icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

maraja
5. júl 2015

@linda10 viem, je to narocne na psychiku, ja som tiez hovorila ze prezila som vselico, narocna bola aj stimulacia, nervy pred odberom, potom pred vkladom ale tat faza cakania na vysledok je asi najtazsia...ale neboj dockas sa,hlavne ver a skus sa nejak zamestnat, menej na to mysliet,aj ked mne sa to uz teraz lahsie hovori...drzim palce aby to bolo pozitivne!!! 🙂

linda10
6. júl 2015

@maraja Ano vtom mas uplnu pravdu 🙂 Vsetko bolo tazke kym sme sa sem dopracovali 🙂 Ale uz chvalabohu len to cakanie nevadi som doma na Pn aspon si oddychnem 🙂 A ja verim ze to vide 🙂

linda10
6. júl 2015

@maraja A u teba je vsetko v poriadku? V kolkom si tyzdni uz?Teraz si aj viac unawena ze? 🙂

maraja
6. júl 2015

@linda10 ano vsetko v poriadku a verim ze to aj tak ostane...dnes som 6tt+3 a v stredu idem na kontrolu do centra,doktor povedal ze uz by mohlo byt vidiet srdiecko,takze potom uz budem kludnejsia a na dalsie kontroly uz budem chodit v mieste bydliska.a veru unavena som a tie horucavy mi este aj pridavaju...kazdy den poobede si musim ist pospat jak male babo 🙂

linda10
6. júl 2015

@maraja Tak to som rada tak to ma byt 🙂 Urcite bude len treba verit 🙂 No stym spanim som aj ja tak pritom este ani tehotna niesom vela spim 🙂 Dnes som napr od 15:00 do 18:00 tej spala 🙂 A kazdy den spim 🙂

maraja
6. júl 2015

@linda10 no mozno uz si,preto ten spanok,takze dobre znamenie 🙂 inak mne sa zda ze aj ten utrogestan robi svoje, v letaku je napisane ze moze sposobovat spavost...

linda10
7. júl 2015

@maraja Ano skor si myslim tiez ten utrogestan mne aj v centre povedali ze od toho budem casto ospala 🙂 Ale vcera som zaspala neskoro o 1dnej neviem co mi bolo ale neuveritelne ma bolel cely chrbat uz som nevedela ako si mam lahnut.A este mam v podbrusku tak divne pocity ako keby mi mala prist mrcha a toho sa obavam :( Ja viem nechcem sa kontrolovat ,len dnes mi je stoho divne dufam ze nepride :(

vevericka13
8. júl 2015

@maraja ahoj, tebe sa podarilo na prvy krat?

maraja
8. júl 2015

@vevericka13 ahoj,ano na prve IVF a hned prvy ET 🙂

vevericka13
8. júl 2015

@maraja super, gratulujem, mne to este len caka asi v septembri, dnes idem na tretie iui pre mna posledne...

maraja
8. júl 2015

@kkristinkka ahooj, tak dnes dobre spravy, uz nam bije srdiecko a plod je krasne vidiet 🙂 dnes som 7tt+1, vsetko je ok a mozem sa hlasit u svojho gynekologa pre knizku 🙂 kedy budes mat tie vysledky imuna?

maraja
8. júl 2015

@vevericka13 tak ver ze sa moze podarit aj IUI,ked mas este pred nim nemysli uz na IVF...viem lahko sa mi to hovori,ale naozaj je to tak, sustred sa na to co ta caka dnes...aky mas problem?ci partner?

vevericka13
8. júl 2015

@maraja ja mam len jeden vajecnik a endometriozu a o vajecnik som prisla pri operacii cysty

maraja
8. júl 2015

@vevericka13 Ufff tak to som prekvapena ze s tebou neplanovali hned IVF s takou diagnozou,ale kazdopadne drzim palce 🙂 kam chodis do centra?

