica
1. feb 2017

@elis14 ja som tiez mala taky slabucky vytok, a mam z IVF 3mesacnu dcerku, pockaj si na testy😉

1veverica
1. feb 2017

@miskab je mi to luto☹

elis14
1. feb 2017

@1veverica vcera bol este slabucky ale dnes to je uz silnejsie krvacanie takze si pomaly pripustam ze to nebolo uspesne ☹

1veverica
1. feb 2017

@elis14 no silne to fakt nema byt, a kedy ides na krvne testy?

elis14
1. feb 2017

@1veverica v care mi dnes povedali ze but v piatok to je 12den alebo pondelok 15den ze je to namne tak vobec neviem

miskab
1. feb 2017

@1veverica hmm co uz :( v piatok idem na krv som volala do car ci mozem prist povedali ze ano nebudem cakat do pondelka naco ked je negativny test nech vysadim lieky a pride mrcha :/

desza17
1. feb 2017

@miskab este nehadz flintu do zita,ako sa vravi.tebe vkladali slabsie embryjka,ja som mala na 10.dpt ducha a vkladali mi blastocystu po 5PK,este je mozno skoro...uvidis co testy,kazdopadne ti drzim palce.

miskab
1. feb 2017

@desza17 dakujem moja , v piatok idem na krv tak uvidim , ale neverim uz tomu ze to vyslo :/ ale dakujem za povzbudenie 🙂 a ty ako ?

desza17
1. feb 2017

@miskab mysli pozitivne,aj ked to je tazke,viem.a ja?nijak,cakam stale na ms😥

takaaa
1. feb 2017

Ahoj @henika14 , ako si dopadla? Tiez som mala 8 zrelych oocytov a vklad v utorok. Vkladali sme 2 kompaktujuce morule na 4 den po OPU. Lekari sa rozhodli nam ich supnut uz na 4 ty den a necakat do 5 teho, aj ked 7 z nich sa vyvijalo ako sa ma. krvny test na buduci piatok. Drzim prsty🙏🙂

majka15majka
1. feb 2017

Nepotrebuje niektorá #puregon?😉

miskab
1. feb 2017

@desza17 no to sa ani neda uz pozitivne mysliet uz neverim ze by sa stal zazrak do piatku ..... to este nedorazila ta mrcha ? :(

desza17
1. feb 2017

@miskab este sa to pokuuuuus neodpisat.nie este mi ta mrcha hnusna nedorazila.

oluska9
2. feb 2017

Ahojte... Chcem sa vas spytat kolko budem este platit? Mimo liekov to viem a kedy si mam zacat vybavovat predoperacne? MS mam dostat cca 5.2. Dakujem

desza17
2. feb 2017

@oluska9 ahoj,zalezi do akeho centra chodis,kolko budes mat oocytov,aku metodu oplodnenia,atd.tazko povedar kolko budes platit.a co sa tyka predoperacnych vys. U nas stacilo cca 2tyzdne pred odberom vajicok,cize pred zakrokom.

1veverica
2. feb 2017

@miskab mozno motyka vystreli, pockaj na tie testy

1veverica
2. feb 2017

@oluska9 to strasne zalezi co vsetko si budes davat, a kolko budes mat vajicok, ja osobne som doplacala 550€, a predoperacne som si robila tyzden pred odberom

1veverica
2. feb 2017

@elis14 ja som tiez tak priblizne bola, skus pockat

kaca1985
2. feb 2017

Ahojte, prosim, ako to je ked ma niekto nepravidelny cyklus a pojde na umele ? vyvolaju jej menzes alebo ako to prebieha? buduci tyzden mame ist ku koordinatorke ale informujem sa popredu 🙂 a zacinam byt akasi chora a docitala som, že minimalne tri tyzdne pred zakrokom uplne zdrava musim byt.

1veverica
2. feb 2017

@kaca1985 tymi liekmi ti navodia cyklus

henika14
2. feb 2017

@takaaa ahoj z tych 8 sa oplodnili len 3...vklad som mala v utorok,ale vlozili mi iba jedno embryoko(blastocystu)
po predl.kultivacii bola,ze vraj ukazkova ze sa velmi pekne vyvijala...tak teraz lezim doma a cakam...na krv idem 10.2....ty kam.chodis do centra?

takaaa
2. feb 2017

@henika14 to je supeer ☺ nam sa este nikdy nepodarilo transferovat blastocystu na 5 ty den. Mali ste icsi? Ja som tiez doma a dost sa stresujem. Je to uz nas 5 ty transfer a test bude tiez 10.2. My sme v KE. Najradsej by som bola v praci a nemysla na blbosti. Drzim prsty ☺🙏

nisa_666
2. feb 2017

@takaaa a prečo si doma? Napr u nas na klinike ani neodporucaju ostať doma. Ak si ok tak kludne do prace. Ci?

takaaa
2. feb 2017

@nisa_666 ver mi najradsej by som bola v praci. Len pracujem v zahranici a letiet po transfere mi velmi neodporucaju. Niesu na to sice ziadne studie. Jeden z nasich transferov vysiel pozitivne a potom ako som letela spat hcg prestalo stupat spravne a MC v 7 tyzdni. Manzel mi to stale pripomina, ze mozno sme nemali letiet tak skoro, atd... Ja si zase myslim, ze ak je dostatocne silne embryjko tak sa uchyti tak ci onak. Takze teraz som doma pre pokoj vsetkych zucastnenych 🙂

nisa_666
2. feb 2017

@takaaa tak ano, pokial by si mala pocuvat,ze xxxxx tak ostan doma.

henika14
2. feb 2017

@takaaa ano mali sm ICSI a dali sme aj embryoglue...je to nase prve IVF...dufam ze vsetko bude ok uz strasne dlho cakam nato....aj tebe drzim palce...kam chodis do centra?