icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

misiatkooo
5. feb 2017

@henika14 rozmyslam ze stredu to bude tyzden uviddim este 😊 nechcem sa zbytocne sklamat

henika14
5. feb 2017

@misiatkooo aj ja sa toho najviac bojím že nebude na teste ani len dušička :(
ale môj muž vraví že aj tak z krvi bude 100%....

misiatkooo
5. feb 2017

@henika14 musime mysliet pozitivne a verit ze sa to podari 😊 hej z krvi je to iste ale neda mi netestovat skor ja mam ist az 15 na krv

henika14
5. feb 2017

@misiatkooo ja idem 10.2 na krv...ale asi 8-ho spravim test...uz som aj kupila 😉

misiatkooo
5. feb 2017

@henika14 super potom pis a velmi drzim palce dufam ze obe budeme mat kolajnicky 😊

henika14
5. feb 2017

@misiatkooo dakujem aj ja tebe drzim palce a musime si verit že aj mi budeme už konečne tehuľky 🙂

haannka
5. feb 2017

@henika14 ja som testovaci maniak 😀 ja som testovala uz na 8.dpet a to som mala iba 2-dnovu kultivaciu a dusik tam bol...no u mna to nedopadlo.
Tebe drzim palce a nech ti tie 3 dni rychlo zbehnu :-P

henika14
5. feb 2017

@haannka dakujem 😊

miminkavi
5. feb 2017

@misiatkooo urcite ano uz sa to musi konecne podarit 😉
@henika14 ja?? Ako kedy..teraz cakame na vysledky z genetiky aby sme mohli ist znova do car..uz som si co to o mm diagnoze pozistovala a ked mam pravdu povedat tak mam velky strach..snazim sa mysliet pozitivne ale aj sa pripravujem na najhorsie..len dufam ze aspon genetika dobre dopadne no neviem ako to 2 mesiace prezijem 😣 uz zacinam byt z toho chora..baby ja vam tak zavidim ze uz ste v procese cakania..ktovie kedy to nas caka a ci vobec..ale v dobrom vam zavidim samozrejme 😊❤

miskab
5. feb 2017

Ahojte babulky. Mam otazku, prosim Vas je lepsie si urobit imunologicke testy, ak uz jedno dieta mam po IVF , a teraz som mala 1x ET uspesny len som dost ochorela bronchitidu a vysoke CRP tak babo odislo dr. mi povedal ze mi plod zabil zapal v tele , 2x KET neuspesny , mne sa podari len ET , neviem preco. gynekolog mi robil testy na protilatky voci spermiam atd... vsetko bolo negativne. myslite ze si mam dat urobit podrobne imunologicke testy?dakujem

henika14
5. feb 2017

@sofia1 ahoj ta záha ma páli vždy len večer...je to veľmi nepríjemné...čo s tým robiť?
čo pomôže?

mimuska2803
5. feb 2017

Ahojte kocky ja cakam na vklad a rada by som vedela ako prebieha a ci to neboli ... Po odobrati ma stale boli v podbrusku ale to je asi normalne ... Dakujem

sofia1
5. feb 2017

@henika14 mne jablko pomaha😊

sofia1
5. feb 2017

@mimuska2803 vklad som vobec necitila

mimuska2803
5. feb 2017

Sofia1 dakujem trosku si ma ukludnila ...;)

vrds
6. feb 2017

Ahojte. Dávala si niektorá z vás pri genetike stanoviť aj mitochondrialny pomer? Chcela by som nejaké názory, kto to urobil. Či im vyšlo prvé ivf? Aké sú skúsenosti...

1veverica
6. feb 2017

@mimuska2803 vklad je fakt v pohodke, ani nebudes vediet a uz bude koniec, drzim prsty

henika14
6. feb 2017

Ahojte som 6.deñ po ET a strasne ma zacalo boliet podbrusko,uplne ako keby som mala MS a mala krce.Co to znamena?Citila sa takto niektora vas?
😢

katkaa182
6. feb 2017

Ahoj, aj mne sa to stalo asi 6-7 den, bola som lyzovat vecer a ako sme si sadli na caj, zacalo ma dost pobolievat podbrusko, potom vecer to prestalo. nasledujuce dni som len dufala, aby mi neprisli moje dni.. neviem co to bolo..

haannka
6. feb 2017

@henika14 dobre znamenie 😉

henika14
6. feb 2017

@haannka myslis?som z toho už na nervy... 😔

haannka
6. feb 2017

@henika14 myslim, tiez som to tak mala...a teplotu si si nemerala? Mna nikdy nesklamala.

henika14
6. feb 2017

@haannka nie nikdy som si teplotu nemerala...pravdupovediac ani neviem ako sa to ma merať 😲

haannka
6. feb 2017

@henika14 normalne teplomerom...😉
Ak je okolo 37 je to velmi dobre znamenie...aspon u mna to platilo

henika14
6. feb 2017

@haannka to viem... 🙂 ale ty myslis tu bazalnu teplotu?

haannka
6. feb 2017
henika14
6. feb 2017

@haannka no skusila som to 🙂 tak 37,3 to je dobre?

haannka
6. feb 2017

@henika14 👌👍🖒

henika14
6. feb 2017

@haannka začala som špiniť je to zle znamenie????

haannka
6. feb 2017

@henika14 podla toho ako velmi ..ak to nie je cervene je to o.k...vylozit nohy a byt v klude
A hlavne nestresovaaaat.