vevericka13
8. júl 2015

@maraja no mali sme sa snazit prirodzene, ja som vo februari bola na dalsej operacii, kde mi vyoperovali endometrioznu cystu z toho vajecnika, co mi ostala a skontrolovali aj vajcovody a ze je vsetko v poriadku, ze by to malo ist aj prirodzene, ale prve dva mesiace to nevyslo a dalsie dva som bola na iui a teraz je to tretia iui a ja nechcem uz cakat, aby som neprisla aj o ten jeden, co mam. chodim do car na antolsku, ale iui mi robil aj moj gynekolog

ciglianova
8. júl 2015

@nony6 no ako moja ako ste v utorok dopadli?

kkristinkka
8. júl 2015

@maraja no to je krasna sprava ❤️ velmi sa tesim 😀 no ja az bud. Tyzden v piatok takze cakanka som 😀

nony6
8. júl 2015

@ciglianova ahoj, tak ako som čakala. Nevyšlo nám to. Nemáme však nič zmrazenie, takze musíme čakať tri mesiace a ísť odznova. A tebe sa ako darí?

linda10
8. júl 2015

@nony6 Ahoj a mozem sa spytat, necitila si nic pocas cakania?Nejake ine pocity? A prisla mrcha?

nony6
8. júl 2015

@linda10 mna boleli od vkladu prsia a občas kríze. Tieto pocity mám vždy pred ms. No a v 5. deň ráno som mala pocit ako pred ms, začala som splniť a poobede sa spustila ms. A skončila za 5 dni. Takze som vedela, ze to nevyšlo. Ty si ktorý deň?

linda10
8. júl 2015

@nony6 Aha chapem.Ja som 7 den po vklade.A od vcera mam bolesti v podbrusku silne ako ked mam mrchu.Tak dufam ze je to dobre znamenie.A dufam ze sa mrcha nespusti pretoze sa citim inak nemavam taketo bolesti pred mrchou.Len chrbat ma boli a trochu hlava ale teraz sa citim divne.A krize ma tiez velmi bolia.Tak pevne dufam ze sa to podari.

nony6
8. júl 2015

@linda10 držím palce, určite sa to podarí....robila si si uz test?

ciglianova
8. júl 2015

@nony6 to mi je ľúto ☹ blbá otázka ale si v pohode?Viem že si to čakala ale aj tak.Ja ešte nič neviem asi až na budúci týždeň budem vedieť viac.Myslela som že už je to tento mesiac mimo,lebo som začala farbiť mimo cyklu ale len na den tak hadam bude všetko v pohode.Teraz beham po doktoroch očná ma poslala k neurologovi,stenšuju sa mi očné nervi na jednom oku.Mam isť na magnetickú rezonanciu mozgu no neviem teraz 😒 pred oplodnením to nestihnem,neviem či mam odložiť oplodnenie alebo sa objednať a uvidím podla toho či budem tehotna alebo nie.Drž sa neboj nabudúce sa uchytí.zrelaxuješ sa cez leto.

linda10
8. júl 2015

@nony6 No robila 4den ale to bolo velmi skoro.A zajtra si spravim uz budem 8den a mozno aj to bude skoro no uvidim 🙂

linda10
9. júl 2015

Ahojte tak toto je 8 den po vklade myslite ze to vyslo?Takto na fotke to nieje vidno uplne lebo sa nedalo poriadne odfotit ale v skutocnosti je to vidno lepsie.

lucia2505
9. júl 2015

@linda10 urcite je to tam!

maraja
9. júl 2015

@linda10 vyzerá to viac než dobre!!drzim palce aby silnela 🙂

linda10
9. júl 2015

@lucia2505
@maraja Je to ovela silnejsie ale nevedela som to tak odfotit 🙂 Ja viem ze to vyslo citim to 🙂

maraja
9. júl 2015

@linda10 to je tvoje prve IVF a vklad?

lucia2505
9. júl 2015

@linda10 super gratulujem ti 🙂 sme skoro na rovnako,ja dnes 10 den po vklade a vcera bol tiez testik pozitivny.