Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Ahojte...Chcem sa vas opytat ci stimulka ovplivnuje MS? 9. den si picham Diphereline 0,1mg .MS som mala dostat pred 5.dnami no zatial nechodi.
@henika14 nestresuj sa zbytocne..ja som robila vcera vecer ten 10tkovy najcitlivejsi a nic..9den po et..dnes som bola z toho cely den rozhodena,este ma aj boli hlava ako pred menzes..to ma vzdy boli rovnako a iba den pred..zajtra mam dostat..ale ja nedostanem kvoli utrogestanu,ten nepusti..ale som si skoro ista,ze to nevyslo ☹ ale furt je nadej,potvrdi to az krv v piatok..
@pavlinakol ja beriem progesteron a uz druhy den spinim...ja mam dostat MS az v sobotu...ale bojim sa ze zajtra dostanem...
@79katkab mne vkladali hatchujúcu blastocystu, ktorá bola piaty deň morulou, nechceli ju ani mraziť, počkali do šiesteho dňa, dovyvijala sa na expandovanu a po rozmrazení to ešte stihla dotiahnuť do hatchujúcej, tak verím, že práve ona je ten bojovník, s ktorým to dotiahneme do úplného konca 😊
@henika14 ja nespinim,ale presne toto bolo v novembri po iui..menzes som nedostala,az 3dni po vysadeni progesteronu,ale tehu som nebola..mne chodi menzes presne ako hodinky a rovnako vzdy ma boli hlava den pred a ta bolest bola aj vtedy,iba menzes sa nespustil kvoli progest.dnes ma boli rovnako ako vzdy pred..takze uz tomu moc neverim ☹
@pavlinakol ja som práve dostala menzes 😢
volala som do centra,štvrtok tam mám ísť...som z toho veľmi smutná :(
@henika14 tak to mi je velmi luto ☹ drzala som ti palce..ale nevzdavaj to,ide sa dalej 😉 hlavu hore,dame to! Aj mne dnes bolo strasne a to iba z neg.testu,zatial nic iste,ale nejako to tak citim,ze to nevyslo..

Ahojte, v sobotu som bola na et, vkladali jednu vcasnu blastocystu a morulku