icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

katkaa182
9. feb 2017

@takaaa
Krasna ciarka gratulujeeeem!!!! 👏

haannka
9. feb 2017

@takaaa jeeeeeeeeeeeeej naaadhera.. drzim palce krasny testiiik

henika14
9. feb 2017

@takaaa gratulujem 😊

desza17
9. feb 2017

@henika14 aj tebe vsetko dobre👍

desza17
9. feb 2017

@takaaa super,drz sa

miskab
9. feb 2017

@takaaa supeer gratulujeem 🙂

henika14
9. feb 2017

aka ma byt vyska HCG?70 je dost alebo velmi malo???

nisa_666
9. feb 2017

@henika14 kolky dpt? A co vkladali?

takaaa
9. feb 2017

@henika14 mas hcg 70 ? To je supeeer ☺to sa urcite povazuje za pozitivny vysledok 👍 na 9ty den po vklade. Gratulujem !🙂Dolezite je teraz kontrolovat, ci bude spravne stupat.

haannka
9. feb 2017

Babulky vsetky ste tu tehulkyyyyy...aj ja sa chcem ku Vam pridat...😝

henika14
9. feb 2017

@nisa_666 9.den a vkladali mi 5 dnovu blastocystu...ale ja este stale krvacam....nemala by som ist s tym.do nemocnice?

henika14
9. feb 2017

@takaaa ano dned som bola na krvi a test je pozitivny vyska HCG je 70 a v utorok mam ist na kontrolny test...ale sa bojim ze nebude stupat nakolko stale krvacam...

haannka
9. feb 2017

@henika14 a co ti povedali v centre na to krvacanie? Podla mna je to na dobre hcg a stupat BUDE!
Pozitivne myslenie je polovica uspechu 😘

henika14
9. feb 2017

@haannka nic len sa ma pytali ci je to silne krvacanie...no silne to neni ale predsa je to krvacanie....neviem co mam robit...

takaaa
9. feb 2017

@henika14 velmi sa tesim, ze ti to vyslo pozitivne ☺. Ja som ti spominala tu moju kamosku ktora pri vsetkych svojich tehotenstvach krvacala spociatku a ma 3 zdrave deturence🍼👪. Lieky, myslim progesteron atd beries dalej? Robili ti aj ultrazvuk na vysku sliznice v maternici? Ci stupa alebo klesa?

henika14
9. feb 2017

@takaaa nie len krv mi brali ano profesteron beriem nadalej..mam ist na pohotovost s tym krvacanim?

dagaz
9. feb 2017

@henika14 70 je nizka hodnota...to krvacanie tiez nieje zrovna najlepsie...no kazdopadne drzim velmi ale velmi prsty. Uvidis pri druhom odbere ak je vsetko ok tak hodnota hcg musi byt ovela vyssia. Hcg stupa kazdy druhy den takze do utorka by malo stupnut. Ak nie tak to bude znamenat ze sa sice embryjko uchytilo ale bohuzial neudrzalo sa...

henika14
9. feb 2017

@dagaz dakujem nemala by som ist na pohotovost s tym krvacanim?

dagaz
9. feb 2017

@henika14 pozri si tieto tabulky. Som to hladala a nasla som. Tam sa najdi po com si a porovnaj. Mozno to hcg bude ok.

henika14
9. feb 2017

@dagaz no podla tabulky by som mala mat 95... ja mam 70...len o krvacanie ma sere strašne...

dagaz
9. feb 2017

@henika14 chapem..u mna krvacanie vzdy znamenalo negativny vysledok.

pavlinakol
9. feb 2017

Kocky vcera som testovala a nic..12dpt rano..zajtra idem na krv..menzes vcera neprisiel,ale myslim,ze kvoli utrogestanu,lebo som mala taku prisernu migrenu,ze som skoro umrela..a to mavam pred menzesom☹ takze som pripravena na najhorsie ☹

pavlinakol
9. feb 2017

@takaaa gratulujem 🙂 zajtra ides na krv?

pavlinakol
9. feb 2017

@henika14 no super,takze to nie je este stratene🙂 tesim sa a drzim palce nech stupa..

takaaa
9. feb 2017

@pavlinakol ano, zajtra na krv. Trochu mam obavy, raz uz som mala pozitivny test a skoncilo to biochemickym tehu😥. od vtedy nic. Tak sa teraz tesim z kazdeho maleho pokroku ☺

pavlinakol
9. feb 2017

@takaaa ja ani tuk..snehobiely test..uvidime zajtra,ale neverim tomu ☹ ☹

miskab
9. feb 2017

@henika14 Ahoj ja som to tak mala pri prvom IVF som bola tehotna a krvacala tak som utekala na pohotovost dali mi injekciu, aj ma pozreli chod radsej na pohotovost kedze ty potvrdili tehotenstvo ... necakaj

henika14
9. feb 2017

@miskab volala som do centra a tam mi povedali ze ked nemam take silne krvacanie ako pri MS nemam nikam chodit,ze mam oddychovat a lezat a kebyze nahodou sa tu spustí silno tak mam ist na tu pohotovosť...tak teda už naozaj neviem co mam robit....

sofia1
9. feb 2017

@henika14 hej blbost....to povedali aj mne a predsa som isla....