icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

takaaa
8. feb 2017

@katkaa182 drzime obom prsty 🙏☺

haannka
8. feb 2017

@takaaa presla do Medirexu 😉 ku starej doktorke...ja som este za neboheho Hredzaka tam chodila...
Ty ako?

nisa_666
8. feb 2017

@katkaa182 ja som vzdy mala ciarky po kete a vzdy som potratila

miskab
8. feb 2017

@takaaa dakujem moc no ja dufam a verim tomu ze to tento krat vyjde ... a ty ako pokracujete davate si pauzu ci ?

takaaa
8. feb 2017

@haannka aj ja som presla ☺. Medirex je myslim gyncare. Bola som milo prekvapena vidiet tam cely stary znamy personal zo splnu., dokonca aj upratovacku ☺

takaaa
8. feb 2017

@miskab ja som momentalne po vklade a na krv idem v piatok. Ale toto je uz nas piaty transfer, takze som dost skepticka. Prvy transfer bolo biochemicke tehu a od vtedy nic....😥

miskab
8. feb 2017

@takaaa tak drziim moooc place aby bol uspesny, aj si si testik robila? a to si mala soft? a pri softe je aj PK? juuuj drzim moc palce aby si bola tehulka 🙂 a co to je to biochemicke tehu? to je ze na sone nebolo nic vidiet ci prva krv bola pozitivna a druha uz negativna? ako som to mala ja?

haannka
8. feb 2017

@takaaa a testovala si? To bol ket alebo ivf? Kolko ti vkladali? Kolkodnove?
Drxiiiiiim palceky.

takaaa
8. feb 2017

@miskab teraz po prvykrat som mala dlhy protokol, ktoreho som sa tak obavala. Ale celkom to zabralo, lebo pri predoslych protokoloch som mala sice pekny pocet folikulov, no nanestastie iba malo z nich obsahovalo zrele oocyty. Teraz so mna vydolovali 8 vajicok a vsetkych 8 bolo zrelych. Ked sme zacinali tento proces tak som chcela ist len do nativu alebo softu, lebo so mnou bolo vsetko ok, len manzel ma viac ako katastroficky spermiogram. Ja som velmi dufala, ze to bude fungovat, kedze ja som bola ok. Teraz sme vkladali na 4 den 2 kompaktovane morule. Skusali sme vklady uz na rozne dni, 4 ty este nie. A to biochemicke bol dobry zabijak na psychiku, hcg bolo pozitivne v krvi asi 7 tyzdnov a dokonca stale stupalo ale nie tak ako malo a na ultrazvuku nikdy nic nebolo vidiet,...

azurra
8. feb 2017

Ahojte zostal mi Gonal-F 450UI použila som len 75jednotiek na dopychnutie, kebyže viem ani ho nevyberiem v lekárni .... je skladovaný v chladničke ,ak by mal niekto zaujem prosim spravu

nisa_666
8. feb 2017

Kocky hcg je 1260 juchuuuuu

takaaa
8. feb 2017

@haannka ivf. Vklad na 4 den, 2 kompakt. Morule. V minulosti sme vkladali rozne dni. Jediny pozitivny vysledok som mala z vkladu na 3ti den, ale to bolo biochemicke. Niektori vravia,ze iba najlepsie embryia sa doziju piateho dna a treba preto cakat do 5teho dna. ini zasa,ze sa im lepsie dari v prirodzenom prostredi a treba transferovat cim skor. Ktovie co je pravda.

nisa_666
8. feb 2017

@katkaa182 no kolko mas ty???

katkaa182
8. feb 2017

@nisa_666
Strasnee moc gratulujem!!! Velmi ti to prajem po tom co si musela prezila.. Mne sestricka povedala, ze mi zavola medzi 16-17 😠

nisa_666
8. feb 2017

@katkaa182 boze moj....toto naco robia do kelu??? Hned pak pis. Som netrpezliva

anibet
8. feb 2017

@katkaa182 dzrim palce 🙂 my test az buduci týždeň :( dlhé čakanie ešte . . .
nisa_666 - gratulujem 🙂 🙂

miskab
8. feb 2017

@nisa_666 gratulujeeeeeeeeeem 🙂

haannka
8. feb 2017

@nisa_666 blahozelaaaaam

nisa_666
8. feb 2017

Dakujem kocky

haannka
8. feb 2017

@takaaa a netestovala si? Obdivujem tie, ktore to dokazu vydrzat az do krvi 😀

katkaa182
8. feb 2017

@nisa_666
O 17.30 som pisala doktorovi, ci na mna nezabudol, tak mi pred chvilkou volal ze hcg je 2100 cca (nezapamatala som si presne) a ultrazvuk mame 20.februara 🙂

nisa_666
8. feb 2017

@katkaa182 odpadnem...co budu dvojky

nisa_666
8. feb 2017

@katkaa182 davala si 2 embrya?

katkaa182
8. feb 2017

@nisa_666
Nie nie, len jednu.. ani raz som si nedala dve 🙂

takaaa
8. feb 2017

@katkaa182 nadherne cislo. Gratulujem😉👍

takaaa
8. feb 2017

@haannka este som netestovala. Takto mi aspon nadej vydrzi par dni dlhsie

haannka
8. feb 2017

@takaaa heheh...no ale to je jedno ci infarktujem pri pozerani na test alebo pri zdvihani telefonu 😂

henika14
9. feb 2017

Ahojte,tak dnes som bola v centre na krv.. o 14:00 mam volat za vysledky...sice nic dobre necakam nakolko od 7.dňa vkladu krvácam...všetkym ostatným tehulkam,snažilkám prajem vsetko dobre a drzim Vám palce ☺

takaaa
9. feb 2017

@haannka tak dnes som to uz nevydrzala a ... zajtra krv.

1veverica
9. feb 2017

@takaaa tu uz ostava iba gratulovat👍