Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Ahojte babulky no tak dnes 10 den po KET a test negativny :(
Ahoj @henika14 , ako si dopadla? Tiez som mala 8 zrelych oocytov a vklad v utorok. Vkladali sme 2 kompaktujuce morule na 4 den po OPU. Lekari sa rozhodli nam ich supnut uz na 4 ty den a necakat do 5 teho, aj ked 7 z nich sa vyvijalo ako sa ma. krvny test na buduci piatok. Drzim prsty🙏🙂
Nepotrebuje niektorá #puregon?😉
Ahojte... Chcem sa vas spytat kolko budem este platit? Mimo liekov to viem a kedy si mam zacat vybavovat predoperacne? MS mam dostat cca 5.2. Dakujem
Ahojte, prosim, ako to je ked ma niekto nepravidelny cyklus a pojde na umele ? vyvolaju jej menzes alebo ako to prebieha? buduci tyzden mame ist ku koordinatorke ale informujem sa popredu 🙂 a zacinam byt akasi chora a docitala som, že minimalne tri tyzdne pred zakrokom uplne zdrava musim byt.
@nisa_666 ver mi najradsej by som bola v praci. Len pracujem v zahranici a letiet po transfere mi velmi neodporucaju. Niesu na to sice ziadne studie. Jeden z nasich transferov vysiel pozitivne a potom ako som letela spat hcg prestalo stupat spravne a MC v 7 tyzdni. Manzel mi to stale pripomina, ze mozno sme nemali letiet tak skoro, atd... Ja si zase myslim, ze ak je dostatocne silne embryjko tak sa uchyti tak ci onak. Takze teraz som doma pre pokoj vsetkych zucastnenych 🙂

Ahojte baby chcem sa vas spytat dnes som 10 den po ET a zacala som od vcera slabsie spinit a snes je to uz silnejsie myslim si ze nam to nevyslo ma niaka s vas podobne skusenosti ?