icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

kaca1985
2. feb 2017

@1veverica napr. teraz mam 11. deň od začiatku MS /vyvolanu tbl./. Je možne ze ešte v tomto cykle moze prebehnut stimulacia?

takaaa
2. feb 2017

@henika14 ja chodim do gyncare v ke. Tiez sme dali embryoglue ale bez asistovaneho hatchingu. Prvykrat ked sme nedali nic, testy boli pozitivne. Odvtedy sme skusali vsetko mozne a nic. Ale to glue nemoze uskodit 🙂

ibron
2. feb 2017

Ahojte babi ako mozeme spravit z priatelom umele oplodnenie poradite prosim

katkaa182
2. feb 2017

@ibron
Najprv sa treba rozhodnut, ze v ktorej klinike by si ho chcela absolvovat. Ja chodim napr. do Reprofitu Brno, este ako citam su baby spokojne s Hellios Martin.. a ked si vyberes treba sa tam objednat na konzultaciu a tam ti uz povedia vsetko dolezite 🙂

henika14
2. feb 2017

@takaaa ja som sa pytala embryologa on ma uistil ze to lepidlo nijako neuskodi nasej bublinke...ake mas teraz pocity?pobolieva ta podbrusko ako pred MS a mas citlive prsníky?

kaca1985
2. feb 2017

Prosím vas koľko to trva po konzultacii ? Od ktorého dna sa stimuluje? Dakujem

takaaa
2. feb 2017

@henika14 brusko pobolieva, ale to budu tie stimulovane vajecniky. Prsniky vobec. Mozem sa spytat, nechceli ste dat vlozit 2? Dali ste zvysne bublinky zmrazit?

takaaa
2. feb 2017

@kaca1985 podla toho, ci mas dlhy alebo kratky stimulacny protokol. Ja som pri kratkom protokole zacala stimulovat na 3 den cyklu a odber som mala na 13 den. Pri dlhom protokole som zacala pichat uz na konci jedneho cyklu zhruba na 21 den a pokracovala som cez dalsi cyklus a odber tiez zhruba na 13 den noveho cyklu. Ten kratky protokol nol prijemnejsi ☺

henika14
2. feb 2017

@takaaa embryolog nam odporucil vlozit iba tu jednu, tu najlepsiu,povedal ze pri tej mame vysoky potencial na uspesnost...tak sme dali na jeho rady...,a zvysne dve sa este kultivovali ale v stredu ked som volala tak uz zostala len jedna a tu sme dali zamrazit...no mna prsniky neskutocne bolia...

kaca1985
2. feb 2017

@takaaa som 11 dni od začiatku mrchy (vyvolanej tbl) a v pondelok ideme ku koordinátorke. Asi stimulovat uz nestihnem pravda.Predpokladám že každá baba inak stimuluje. Chcela by som to mat už za sebou lebo sa veľmi bojím narkozy.

pavlinakol
2. feb 2017

@kaca1985 narkózy sa neboj,tá je fajn☺mne robili odber bez nej,ale radšej by som ju mala 😀

henika14
3. feb 2017

Ahojte baby som 3 deň po ET a prestalo ma boliet v podbrušku,je to normalne alebo to znamena niečo zlè?

1veverica
3. feb 2017

@kaca1985 tak mne povedala dr, ze liekmi si pripravia maternicu tak ako potrebuju

1veverica
3. feb 2017

@henika14 je to ok

katkaa182
3. feb 2017

@henika14
Ked to bolenie podbruska je take klamlive, mna pri ET aj prvom KET bolelo cely cas a nebola som tehotna. Urcite z tej stimulacie a aj z utrogestanu. Teraz pri 2 KET ma tiez obcas pobolieva, ale pan boh vie ci z liekov alebo sa podarilo 🙂

nisa_666
3. feb 2017

Kocky ja dnes 9 dpt. Myslim, ze je to na dobrej ceste, ale este bez gratulacii. Mam rešpekt
Foto 7 a 9dpt

henika14
3. feb 2017

@1veverica urcite?mam strach a moju bublinku 😢

henika14
3. feb 2017

@katkaa182 to cakanie na kontrolu je strasne...a to este tyzden musim vydrzat... 😣

1veverica
3. feb 2017

@henika14 tak ja osobne som nemala vôbec ziadne pocity, iba som sa citila mokra ako keby mala prist ms, a pozri mam doma 3mesacnu dcerku, fakt nic ma nebolelo, to je tazke povedat, kazda mame ine pocity, ine telo, ale preto ze nic necitis sa nemusis bat😉

katkaa182
3. feb 2017

@nisa_666
Super, ciarka pekne silnie! 🙂

nisa_666
3. feb 2017

@katkaa182 dakujem. Ty ako?

andrea8383
3. feb 2017

@miminkavi ahoj. no my sme čakali vyše troch mesiacov,ale mali sme to "šťastie", že v tom období sa sťahovalo pracovisko, kde sa posielali vzorky. Ale inak by sme tiež čakali tie dva mesiace, čítala som aj iné príspevky od žien a niektoré čakali aj šesť mesiacov. Záleží asi od toho koľko majú vzoriek na spracovanie, ale neboj výsledky prídu a držím palce aby ti to vyšlo 😉

illinka
3. feb 2017

@nisa_666 skvele len tak dalejna konecne donstastneho konca

takaaa
3. feb 2017

@henika14 vobec sa neobavaj. Ja som pri prvom transfere a ziadnych priznakoch mala pozitivne vysledky. A pri dalsich transferoch bolesti v podbrusku a testy negativne. Ja viem je to na nervy ta cakacia doba. Nejako sa cez to musime prebit.

pavlinakol
3. feb 2017

Kočky tak už iba týždeň čakania predomnou 🙂 necítim sa nijako 🙂 sem tam ma pichá pri vaječníkoch, sem tam pobolieva v podbrušku a sem tam vôbec nič..nafučaná som ako vzducholoď z tých hormonov, prsia ako po pôrode naliate a pribrala som asi 5kg za tieto 3 týždne ☹ hnusné hormony.. v sobotu som mala vklad, myslíte,že už môžem skúsiť test alebo je to ešte skoro?

takaaa
3. feb 2017

@kaca1985 aj ja som sa velmi bala narkozy. Dokonca som ich povodne chcela presvedcit aby to robili bez. A nakoniec to bolo super, taka 15 minutovka. Vsetko bezbolestne. Lekarka vravela, ze ked bola niekde v Cechach, tam to robili bez a zeny tam skuvinali od bolesti a cely proces odberu tym trval ovela dlhsie

miminkavi
3. feb 2017

@andrea8383 fuu tak to ste ozaj dlho cakali. 6mesiacov? No tak dufam ze teraz toho nemaju az tak vela. 😕 dakujem..a vy ako teraz pokracujete??

katkaa182
3. feb 2017

@nisa_666
Ja som testovala vcera Mamatestom a najblizsie budem az v nedelu. Lebo uz mi z toho trosku sibe 🙂 strasne je toto cakanie 😕

katkaa182
3. feb 2017

@pavlinakol
Ja by som isto este pockala, aspon do nedele.. ake embyrio ti vkladali? Aj od toho zalezi, najlepsie je vsak vydrzat co nsjdlhsie bez testovanie.. aj ked je to velmi tazke :/

pavlinakol
3. feb 2017

@katkaa182 5 dňovú blastocystu..asi je to ešte fakt skoro testovať 🙂 vydržím do bud.piatku 🙂 nebudem sa zbytočne stresovať čiarkami, z krvi to bude isté 🙂 ty ideš kedy na krv?