Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@takaaa tak drziim moooc place aby bol uspesny, aj si si testik robila? a to si mala soft? a pri softe je aj PK? juuuj drzim moc palce aby si bola tehulka 🙂 a co to je to biochemicke tehu? to je ze na sone nebolo nic vidiet ci prva krv bola pozitivna a druha uz negativna? ako som to mala ja?
@miskab teraz po prvykrat som mala dlhy protokol, ktoreho som sa tak obavala. Ale celkom to zabralo, lebo pri predoslych protokoloch som mala sice pekny pocet folikulov, no nanestastie iba malo z nich obsahovalo zrele oocyty. Teraz so mna vydolovali 8 vajicok a vsetkych 8 bolo zrelych. Ked sme zacinali tento proces tak som chcela ist len do nativu alebo softu, lebo so mnou bolo vsetko ok, len manzel ma viac ako katastroficky spermiogram. Ja som velmi dufala, ze to bude fungovat, kedze ja som bola ok. Teraz sme vkladali na 4 den 2 kompaktovane morule. Skusali sme vklady uz na rozne dni, 4 ty este nie. A to biochemicke bol dobry zabijak na psychiku, hcg bolo pozitivne v krvi asi 7 tyzdnov a dokonca stale stupalo ale nie tak ako malo a na ultrazvuku nikdy nic nebolo vidiet,...
Ahojte zostal mi Gonal-F 450UI použila som len 75jednotiek na dopychnutie, kebyže viem ani ho nevyberiem v lekárni .... je skladovaný v chladničke ,ak by mal niekto zaujem prosim spravu
Kocky hcg je 1260 juchuuuuu
@haannka ivf. Vklad na 4 den, 2 kompakt. Morule. V minulosti sme vkladali rozne dni. Jediny pozitivny vysledok som mala z vkladu na 3ti den, ale to bolo biochemicke. Niektori vravia,ze iba najlepsie embryia sa doziju piateho dna a treba preto cakat do 5teho dna. ini zasa,ze sa im lepsie dari v prirodzenom prostredi a treba transferovat cim skor. Ktovie co je pravda.
Dakujem kocky
Ahojte,tak dnes som bola v centre na krv.. o 14:00 mam volat za vysledky...sice nic dobre necakam nakolko od 7.dňa vkladu krvácam...všetkym ostatným tehulkam,snažilkám prajem vsetko dobre a drzim Vám palce ☺

@katkaa182 drzime obom prsty 🙏☺