Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@henika14 chodim do iscare ba..a ty? A este prsia mam obrovske,naliate,ale inak sa necitim nijako zvlastne..iba nervozna som strasne a stekam po muzovi aj po malom 🙂 ale taka byvam aj pred menzesom,takze fakt neviem.bude ako ma byt 😉 ale uz aby to bolo 😉
aj ja mam obrovske naliate citlive najradsej by som spala v podprsenke 😣
chodim do GynFiv do BA...ja som tiez nervozna a citliva hned sa rozplacem kvoli hlupostiam...uz sa neviem dockat tej krvy 😦
@pavlinakol aj ja mam obrovske naliate citlive najradsej by som spala v podprsenke 😣
chodim do GynFiv do BA...ja som tiez nervozna a citliva hned sa rozplacem kvoli hlupostiam...uz sa neviem dockat tej krvy 😦
@henika14 ja som bola tento tyzden doma,lebo maly bol chory,ale od pondelka idem do prace,tak to uz bude utekat rychlejsie🙂ides aj testovat?ja zvazujem,ci vobec..ci uz nevydrzim do piatku..
@pavlinakol ja som doma na PNke pre istotu v robote mam vela stresu...teh.test som si kupila ale neviem ci testnem...bojim sa sklamania...😟
@henika14 aj ja mam dost stresujucu pracu a este aj sibnutu kolegynu,kt.ma vytaca iba ked na nu pozriem aj bez hormonalneho predavkovania v akom som teraz 😀 no bude veselo 🙂 ja nemam doma test,to by som testovala uz druhy den asi 🙂 ale neviem,ci odolam a nekupim 🙂pre mna je neistota horsia ako sklamanie..to uz aspon viem na com som..
Ja zase testnem zajtra. To budem 11 dpt a tiez chodime iscare a krv mam 8.2. Tiež ma strasne prsia bolia a bradavky. Brusko sem tam. Vy ako kocky?

@henika14
Ahooj 🙂 7 den po KET som mala taku malicku kvapku krvi a nasledne trosicku spinenie, ale potom uz nic. Riadne ma to vystrasilo, som sa bala ci mi nepridu svoje dni, ale nie. Inak podrusko ma tak jemne pobolieva, skor mam prsia take naliate a citlive. No myslim, ze to sposobuje aj utrogestan. Na krv mam ist stredu. Nekonecne cakanie :/