Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@henika14 no ja idem na krv az 14 dni po transfere. Bolia prsia, bradavky citlive a brusko obcas. Velmi na bolelo 2 den po vklade tak pichalo a potom 8 den ma bolelo velmi brucho na hokeji ked sme boli. Od vtedy občas trosku. Dufam, ze to teraz dotiahneme do konca... A hlava ma boli a mam soplik
@henika14 Ahoj ja som bola stredu na vklade a tiez by som uz najradsej mala krasne kolajnicky len este treba cakat 😊 ty sa ako citis?
@nisa_666 ja idem aj 10 den aj 14 den na krv...po vklade mna tiez bolelo podbrusko 2 dni uplne ako pred MS a prsia velmi...ale dnes sú už len citlivé na dotyk...a podbrusko sem tam pichne...tak neviem...chcela by som si už urobit test ale je este skor len utorok som mala vklad...pockam tak do 9 dna a testnem sice mam obavy ze nic tam nebude ale aj tak zvedavost nepustí :D
@misiatkooo citim sa tak vselijako asi sa uz moc sledujem,nejako by som sa musela vypnúť a nemysliet nato :/ len to sa nedá....
A ty sa máš ako?
@henika14 veru neda sa to ja som este aj ostala na pnke takze mam az moc volneho času 😊 pobolievaju ma prsi a brusko stale v noci som sa nato zobudila ale teraz to trosku ustupilo 😊 a kam do centra chodis?
@misiatkooo aj ja som doma na pn-ke...chodim do BA do gynfiv...a ty?
@henika14 tak obe mame asi kopu volneho času tak sa sledujeme 😊a kolko dnove Embryo ti vložili 😊 ja chodim do martina do heliosu
@henika14
@misiatkooo drzim palce dievcata ✊👶
@miminkavi dakujeme pekne dufam ze aj my sa pridame k tehulkam 😊
@misiatkooo 5dňovú blastocystu a tebe?
Dakujem kocky
@henika14 aj mne aj PK sme mali aj AH tak dufam ze bude vsetko v poriadku 😊
@misiatkooo aj my sme mali PK chceli sme aj ten AH ale nebol potrebný ale pre istotu sme dali embryoglue aj ja pevne verim že to vyšlo 🙂
@henika14 moc moc drzim palceky kedy skusis testovat 😊
@henika14
@misiatkooo
Drzim Vam velmi palce dievcata! 🙏
@misiatkooo no skusim asi na 8.den...a ty?
@katkaa182 dakujeme pekne 😊

@desza17
Dakujem krasne! 🙂