Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@misiatkooo aj ja sa toho najviac bojím že nebude na teste ani len dušička :(
ale môj muž vraví že aj tak z krvi bude 100%....
@henika14 musime mysliet pozitivne a verit ze sa to podari 😊 hej z krvi je to iste ale neda mi netestovat skor ja mam ist az 15 na krv
@misiatkooo ja idem 10.2 na krv...ale asi 8-ho spravim test...uz som aj kupila 😉
@henika14 super potom pis a velmi drzim palce dufam ze obe budeme mat kolajnicky 😊
@misiatkooo dakujem aj ja tebe drzim palce a musime si verit že aj mi budeme už konečne tehuľky 🙂
@misiatkooo urcite ano uz sa to musi konecne podarit 😉
@henika14 ja?? Ako kedy..teraz cakame na vysledky z genetiky aby sme mohli ist znova do car..uz som si co to o mm diagnoze pozistovala a ked mam pravdu povedat tak mam velky strach..snazim sa mysliet pozitivne ale aj sa pripravujem na najhorsie..len dufam ze aspon genetika dobre dopadne no neviem ako to 2 mesiace prezijem 😣 uz zacinam byt z toho chora..baby ja vam tak zavidim ze uz ste v procese cakania..ktovie kedy to nas caka a ci vobec..ale v dobrom vam zavidim samozrejme 😊❤
Ahojte babulky. Mam otazku, prosim Vas je lepsie si urobit imunologicke testy, ak uz jedno dieta mam po IVF , a teraz som mala 1x ET uspesny len som dost ochorela bronchitidu a vysoke CRP tak babo odislo dr. mi povedal ze mi plod zabil zapal v tele , 2x KET neuspesny , mne sa podari len ET , neviem preco. gynekolog mi robil testy na protilatky voci spermiam atd... vsetko bolo negativne. myslite ze si mam dat urobit podrobne imunologicke testy?dakujem
Ahojte kocky ja cakam na vklad a rada by som vedela ako prebieha a ci to neboli ... Po odobrati ma stale boli v podbrusku ale to je asi normalne ... Dakujem
@mimuska2803 vklad som vobec necitila
Sofia1 dakujem trosku si ma ukludnila ...;)
Ahojte. Dávala si niektorá z vás pri genetike stanoviť aj mitochondrialny pomer? Chcela by som nejaké názory, kto to urobil. Či im vyšlo prvé ivf? Aké sú skúsenosti...
@mimuska2803 vklad je fakt v pohodke, ani nebudes vediet a uz bude koniec, drzim prsty
Ahojte som 6.deñ po ET a strasne ma zacalo boliet podbrusko,uplne ako keby som mala MS a mala krce.Co to znamena?Citila sa takto niektora vas?
😢
Ahoj, aj mne sa to stalo asi 6-7 den, bola som lyzovat vecer a ako sme si sadli na caj, zacalo ma dost pobolievat podbrusko, potom vecer to prestalo. nasledujuce dni som len dufala, aby mi neprisli moje dni.. neviem co to bolo..

@henika14 rozmyslam ze stredu to bude tyzden uviddim este 😊 nechcem sa zbytocne sklamat