icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

79katkab
7. feb 2017

Ahojte, v sobotu som bola na et, vkladali jednu vcasnu blastocystu a morulku

haannka
7. feb 2017

@79katkab ahoj...ktory den po et si bola na prenos? Ktore centrum?

sofia1
7. feb 2017

@misiatkooo g5 a dakujem tento zaciatok je najhorší

misiatkooo
7. feb 2017

@sofia1 verim ze vsetko bude v poriadku 😊 a moc drzim palce 😊

79katkab
7. feb 2017

@haannka bola som vo ferti a na piaty den

oluska9
7. feb 2017

Ahojte...Chcem sa vas opytat ci stimulka ovplivnuje MS? 9. den si picham Diphereline 0,1mg .MS som mala dostat pred 5.dnami no zatial nechodi.

desza17
7. feb 2017

@misiatkooo jasneeee,tisko gratulujem.

desza17
7. feb 2017

@oluska9 ahoj,praveze pri stimulke je ms tiez nastimulovana.,mala by prist tak ako ma,kde chodis do car?my v mt sme dostali rozpis a presne sme mali napisane kedy ma prist ms,a vtedy volat do centra.

oluska9
7. feb 2017

@desza17 ja chodimdi Gyn Fiv v Bratislave. Praveze mne povedali ze ked mi pride ms tak na druhy den prist na kontrolu. Tak teraz neviem co robit. Rano asi skusim spravit test aj ked mam iba 1 % sancu na prirodzene pocatie a potom tam asi zavolam.

dagmarik
7. feb 2017

@79katkab ahoj, ja som bola v sobotu na KET. Zostala si po vklade doma, či pracuješ? Aj nejaké pocity?

79katkab
7. feb 2017

@dagmarik jej a bola si tiez vo ferti?, som doma, ale neoddychujem, ani nie len ma pobolievaju vajecniky a ty mas nejake pocity?

dagmarik
7. feb 2017

@79katkab nie, my sme v RF. Ja som nezostala doma, v nedeľu som trosku oddychovala. Nemám fyzicky náročnú prácu, tak radšej som išla do práce ako doma nad tým stále premýšľať. Ja nemám zatiaľ nijaké pocity, ale myslím si, že je ešte priskoro. Aké embryo ti vkladali?

henika14
7. feb 2017

@oluska9 ahoj mne diphereline posunolo MS az o 10 dni,tiez chodim do Gynfiv do BA,zbytocne tam budes volat,musis pockat na menzes a druhy den menzesu ist na krv a ultrazvuk.

pavlinakol
7. feb 2017

@henika14 nestresuj sa zbytocne..ja som robila vcera vecer ten 10tkovy najcitlivejsi a nic..9den po et..dnes som bola z toho cely den rozhodena,este ma aj boli hlava ako pred menzes..to ma vzdy boli rovnako a iba den pred..zajtra mam dostat..ale ja nedostanem kvoli utrogestanu,ten nepusti..ale som si skoro ista,ze to nevyslo ☹ ale furt je nadej,potvrdi to az krv v piatok..

79katkab
7. feb 2017

@dagmarik ja som bola v Rf dva krat, vkladali vcasnu blastocystu a morulku, mala som 10 vajicok a ostali len dve a tie vlozili a tebe?

henika14
7. feb 2017

@pavlinakol ja beriem progesteron a uz druhy den spinim...ja mam dostat MS az v sobotu...ale bojim sa ze zajtra dostanem...

dagmarik
7. feb 2017

@79katkab mne vkladali hatchujúcu blastocystu, ktorá bola piaty deň morulou, nechceli ju ani mraziť, počkali do šiesteho dňa, dovyvijala sa na expandovanu a po rozmrazení to ešte stihla dotiahnuť do hatchujúcej, tak verím, že práve ona je ten bojovník, s ktorým to dotiahneme do úplného konca 😊

79katkab
7. feb 2017

@dagmarik super, drzim palce nech nam to vsetkym vyjde

desza17
7. feb 2017

@oluska9 ano,aj my tak...na druhy den ms prist na kontrolu,a ak ms nepride,hned volat.

dagmarik
7. feb 2017

@79katkab veru, všetkým ✊️

oliva001
7. feb 2017

@oluska9 ahoj
Určite chod na ultrazvuk. Mala som rovnaký problém a 11.den ako som pichala diphe mi na ľavom vaječníku objavili folik. cystu. Ešte v ten den poobede mi robili punkciu a pokračujem ďalej podľa protokolu. Ak by som neprišla, tak na men.cakam zbytočne.

pavlinakol
7. feb 2017

@henika14 ja nespinim,ale presne toto bolo v novembri po iui..menzes som nedostala,az 3dni po vysadeni progesteronu,ale tehu som nebola..mne chodi menzes presne ako hodinky a rovnako vzdy ma boli hlava den pred a ta bolest bola aj vtedy,iba menzes sa nespustil kvoli progest.dnes ma boli rovnako ako vzdy pred..takze uz tomu moc neverim ☹

henika14
7. feb 2017

@pavlinakol ja som práve dostala menzes 😢
volala som do centra,štvrtok tam mám ísť...som z toho veľmi smutná :(

henika14
7. feb 2017

Baby dostala som menstruáciu,7 deň po vklade....je mi strašne... :(

vrds
7. feb 2017

@henika14 to mi je naozaj ľúto 😩

pavlinakol
7. feb 2017

@henika14 tak to mi je velmi luto ☹ drzala som ti palce..ale nevzdavaj to,ide sa dalej 😉 hlavu hore,dame to! Aj mne dnes bolo strasne a to iba z neg.testu,zatial nic iste,ale nejako to tak citim,ze to nevyslo..

katkaa182
7. feb 2017

@henika14
mrzi ma to, viem sa mozes citis :( ale raz to urcite vyjde, treba skusat dalej! verim, ze raz sa to podari kazdej z nas..

henika14
7. feb 2017

kedy môžem ísť na KET?da sa to ešte tento mesiac po skončení MS?

elis14
7. feb 2017

@henika14 ahooj ja som tiez dostala menzes ale 10 den po vklade vcera som bola na krvy hcg negativne tiez som si bola ista ze to na prvy krat vide ale nevyslo ...doteraz som stym neni zmierena ale tak mame dvoch mrazacikov a verim tomu ze dalsi pokus vide...drzim palce aj tebe

miskab
7. feb 2017

@henika14 Ahoj je mi luto ze to nevyslo, ja som bola 1x ET uspesne druha krv uz klesalo HCG tak babo odislo, a dalsi cyklus som isla hned na KET neuspesne , a hned dalsi cyklus dalsi KET tiez neuspesne , takze mozes ist hned dalsi cyklus. Teraz idem vyskusat SOft