Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
aka ma byt vyska HCG?70 je dost alebo velmi malo???
Babulky vsetky ste tu tehulkyyyyy...aj ja sa chcem ku Vam pridat...😝
@henika14 velmi sa tesim, ze ti to vyslo pozitivne ☺. Ja som ti spominala tu moju kamosku ktora pri vsetkych svojich tehotenstvach krvacala spociatku a ma 3 zdrave deturence🍼👪. Lieky, myslim progesteron atd beries dalej? Robili ti aj ultrazvuk na vysku sliznice v maternici? Ci stupa alebo klesa?
@henika14 70 je nizka hodnota...to krvacanie tiez nieje zrovna najlepsie...no kazdopadne drzim velmi ale velmi prsty. Uvidis pri druhom odbere ak je vsetko ok tak hodnota hcg musi byt ovela vyssia. Hcg stupa kazdy druhy den takze do utorka by malo stupnut. Ak nie tak to bude znamenat ze sa sice embryjko uchytilo ale bohuzial neudrzalo sa...
Kocky vcera som testovala a nic..12dpt rano..zajtra idem na krv..menzes vcera neprisiel,ale myslim,ze kvoli utrogestanu,lebo som mala taku prisernu migrenu,ze som skoro umrela..a to mavam pred menzesom☹ takze som pripravena na najhorsie ☹
@takaaa gratulujem 🙂 zajtra ides na krv?
@henika14 no super,takze to nie je este stratene🙂 tesim sa a drzim palce nech stupa..
@pavlinakol ano, zajtra na krv. Trochu mam obavy, raz uz som mala pozitivny test a skoncilo to biochemickym tehu😥. od vtedy nic. Tak sa teraz tesim z kazdeho maleho pokroku ☺
@takaaa ja ani tuk..snehobiely test..uvidime zajtra,ale neverim tomu ☹ ☹

@takaaa
Krasna ciarka gratulujeeeem!!!! 👏