Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@misiatkooo g5 a dakujem tento zaciatok je najhorší
@sofia1 verim ze vsetko bude v poriadku 😊 a moc drzim palce 😊
Ahojte...Chcem sa vas opytat ci stimulka ovplivnuje MS? 9. den si picham Diphereline 0,1mg .MS som mala dostat pred 5.dnami no zatial nechodi.
@misiatkooo jasneeee,tisko gratulujem.
@henika14 nestresuj sa zbytocne..ja som robila vcera vecer ten 10tkovy najcitlivejsi a nic..9den po et..dnes som bola z toho cely den rozhodena,este ma aj boli hlava ako pred menzes..to ma vzdy boli rovnako a iba den pred..zajtra mam dostat..ale ja nedostanem kvoli utrogestanu,ten nepusti..ale som si skoro ista,ze to nevyslo ☹ ale furt je nadej,potvrdi to az krv v piatok..
@pavlinakol ja beriem progesteron a uz druhy den spinim...ja mam dostat MS az v sobotu...ale bojim sa ze zajtra dostanem...
@79katkab mne vkladali hatchujúcu blastocystu, ktorá bola piaty deň morulou, nechceli ju ani mraziť, počkali do šiesteho dňa, dovyvijala sa na expandovanu a po rozmrazení to ešte stihla dotiahnuť do hatchujúcej, tak verím, že práve ona je ten bojovník, s ktorým to dotiahneme do úplného konca 😊
@henika14 ja nespinim,ale presne toto bolo v novembri po iui..menzes som nedostala,az 3dni po vysadeni progesteronu,ale tehu som nebola..mne chodi menzes presne ako hodinky a rovnako vzdy ma boli hlava den pred a ta bolest bola aj vtedy,iba menzes sa nespustil kvoli progest.dnes ma boli rovnako ako vzdy pred..takze uz tomu moc neverim ☹
@pavlinakol ja som práve dostala menzes 😢
volala som do centra,štvrtok tam mám ísť...som z toho veľmi smutná :(
Baby dostala som menstruáciu,7 deň po vklade....je mi strašne... :(
@henika14 tak to mi je velmi luto ☹ drzala som ti palce..ale nevzdavaj to,ide sa dalej 😉 hlavu hore,dame to! Aj mne dnes bolo strasne a to iba z neg.testu,zatial nic iste,ale nejako to tak citim,ze to nevyslo..
kedy môžem ísť na KET?da sa to ešte tento mesiac po skončení MS?

Ahojte, v sobotu som bola na et, vkladali jednu vcasnu blastocystu a morulku